היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo175.gif

היום ב-14:30 מגיעה בקי גריפין לפורום "אהבה מעבר לפינה". תוכלו לפגוש אותה Live מסט הצילומים של הסדרה.
גם היום ימשיכו חגיגות הספר העברי בתפוז. הערב ב-19:00 תתארח סופרת הילדים המוערצת אסתר שטרייט ורצל, שתענה לשאלותיכם בפורום ספרות לנוער. אתם מוזמנים להשאיר שאלות כבר עכשיו.

r e m i x

New member
שירשור- "דייט לסטרייט"

מי ראה אתמול את התוכנית של אביעד קיסוס "דייט לסטרייט"? מה אתם חושבים על התוכנית? אני,בכל מקרה, הייתי בטוח שהוא טעה כשהוא בחר דווקא בבחור ההוא שיצא לדייט עם אתי אבל מסתבר שלא! הוא אשף! זה היה כל כך משונה שהדייט הצליח- או שמא אני כבר רגיל (או מורגל) לתוכניות בהן בדייט בכוונת תחילה לא אמור להצליח (ע"ע "דאבל דייט"). מה שקצת חרה לי בתוכנית זה שהוא לפעמים טיפה מעצבן עם האוחצ'יות שלו. כמובן שזה תואם את רוח התוכנית והכל אבל ישנן פעמים אחדות שזה כבר מתחיל להציק. מה דעתכם???
ממני

א י י ד ן

New member
דייט לסטרייט?

רגע אני מבולבל דייט לסטרייט זה בעצם דייטים להומואים? אני חייב להתחיל לראות אם ככה....

לירונדה

New member
לא לא :)

זו תוכנית שמסדרים שם דייטים לסטרייטים, כמו השם אולי בעתיד יהיו גם מקרים אחרים... אבל הקטע הוא שאביעד קיסוס, המנחה, הוא אוחצ'ה מטורפת

resputin

New member
דעתי שיש מספיק שרשורים בנדון

בפורום "דייט לסטרייט" (1038, אם אני לא טועה) שגם כן בניהולי (
), אז בבקשה להעביר את זה לשם :). ואביעד אוחצ' בהתנהגות, אין מה לעשות, זה בא לו בטבעיות.

adamsplit

New member
איכשהו אני רואה את רביב רץ אלי עם

חבל תליה גדול ומאיים לדעתי למרות האהבה שלי לקיסוס ולכל המין האוחצ'י באשר הוא התוכנית "דייט לסטרייט" היא תוכנית סטריוטיפית ממוצה בסגנון האמריקאי(לכל מי ששמע אי פעם על "עצב את הבית לסטרייט") וכל השאר כבר יודע כבר מריח את הלפידים של הדור הבא בעקבות העמקת הסטריוטיפ ההומוסקסואלי עמוק ועמוק יותר בטוחני שעכשיו אני אשמע יותר "גם אתה הומו, תמיד רציתי להכיר אחד מהמין שלכם, אתם כאלה חמודים" בברכת לילה טוב ומחשבות עמוקות

resputin

New member
דווקא לא.

אני לא ממש גיבשתי דעה אישית, אבל לא רק שחקרנו את זה בזמנו בשיעורי תקשורת (גם נבחנתי על זה בבגרות), אבל התוכנית "דייט לסטרייט" היא רק עוד תוכנית סטאריוטיפית לערמה הנכנסות תחת הגל הוורוד שתוקף את הטלוויזיה המסחרית בשנה-שנתיים-שלוש האחרונות. תוכניות כמו "Queer eye for the Straight guy" עד לנקודות השקה כמו "QAF" (אחת מהוותיקות ומבין פורצות הדרך, יחד עם "Will&Grace" למשל) ועד לתוכניות גייז ישראליות כמו "ג'וני". היו תוכניות "מהפכניות" ותיקות יותר ששילבו אלמנטים הומוסקסואלים אבל בקטנה, כמו "הפוך". מישהו עוד שם לב שלאחרונה בכל תוכנית שניה יש את "הומו המחמד" של התוכנית? וזה לא שהומואים והתעשיה היו חדשים, כלל לא, רק פתאום הכל קופץ היישר לסלון שלנו. יש היאמרו- קדמה. אחרים- גל שחולף שרק מגביר סטאריוטיפיזציה. ואפשר לנתח את הנושא למוות. דייט לסטרייט? תוכנית חביבה לז'אנר היציאות ותו לא. סדרה כללית המייצגת את הקהילה בכל פן ואופן הכי קטן? לא. משהו שצריך להתעמק בו בכובד ראש? גם לא, תוכנית קלילה שמטרתה בסוף היא לצחקק על כמה האנשים שם מכוערים וש"שום דבר טוב לא יוצא מהתוכניות האלה גם ככה".

pink morison

New member
צודק לגמרי!!!

(חחח... גם אני למדתי תקשורת) תמיד צריך לזכור שהטלויזיה (בניגוד לקולנוע) היא מדיום בידורי שנועד מלכתחילה להיות בידורי לחלוטין! רב התכניות הן כאלה שפונות למכנה המשותף הנמוך ביותר (סקס תמיד מוכר! וגם כל מה שקשור ל"אהבה" ודייטים וכאלה...). מעטות הן התכניות שבאמת מעמיקות בנושא מסוים או מנסות להעביר מסר כזה או אחר... בגדול אני אומר שצריך לזכור שיש תכניות "קלילות" שפשפוט שם כדי לעשות פאן! כי לבדר ותו לא! שימוש בסטריאוטיפים הוא חלק מהעניין של מכנה משותף נמוך, ולא כל שימוש בסטריאוטיפים צריך לפרש אותו כמשו רע... הצופה ממוצע יכול להבדיל בין לעג על דמות מסוימת לבין פשוט סטריאוטיפ לשמו כי זה מה ש"הקהל" מכיר ויודע! "דייט לסטרייט" (יש לציין שאתמול ראיתי וממש אהבתי... אביעד מצחיק אותי!) היא תכנית שלא מתיימרת לעסוק בנושא עמוק גם לא ב"אהבה"! פשוט לעשות כיף בשעת ערב מאוחרת!

resputin

New member
מממ....

האמת היא שמה שאמרת זה דווקא השלכות של האינפוטיינמט ותפיסת העולם המסחרית (רייטינג) על הטלוויזיה, היא לא במקורה בהכרח כך, היא פשוט התגלגלה לכך כי זה היה קל וריווחי. :) (בקטנה, לא ממש נכנסתי להסברים.. אבל אני יכול
) וקיימות תוכניות רציניות על נושאים רציניים, הן פשוט נדחקות למשבצות נטולות רייטינג כמו שבת בבוקר וכו'. זה יסביר את מיעוטן.

Tleilaxu

New member
../images/Emo2.gif

can you put it into words any better?
סורי על היום, דר"א
. סולח?
וגל?

למעלה