היום בתפוז

בוסטר1

New member
מה את רוצה

אם את רוצה אני אשיג לך טלכרט כזה אין לי כרגע בכפולים אבל ....נשיג

rachelea

New member
אם כך, אין צורך להתאמץ, יש לי את זה

ועוד כמה אחרים... גמח"ט

תמיר1991

New member
יש לי אותו!

איזו איוולות של השירות הבולאי... החל מ- 69', בעת המאורע עצמו וכל 5 שנים (לאחרונה ב- 94', 99' ולפני כחודש-חודשיים) הייתה להם הזדמנות להנפיק בול לציון המאורע, והם ויתרו עליה... חבל... תמיר.

lubia

New member
אווילות? ממש לא!

בדיוק להיפך - זה נקרא מדיניות הנפקה נבונה. איזו סיבה יש למדינת ישראל להנפיק בול לזכר הנחיתה על הירח? אנחנו היינו מעורבים באיזו שהיא צורה? האם אחד האסטרונאוטים היה ישראלי? האם אפולו המריאה מישראל? מדיניות ההנפקה של השירות הבולאי לאורך השנים היתה עקבית למדי (עם מספר סטיות מטעמים מסחרים בשנים האחרונות, ועל כך חבל): בולי ישראל מוקדשים לנושאים הרלבנטים למדינת ישראל ולעם היושב בה + לעם היהודי לדורותיו. זו מדיניות הגיונית, המונעת הצפה של בולים לא רלבנטים (שבעקבותיה זילות הבול הישראלי). תמיר - מה שאתה מציע זה להפוך את בולי ישראל לשווי ערך לסנט וינסנט - בלי לבדוק אני מהמר שהם הנפיקו הרבה בולים לציון טיסות לחלל.

טל ענבר

New member
פחיום ובקבוקים לא! ק"ג כן

אגב קופסאות גפרורים יש לי ערימה גדולה. בהזדמנות יחולקו

תמיר1991

New member
טל -

אם יוצא לך, תשיג גם לי כמה סיכות חלל, אם אפשר. בולי קנדה אני לא מבקש
תמיר.

טל ענבר

New member
בפעם הקודמת הבאתי כ-70 סיכות

שונות, בכמה עותקים לסיכה. אני מניח שישאר משהו גם בשבילך...

שליח מצוה לוונקובר

טל, מקווה שתהנה מאד בעיר הנהדרת. אם אתה מגיע לונקובר אני מקווה שלא יהיה מוגזם לבקש ממך משהו שבוודאי ישמח את אלונה (ליילנד) אספנית החתולים. באי Granville שבונקובר (היכן שנמצא נמל הדייגים ומרכז הבידור) ישנה מסעדה בשם CATS MEOW (לפחות הייתה כזו בביקורי האחרון שם ב- 2001). למסעדה כרטיס ביקור בצבעים כחול - חום ב'ז עם ציור של חתול. אני בטוח שאלונה תשמח לקבל כרטיס כזה ולצערי איני מוצא את זה שהיה ברשותי. כתובת המסעדה : Old Bridge St. Granville Island מספר 1540 הטלפון: 604647CATS/ נ.ב. הייתי שמח לקבל כרטיסי ביקור של נאס,א שברשותך. גמר חתימה טובה ולכל חברי הפורום.

תמיר1991

New member
היי נתן!

ברוך שובך! מדוע אתה ממעט לכתוב? אני ממליץ שתשתתף יותר - אתה באמת יכול להוסיף רבות אלינו! תמיר.

למעלה