בהחלט. :-B
D Dark Storm New member 28/10/04 #20 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
K Kingsley Shacklebolt New member 28/10/04 #15 מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאאא גיל , אני שמח בשמחתך^^. אבל מי יגן עלינו מהמופקרות, הזנות והסמים אני רואה את מדינתנו מדרדרת עוד יותר מפרישתך מהמשתרה .
מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאאא גיל , אני שמח בשמחתך^^. אבל מי יגן עלינו מהמופקרות, הזנות והסמים אני רואה את מדינתנו מדרדרת עוד יותר מפרישתך מהמשתרה .
D Dark Storm New member 28/10/04 #22 Yוב אז טודע לכולם ../images/Emo13.gif אני זמין באייסיקיו למי שמעוניין עד שמתחיל וויאג'ר ב 2:20 המס' מופיע בפרטי משתמש של תפוז מה שמזכיר לי את הבדיחה הישנה: "במה דומים טכנאי מחשבים וסוחר סמים ? שניהם מכנים את הלקוחות שלהם 'משתמשים'."
Yוב אז טודע לכולם ../images/Emo13.gif אני זמין באייסיקיו למי שמעוניין עד שמתחיל וויאג'ר ב 2:20 המס' מופיע בפרטי משתמש של תפוז מה שמזכיר לי את הבדיחה הישנה: "במה דומים טכנאי מחשבים וסוחר סמים ? שניהם מכנים את הלקוחות שלהם 'משתמשים'."