היום בתפוז

היום בתפוז ../images/Emo15.gif

הערב ב-20:00 בפורום שיחות עם אלוהים יתארח מנחם דייך, מתקשר, מדריך רוחני ומאסטר ברייקי, שיענה לשאלותיכם. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו. ב-21:00 אנחנו פותחים רשמית את חגיגות הסיום של פרוייקט Y2. הילה טוביאן, מנצחת הפרוייקט, ורן יצחקי יהיו כאן ויענו לשאלותיכם ב- blogtv כולם מוזמנים!

בואו נדבר גלויות חינמיות:

היום שוב חיכתה לי מעטפה שמנה מרוזן, ובה בולים שמתאימים להרבה גלויות חינמיות שיש לי, וגם לכמה שאינן חינמיות. רוזן, שוב, המון המון
קבלו אותן: הראשונה - גלוית פרסומת ללוח השנה של מיכל נגרין, מעצבת תכשיטים, עם בול של דואר אויר בנושא יצוא חפצי חן

אפרוחים

הבול מאותה סדרת דואר אוויר, יצוא אפרוחים. הגלויה - בנושא אחר לגמרי, אבל האפרוח מאוד דומה...

מסדרת המועצה הלאומית למניעת תאונות

בול עם מכונית והכיתוב "התחשב בזולת, אל תסנוור" על גלוית פרסומת למכונית ספורט, שהיא בדיוק ההיפך מהמכונית על הבול (חוץ מהצבע).

מאותה סדרה - אופנוע

"חבוש כובע מגן", ורצוי שיהיה לך גם סוזוקי מהמם כמו שבגלויה ולא וספה עלובה, כמו זו שבבול...

elcool

New member
האמת? על הבול זה לא אופנוע

זה קטנוע (כמו של שליחי הפיצה ודומיהם)

אויש, אתה ממש כמו אבא של יותם.

יותם המתלהב הולך ברחוב וצועק "אופנוע, אופנוע", וההוא מתקן אותו: זה וספה, זה קטנוע, זה XT. כאילו דה? כל דבר עם שני גלגלים ומנוע זה אופנוע, ודי. (עכשיו כל הבנים יבואו להרביץ לי
)

נכון. את צודקת. וכל דבר עם כנפיים

זה יונה, וכל הגברים ברחוב זה דוד (תראה איך הדוד עושה לך שלום...). אי אפשר להתווכח אתכן, אתן תמיד צודקות ואנחנו תמיד טועים. ואני שואל: פולני, אם הוא באמצע הלילה, באמצע היער, לבד לגמרי ולוחש לעצמו משהו מתחת לשפם - גם אז אשתו תגיד שהוא לא צודק?

elcool

New member
ברחוב זה לא דוד, זה יוסף

תעשה ניסוי נשבע לך שעשיתי את זה!). לך ברחוב הומה אדם וצעק ללא כיוון מיוחד סתם ככה באוויר: "יוסף". אם לפחות חמישה אנשים לא מסתובבים (ברחוב הומה אדם כמובן) אז אני צנצנת!

גלוית פרסומת לבי"ס אקסטרני

עם הכיתוב - בשבוע אתה גאון במתימטיקה או בלשון. לדעתי זה אפשרי, רק אם "והגית בו יומם ולילה", כמו שכתוב על השובל של הבול.

ועוד בנושא לימודים -

הגלויה השניה של אקדמיה בצלאל, עם בול נוסף המוקדש לבצלאל, ומציין 70 שנה למוסד.

המלחמה בעישון -

גלוית פרסומת לסדנא להפסקת עישון של האגודה למלחמה בסרטן - פשוטה ויפה, עם בול שמציע שימוש חלופי למאפרות מובטלות.

כשהגלויה יצאה, וואלה עוד לא סיפקו

שירותי דואר אלקטרוני. לא מזמן הם הגדילו את התא שלי ל- 1 ג'יגה בייט, ועל כן מגיע לגלוית הפרסומת לאתר וואלה, הבול שיצא לכבוד דואר אלקטרוני ב- 1990 (אז זה היה נראה מדע בדיוני ממש).

ואי אפשר בלי כמה גלויות נוף -

והפעם תודה לאבא של נעם, ששלח לי כמה מגלויות הפרחים שלו (עכשיו אני צריכה לערוך רשימת בולים חדשה). במקבץ הזה - כמה גלויות ישנות מאוסף הגלויות הוותיק שלי. הראשונה - הכנסת

הקיבוץ

בול יפהפה, על גלויה ממקום שבשבילי הוא הקיבוץ, כי שם גרים המוני קרובים של אמא שלי, ופעם הייתי נוסעת לשם הרבה - קיבוץ כנרת.

למעלה