היום בתפוז

דיזנגוף

מאיר דיזנגוף, ראש העיריה הראשון של ת"א, מביט על הרחוב הקרוי על שמו, "מרכז הבוהמיה הישראלית ומרכז המסחר של האופנה העילית, בתי קפה ומסעדות רבות הפתוחות עד שעות קטנות של הלילה פזורים לאורך הרחוב" (כך נכתב מאחורי הגלויה).

ranlir

New member
rowal../images/Emo39.gif

בית הקפה היפה ביותר שהיה בארץ בסגנון אירופאי קלאסי...היו ימים טובים לרחוב דיזינגוף עד שביטלו את הכיכר המיתולוגית והרימו דבר מכוער שעד היום משפיע על כל הרחוב. חוף גורדון אכל אותה עם כיכר אתרים ודיזיגוף עם כיכר אגם.

../images/Emo45.gif כמה אתה צודק

אגב את כיכר צינה דיזנגוף רוצים להחזיר למתכונת הקודמת. באשר לרוול, אז היו בדיזנגוף הרבה בתי קפה מיתולוגיים, כסית, רוול, פינתי ועוד ואז היינו יוצאים ל"היזדנגף" ושדרת העצים היתה מלאה בזרזירים שעשו רעש מחריש אוזניים. אגב, לפני כמעט 30 שנה מצאו תינוקת שננטשה בקפה רוול והיא נקראה "רוולית", ע"י אלה שמצאו אותה. אני מאמינה שאימצו אותה והחליפו לה את שמה לשם נורמלי ולא שם מסגיר כל-כך. אמנם
, אבל לא נורא נכון

תמיר1991

New member
אני,מן הסתם...../images/Emo13.gif, לא יודע על פעם,

אבל גם היום לטעמי רחוב דיזנגוף זה רחוב מדהים ויפהפה, ואיזור הכיכר והסנטר זה אחד האיזורים היותר חביבים עלי בכל הארץ. אם כך, הייתי רוצה לראות את דיזנגוף של פעם
תמיר.

lubia

New member
אני בספק אם לככר יש השפעה כזו

גדולה. דיזינגוף בירידה מהרבה סיבות, ובעקר בעית תחבורה/חניה. לפני שלושים שנה היה הרבה יותר קל לחנות באזור, והרבה אנשים היו מגיעים באוטובוסים. היום כולם רוצים להגיע עם הרכב הפרטי, ויש תחליפים - קניונים אליהם קל להגיע ובהם קל לחנות. מאותן סיבות גם רחוב אלנבי הדרדר.

ציטוט מעיתון הארץ לגבי כיכר אתרים

"דעותיהם של אנשים לגבי כיכר אתרים נחצות לשתיים:אלו שרוצים שתפול עליה פצצה, ואלו שרוצים שתהרס ברעידת אדמה"..

בבקשה לא לבלבל כיכר אתרים

זו לא כיכר דיזנגוף וכיכר אתרים היא באמת מכה. בעצם למה כיכר? זה ממש מתחם לא?

ואחרונה חביבה - הדגל

אותה גלויה, כמו של אבא של נעם, אבל עם בול אחר - שרוליק, בול יובל החמישים למדינה. זהו להפעם, כל הגלובולים נמצאים בגלריה, להנאתכם!

מקסים מקסים!

אני ממש שמח שהתחלנו עם הדבר הזה, כי הוא יוצא ממש מקסים. לא רק אספנות בולים משעממת, אלא משהו יצירתי של ממש: שילוב של בולאות עם אומנות שימושית. אני גם שמח לראות שזה תפס את אש"י בצורה כזו. נדמה לי שזו הפעם הראשונה מאז שאת בפורום שאת ממש נתפסת לאיזה תחום אספנות בהתלהבות כזו, לא?

תודה, תודה לכולם../images/Emo70.gif

אכן איסוף יצירתי, אם כי אספנות רגילה לא משעממת אותי בכלל. בתחום הגלובולים, אני יכולה לשלב בין שלושה אוספים שלי: בולים, גלויות וגלויות חינמיות. זהו האוסף החדש ביותר שלי, והיחיד שהתחלתי מאז שאני בפורום. כל שאר האוספים שיש לי היו איתי גם קודם. הסיבה שנתפסתי לתחום הזה בכזו התלהבות, כהגדרתך, היא שיש לי הזדמנות. לו היו נופלות בחלקי 30 מודעות של אבסולוט וודקה שעדיין אין לי, גם אז הייתי מתלהבת. בזכות רוזן טוב הלב, ששלח לי את הבולים, בלי שאני יכולה לשלוח לו משהו בתמורה, הצלחתי להניח יסודות איתנים ביותר לאוסף המרהיב הזה. עכשיו אני ארגע קצת, כי נראה לי שגמרתי לו את המלאי

python 4

New member
יפה יפה..

ולי עדיין יש אוסף מפואר של 4 גלובולים. אגב, לגבי הבול האחרון של הדגל - יש לי גלויה שמתאימה מאוד לבול שבחרת להדביק. הבעיה היא שאני מחפש את אותו בול - אם למישהו יש אותו MNH..

nuny10

New member
../images/Emo140.gif זה פשוט מדליק. החיבור של

הבולים, שאת חלקם אני זוכרת מילדותי, עם הגלויות, שגם הן מוכרות לי ברובן, עושה טוב לשניהם. וגם עושה טוב בלב. ישר כח.

רוזן71

New member
גלובולים יפהפיים...

בס"ד לאט לאט מתפתח פה מקצוע חדש..השדכנות
לשדך את הבול (זכר) לגלויה (נקבה), והתוצאה יפיפיה. בהצלחה, רוזן.

lomas

New member
אני מצטרף

לברכות על האוסף היפה של גלובולים/ות שהולך ומתפתח בפורום. אני אשתדל בבוא היום לתרום פריט או שנים. ושלא ישכח איש: אפשר להשאיר למחר, מה שניתן לביים היום. מאוריסיו

rachelea

New member
נהדר, כמה יפה!

ועוד מיני סופרלטיבים ניתן לכתוב על התחביב החדש. אגב, אתמול קיבלתי מרונה קופסא מלאה בגלויות חינמיות. אש"י, יש שם הרבה גם בשבילך! ולאלונה יש גלויה (בעצם שתיים זהות) לאוסף החתולים שלה. לבני מצאתי כמה גלויות (לא גלויתקליט) של ריקי גל, אחינועם ניני, להקת שבס... (לא זוכרת את שמם המלא) ועוד זמר. מעוניין? יש גם גלוית קוקה קולה - יש מעוניין? וכמובן, הכל תודות לרונה. חן-חן.

gingerlab

New member
ממש מדהים.וגם מידבק,הגלובובוליות

האלה(תשובתי לשאלת הסקר).כל הכבוד על הרעיון,הפיתוח והביצועים המרנינים.אירית.

למעלה