היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo39.gif

הערב ב-22:30 מיד אחרי התוכנית "פרוייקט Y2" ישודר "הפרוייקט על פי צ'ינו". צ'ינו באולפן של תפוז יקרע אתכם מצחוק ויספר לכם מה באמת קורה בוילה המדוברת ביותר במדינה.
היום ב-21:00 יתארח בפורום הפרעות קשב, ד"ר חיים עמית, פסיכולוג, שיענה לשאלותיכם בנושא טיפול רגשי והתנהגותי,סמכות הורים. אתם יכולים להעלות שאלות כבר עכשיו.
ירון ידען, יו"ר עמותת "דעת אמת" וחוקר מקרא ותלמוד, יתארח בפורום יוצאים בשאלה, הערב בשעה 20:00 ויענה לשאלות הגולשים.

La det Swinge

New member
שלום לכולם! יש לי שאלה!

הבת שלי מתחתנת ואני צריך כסף לנדוניה. האם כדאי למכור את אוסף הבולים שלי או את אוסף השטרות? ברצינות, החלטתי להצטרף לגל שינויי הכינויים בפורום ולעברת את הכינוי שלי לנורווגית. מה דעתכם? מקווה שאתערה בפורום!
(LDS, לשעבר python 4).

python 4

New member
מה רע בכינוי הנורווגי שלי?../images/Emo12.gif

אני אנסה שוב מחר, ואני מצפה לקצת יותר התלהבות!

lubia

New member
אנחנו נסכים לקבל

את הכינוי הנורווגי רק אם הוא יתחיל לכתוב סיכומים שבועיים ויבוא למפגש בסוכות!

python 4

New member
../images/Emo7.gifיש לי הרגשה עצובה..

..שאני הולך לעבוד גם בחג עצמו.

elcool

New member
נצלו"ש: תודות והסבר

למי שתהה איפה הייתי בשבוע האחרון אז הנה מה שקרה. אחרי שבדקתי את כל הפורומים, סיימתי שיעורים ועשיתי את כל המטלות באתי לשחק במחשב. אחרי חמש דקות של משחק המסך התחל להשתגע (כאילו פתחו וסגרו אותו מלא פעמים) ושמעתי בום גדול יוצא מהמארז. עוד בום ועוד (כבר 3 למי שסופר) ועשן התחיל לצאת מהמחשב וריח של שרוף מילא את החדר. הסתבר שהספק התפוצץ. אני לא יודע עוד כמה זמן אני אהיה בלי מחשב, אבל אתם יכולים לשלוח לי מסרים כמו שכמה עשו פה. מידי פעם אני בודק. ולתודות: תודה לדורוני ששלח לי את מחמ"פ הזה"ב ולמאסטר מושי (לא מהפורום הזה) שענה לשאלה של ליהי "איך מכווצים שקיות למחזיק מפתחות". אתם יודעים מה? הבה נשתף את כולכם. " אין בעיה תיקח כול שקית מאלומיניום ותנקה אותה טוב כדי שמה שיש ביפנים לא ישרף. שים אותה בתנור בחום בינוני-נמוך ותעמוד ליד זה כי זה מיתקווץ די מהר וצריך לשמור שזה לא יהרס. כשהשקית מקווצת מספיק תוצאי אותה מהר ותן לה להיתקרר, את החור למחזיק תעשה עם מחורר של חגורות "* (*: לא נוסה על ידיולא בטוח שזה יעבוד בכלל, על אחריותכם האישית בלבד)

גם לי המחשב הלך פעמיים!!!

סרקתי את הסביבון שלי בשביל להראות לרחל והלך הדיסק. השגתי חדש התקנתי סרקתי ונחשו מה ברגע שהתחברתי לאינטרנט לשלוח הדיסק החדש החליט שגם הוא שובק. אז אני צריך לחכות לדיסק חדש ושוב לסרוק וקוות שהפעם לשם שינוי לא ייהרס המחשב. מזל שיש לי מחשב בעבודה כך שאני יכול לקרוא לפעמים.

rachelea

New member
שלומי, אחכה לסריקה בסבלנות

אך את התרגום אוכל לקבל רק אחרי חוה"מ סוכות. אל תשכח לצלם כל פאה בנפרד שהכיתוב יהיה ברור ככל שניתן.

KaNiJa

New member
טיפ

להתקין אנטי וירוס חזק לפני החיבור לאינטרנט. זה נורא נפוץ בזמן האחרון לסרוק אחר מחשבים שעתה מתחברים לאינטרנט כדי לשלוח להם וירוס לפני שהם מספיקים להתקין אנטי וירוס.

evilihi

New member
לפני כמה חודשים אחי עשה ניקוי אביב

למחשב שלו (נדמה לי שזה היה בחורף) ופתאום אנחנו שומעים 3 פיצוצים והלך החשמל..מסתבר שהספק הלך.. ספק חדש זה בערך 100 שקלים, לא לדאוג (אלא אם כן ישנן עוד בעיות) ואפרופו מחשב - כשקיבלתי את המחשב התקנתי את תוכנת הצריבה החביבה עלי..לאחר אתחול וצריבה עשיתי אתחול נוסף ומפה התחילה הקטסרופה..ברגע שנכנס לווינדוס הוא אתחל את עצמו שוב ושוב ושוב לא יכולתי לעצור את זה..החלטתי לגשת לגרוטאה שבה משתמשת אמי (שרק על המחשב שלה והאתחולים שלו אפשר לעשות תוכנית טלויזיה) ולאחר בדיקה בגוגל התברר שהתוכנת צריבה גורמת לבעיה (אני כבר האשמתי תוכנה אחרת) הבעיה היא שהפתרון שמצאתי בגוגל התאים לגרסה שונה של התוכנה ממה שאני משתמשת..מכיוון שהיה לי 0 מה להפסיד אמרתי ננסה..והתקלה תוקנה..מובן שהייתי מאוד גאה בעצמי על תיקון התקלה.. המעניין הוא שהתוכנה/גרסה שגרמה לי לבעיה עבדה מצוין על המחשב הישן ואצל כמה מחבריי. מאז לא העזתי לנסות להתקין שוב... סתם למידע כללי ופריקה מהלב..

טל ענבר

New member
נצלו"ש קנדה../images/Emo160.gif

עוד כמה ימים ואטוס לי לונקובר, קנדה. אספני כרטיסי ביקור, סיכות, עטים פרסומיים - היכונו! אגב, יש לי כבר די הרבה כרטיסי ביקור של נאס"א וכיו"ב לחלוקה. לקינוח אהיה בלונדון ל-3 ימים.

rachelea

New member
מה זה פריזבי של ח"א האמר?

נחוץ לי תרגום. זה בשפת חרטומים הפריזבי הזה?

rachelea

New member
מה זה פריזבי?

תוכל לאיית זאת באנגלית? אינני מכירה את המילה.

rachelea

New member
../images/Emo51.gif על התרגום

בינתיים אני נשארת באוסף, הארצי משהו: הסביבונים, הפורפרות והג'ירוסקופים.

למעלה