היום בתפוז
06.01.05

מצב
הנושא נעול.

Britush

New member
מסכימה. ../images/Emo42.gif

אני לא מסכימה.

ומתוך היכרות עם תמר אני יכולה לומר שבנושא הרקע והגישה פיספסת לחלוטין
אתה חושב שאדם צריך לשבת ולהשתעמם - לשבת ולא לעשות כלום - במשך שעות בכל יום, רק כדי להתרגל לחיים בחברה הטרוגנית?
מסכימה.

(איתך, זאת אומרת, לא עם asafasa.)

ולאן תמר נעלמה? ../images/Emo12.gif

אני לא מסכימה.

ומתוך היכרות עם תמר אני יכולה לומר שבנושא הרקע והגישה פיספסת לחלוטין
אתה חושב שאדם צריך לשבת ולהשתעמם - לשבת ולא לעשות כלום - במשך שעות בכל יום, רק כדי להתרגל לחיים בחברה הטרוגנית?
ולאן תמר נעלמה?

תמר ../images/Emo26.gif

היום בתפוז
06.01.05
ראש המוסד לשעבר, ח"כ דני יתום, יגיע בשעה 16:00 לפורום מפלגת העבודה ויענה על שאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות בפורום.
ובשעה 21:00 יגיע נפתלי אופטובסקי, סמנכ"ל חברת Eyron לפורום פוקט PC ויענה לשאלות בנושאי עברית לפוקט PC לסוגיו ועל לוקליזציה לעברית של תוכנות נוספות. השאירו שאלות עכשיו.
תמר

מה היו הרעיונות שלך שאמך שללה? ולמה (מבחינתה)?

Inara

New member
אני כבר לא יותר מידי זוכרת...

תמר

מה היו הרעיונות שלך שאמך שללה? ולמה (מבחינתה)?
אני זוכרת שהצעתי שאולי אלך לכיתת מחוננים בתיכון, והיא שללה בכך שאמרה שחמש יחידות מתמטיקה יאתגר אותי מספיק ולמה אני צריכה ללכת לכיתה שכזו, שחושבת את עצמה יותר מאחרים. בתוך נאום די ארוך שנאמתי לה (אני נוטה לעשות את זה...) הזכרתי ש"אולי אלך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, זה בוודאי יהיה מעניין...". לזה היא אפילו לא התייחסה. מלבד שני אלה לא זכורים לי עוד, אם כי אני משוכנעת שהיו... ובכל מקרה - הצלחתי בדי הרבה דברים לאחרונה: ביום שני דיברתי עם רכזת המתמטיקה של השכבה (בערך...) והגענו לכך שתביא לי מחר דפי העשרה. עם המורה לאנגלית הגעתי להסכמה אחרת - בשיעורים איתם אנחנו עובדים עם הספר, במקום לעשות השוואות בין רומיאו ויוליה (מחזה שלא קראנו) וסיפור הפרברים (סרט שלא ראינו), ~אנתח~ את המחזה המקורי או משהו כזה
אבל בקיצור - היא תתן לי לעשות דברים מאתגרים יותר.

ובכ"ז,

אני זוכרת שהצעתי שאולי אלך לכיתת מחוננים בתיכון, והיא שללה בכך שאמרה שחמש יחידות מתמטיקה יאתגר אותי מספיק ולמה אני צריכה ללכת לכיתה שכזו, שחושבת את עצמה יותר מאחרים. בתוך נאום די ארוך שנאמתי לה (אני נוטה לעשות את זה...) הזכרתי ש"אולי אלך ללמוד באוניברסיטה הפתוחה, זה בוודאי יהיה מעניין...". לזה היא אפילו לא התייחסה. מלבד שני אלה לא זכורים לי עוד, אם כי אני משוכנעת שהיו... ובכל מקרה - הצלחתי בדי הרבה דברים לאחרונה: ביום שני דיברתי עם רכזת המתמטיקה של השכבה (בערך...) והגענו לכך שתביא לי מחר דפי העשרה. עם המורה לאנגלית הגעתי להסכמה אחרת - בשיעורים איתם אנחנו עובדים עם הספר, במקום לעשות השוואות בין רומיאו ויוליה (מחזה שלא קראנו) וסיפור הפרברים (סרט שלא ראינו), ~אנתח~ את המחזה המקורי או משהו כזה
ובכ"ז,
למה אמא שלך התנגדה שתנסי להתחיל ללמוד במקביל גם באו"פ? איזה נזק יכול לגרום סמסטר אחד עם קורס אחד כנסיון? אולי קשה לך לראות את זה מהיכן שאת נמצאת, אבל יכול להיות שדווקא גורם שלישי, לא מעורב, כן יוכל להגיע לאמא שלך ולהסביר לה את הצרכים והקשיים שלך כך שהיא תבין שזה משהו שהיא כן צריכה להתמודד איתו. אולי מישהו מבי"ס יכול לעשות זאת.

Britush

New member
האוניברסיטה הפתוחה היא רעיון טוב.

(אני חושבת שכבר אמרתי לך את זה כמה פעמים, ובכל זאת.
) ארמ. אמרי לה שזה חסכוני, כי משרד החינוך מעניק מלגות.
לא, סתם. אבל אמרת שהיא לא התייחסה - כי היא לא שמעה את זה בתוך שאר הנאום, או כי היא לא חשבה בכלל שזה שווה התייחסות...? אני ממש שמחה בנוגע למתמטיקה והאנגלית.
(גם את זה כבר אמרתי. *חוזרת על עצמי*
) אגב, חמש יחידות מתמטיקה לא יאתגרו מספיק. מניסיון (חלקי, אמנם). זה המון-המון טכניקה ולא יותר מדי חשיבה. היי, אנחנו לא חושבים את עצמנו יותר מאחרים. *זועפת*

נכון מאוד,

(אני חושבת שכבר אמרתי לך את זה כמה פעמים, ובכל זאת.
) ארמ. אמרי לה שזה חסכוני, כי משרד החינוך מעניק מלגות.
לא, סתם. אבל אמרת שהיא לא התייחסה - כי היא לא שמעה את זה בתוך שאר הנאום, או כי היא לא חשבה בכלל שזה שווה התייחסות...? אני ממש שמחה בנוגע למתמטיקה והאנגלית.
(גם את זה כבר אמרתי. *חוזרת על עצמי*
) אגב, חמש יחידות מתמטיקה לא יאתגרו מספיק. מניסיון (חלקי, אמנם). זה המון-המון טכניקה ולא יותר מדי חשיבה. היי, אנחנו לא חושבים את עצמנו יותר מאחרים. *זועפת*
נכון מאוד,
5 יחידות מתמטיקה מאוד לא בריאות לחשיבה המתמטית, או לאהבת חשיבה שכזו. חבל לקבל כזה מיסקונספשן אודות מתמטיקה...

מצב
הנושא נעול.
למעלה