אההה נכון... אף פעם לא...אכלתי מלאווח שלם
K KiShKooSh New member 9/6/04 #24 אני כן../images/Emo70.gif אף פעם לא לבשתי מכנסי פאדלאפון(אתמול קניתי בשביל לתקן את האבחל פשוט אפילו לא מדדתי אותם) יש לי עוד אחד יש לי משימה.
אני כן../images/Emo70.gif אף פעם לא לבשתי מכנסי פאדלאפון(אתמול קניתי בשביל לתקן את האבחל פשוט אפילו לא מדדתי אותם) יש לי עוד אחד יש לי משימה.
K KiShKooSh New member 9/6/04 #26 ../images/Emo45.gif אני כן, אחרי ל"ג בעומר טוף יש לי 5 מ-ש-י-מ-ה (מוטי)
E e l u l a New member 9/6/04 #27 ../images/Emo45.gif../images/Emo153.gif אף פעם לא עשיתי בננה... כאילו...הסירה המתנפחת הזאת...
B B a M b i 1 New member 9/6/04 #28 ../images/Emo45.gif אף פעם לא עשיתי את מה שעפר עשה בגיא פינס - אמאל'ה!
פ פילפילונת היחידה New member 9/6/04 #29 ../images/Emo45.gif ../images/Emo95.gif אף פעם לא חפפתי בשמפו כיף
ט טַלי New member 9/6/04 #32 ../images/Emo45.gifאף פעם לא... שחיתי (אם אפשר לקרוא לזה ככה...) באמצע של העמוקים בבריכה חח
פ פילפילונת היחידה New member 9/6/04 #33 ../images/Emo45.gif ../images/Emo95.gif אף פעם לא.... אמממ... אה! אף פעם לא גלשתי על גלשן!
K KiShKooSh New member 9/6/04 #35 לי היה לפניך אני עושה משימה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif רק תגידו מה הנה מוטי
ט טַלי New member 9/6/04 #37 המשימה שלך... להפיל את הילדה שאת ומוטי עשיתם סתם סתם... במה הילדה אשמה?! חח אז המשימה שלך זה להביא לכולנו במפגש פורום אוכל! חחח אבל באמת, אם את לא רוצה אז אל תרגישי שאת חייבת אף אחד לא מכריח אותך!
המשימה שלך... להפיל את הילדה שאת ומוטי עשיתם סתם סתם... במה הילדה אשמה?! חח אז המשימה שלך זה להביא לכולנו במפגש פורום אוכל! חחח אבל באמת, אם את לא רוצה אז אל תרגישי שאת חייבת אף אחד לא מכריח אותך!
K KiShKooSh New member 9/6/04 #40 דווקא יכול להיות שאני לא יהיה במפגש מוטי ואני עצובים אולי אני נוסעת לטורקיה ומה כל אחת רוצה(אני יביא ביסלי במבה וכו') מוטי שלי
דווקא יכול להיות שאני לא יהיה במפגש מוטי ואני עצובים אולי אני נוסעת לטורקיה ומה כל אחת רוצה(אני יביא ביסלי במבה וכו') מוטי שלי