אני אחשוב עליך בקשר לאוכל..
K KiShKooSh New member 9/6/04 #41 המשימה היא בשבילי לך אין ילד ממוטי מוטי הוא רק שלי ואמרתי שיש מצב שאני לא יהיה במפגש..... למישהו יש רעיון איזה אייקון יהיה הילד שלי ושל מוטי יש את ויש את ויש את הבת מי הכי יפה בעינכם
המשימה היא בשבילי לך אין ילד ממוטי מוטי הוא רק שלי ואמרתי שיש מצב שאני לא יהיה במפגש..... למישהו יש רעיון איזה אייקון יהיה הילד שלי ושל מוטי יש את ויש את ויש את הבת מי הכי יפה בעינכם
ט טַלי New member 9/6/04 #44 אם... ביקי לא תבוא המשימה תעבור אלייך סבבות? ושוב, אם את לא רוצה אז את לא חייבת אף אחד לא מכריח אותכן
אם... ביקי לא תבוא המשימה תעבור אלייך סבבות? ושוב, אם את לא רוצה אז את לא חייבת אף אחד לא מכריח אותכן
פ פילפילונת היחידה New member 9/6/04 #46 ../images/Emo7.gifבסדר.. מה אתן רוצות... ../images/Emo95.gif אז טעיתי למה להתנפל...??
פ פילפילונת היחידה New member 10/6/04 #49 כי טעיתי.. ../images/Emo95.gif חשבתי שהמשימה שאמרת מופנת אליי ואתן אמרתן לי שלא.. וכעסתן..
ט טַלי New member 10/6/04 #50 ../images/Emo26.gif חפיף...אני בטוחה שלא הייתה שום כוונה להעליב אותך וגם אם כן אז זה לא משהו אישי אל תקחי פה כלום ברצינות ובטח אל תקחי דברים אישית זה כולה פורום
../images/Emo26.gif חפיף...אני בטוחה שלא הייתה שום כוונה להעליב אותך וגם אם כן אז זה לא משהו אישי אל תקחי פה כלום ברצינות ובטח אל תקחי דברים אישית זה כולה פורום
K KiShKooSh New member 11/6/04 #52 כעסתי על הקטע של מוטי../images/Emo9.gif כי מוטי הוא רק רק רק רק שלי