היום בתפוז
12.12.04

היום בתפוז../images/Emo43.gif 12.12.04

היום ב-17:30, מיד לאחר שידור הפרק היומי של הסדרה "ראש גדול" תתארח כאן הכוכבת הצעירה של הסדרה- מיכאלה אלקין. אתם יכולים להשאיר לה שאלות כבר עכשיו בפורום.
החידה השניה בסדרת "חפש את המטמון" שלנו כבר עכשיו באויר. נראה אם תצליחו לגלות היכן מסתתר חלק הפאזל. הרמז נמצא כאן
למי שפספס את ספיישל מאחורי הקלעים של הפסטיגל (חלק א') יכול עכשיו להכנס ולראות אותו מתי שרק ירצה בארכיון האירוחים שלנו. (חלק ב' ישודר מחר בשעה 19:00) חג שמח!

Get Right

New member
נ"ש

עדכנתי חתימה ולא ציינתי את גט רייט כדי לא לעשות מזל רע, אני גם משנה את הכינוי השבוע.... איזה חתימה מושלמת

אנחנו אינפנטילים?

חחח למה לא נראה ליייייייייי מי זאת הסיירה השרלילה הזאת שאתה כ"כ אוהב אותה???. הוציאה איזה שני שירים מסכנים ברמות , נשמעים כמו שיר לריכוז בגן ילדים של מסטולים!!!!!!!! מה זה כל ה- OH OH OH OH????? הבחורה לא יודעת לדבר????????? שתפתח את הפה ותגיד את מה שיש לה לומר במקום לגמגם לי כמו איזה ילדה דילסקטית מפגרת!!!!!!!! אתה עוד שם אותה ליד ג'ניפר בעעעעעעעעע אה ואתה לא צריך להגיב, אני כבר יודע מה יש לך לומר, משהו בסגנון: "אממממ אתה לא מבין כלום, יש לה הפקות מעולות והשיר הוא בסגנון קראנק שאני כ"כ אוהב!!! ואני לא היחיד שאוהב אותה, לא סתם היא הייתה במקום הראשון 7 שבועות ברצף בבילבורד והשיר החדש שלה "צעד ועוד 2 צעדים" מצליח לאללה והוא בגידול ההשמעות הכי גדול בתחנות הרדיו אורבן ריטמיק בתחת שלי!!!!!!!!"

Lopezit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותיייייייייייייייייייייייייייייי חחחחחחחחחחחחחחח יא קרועעעעעעעעעע למדת משו ממני חח

Lopezit

New member
ומשום מה יש לי סיוטים מהשיר הזה

של הסיירה הזאת הכל בגלל איתי

Get Right

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אבייי אני חייב להודות שזאת היציאה הכי טובה שהייתה לנו בפורום עד עכשיו חחחחחחחחחחחחחחח לקחת מליאת את הכתר, חחחח אפילו מהיצ יאה הכי מצחיקה של ליאת לא צחקתי ככה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני וחבר שלי עכשיו נשפכנו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח |זז לשמוע גודיס|

oren456

New member
../images/Emo6.gif חח אבי קרעת אותי עכשיו

אבי זה היה כל מצחיק, אפילו יותר ממה שליאת מסוגלת, חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

Get Right

New member
אבי../images/Emo26.gif

אממממ אתה לא מבין כלום, יש לה הפקות מעולות והשיר הוא בסגנון קראנק שאני כ"כ אוהב!!! ואני לא היחיד שאוהב אותה, לא סתם היא הייתה במקום הראשון 7 שבועות ברצף בבילבורד והשיר החדש שלה "צעד ועוד 2 צעדים" עם מיסי אליוט מצליח לאללה והוא השבוע עולה למקום 4 בבילבורד והוא בגידול ההשמעות הכי גדול בתחנות הרדיו אורבן ריטמיק!!!!!!!!" טיפששש שחכת להוסיף שהוא גם בגידול ההשמעות הכי גדול בתחנות הפופ השבוע בעעע עליך אינפנטיל

Get Right

New member
נ"ב-אבי

יש לי שיר שמאוד תואהב... הוא של סיירה גם והוא בשיתוף לודהקריס וקוראים לשיר oh(חחח רציני) שיר מושלםםםם: ohhhh all my nigarz to the floor ciara got that body moves like ohhh cause everybody get crunk and drunk in the night ohhhhhh |זז לשמוע
|

חחחח

אין מצב שאני מקרב את האוזן שלי לדבר הזה ותודה על כל המחמאות...... אבל ליאת עדיין המלכה של הפורום לדעתי!

jlo9

New member
ועכשיו אני הכי בורה כאן ואני אשאל:

"מי זאת לעזעזל סיירה????!!!!!!!!!!"

Get Right

New member
טיפשששעעעעעעעעע../images/Emo13.gif

את לא מבינה במצעד האמריקאייי
היא הדבר הכי חם בארה"ב, סינגל הבכורה שלה היה במקום ראשון 7 שבועות ברציפות, ועכשיו הסינגל השני שלה עם מיסי אליוט עולה למקום 4 ויש לו גידול רציני בתחנות הפופ

jlo9

New member
לא לא לא מאמי אתה לא תקרא לי

כאן טיפשעעעעעעעעעעעעע אולי אני קצת אינפנטילית שלא מבינה במצעדיים מפגרים שמיועדים לאנשים חסרי חיים כמוך - אבל טיפשה אני לא!

Get Right

New member
חחחח "קצת אינפנטילית"

יופי ליאד.... הצעד הראשון זה להודות

למעלה