היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo80.gif

אוה מדז´יבוז´, מנכ"לית רדיו תל אביב 102FM, תתארח הערב בשעה 19:00 בפורום רדיו ותענה לשאלות גולשים. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו
פורום תרבות ומוזיקה ברזילאית מחלק לכם כרטיסים חינם לסרטים במסגרת פסטיבל הקולנוע הברזילאי שמוצג בסינמטקים. בכל יום תתפרסם בפורום חידה בנושא קולנוע ברזילאי, והראשונים לענות יזכו בזוג כרטיסים חינם לסרט ברזילאי בסינמטקים של ירושלים, חיפה או תל-אביב. השתתפו כעת

yasminale

New member
נצל"ש

תגידו, אין בשום מקום בארץ להשיג את הדיסק של טיילר הילטון? כי אני אהיה באזור המרכז, ורציתי לדעת אם גם שם אין שום חנות שאפשר להשיג.. בבקשה תענו כמה שיותר מהר!

אין ../images/Emo10.gif

כשאני וחברה שלי היינו בעראילי נכנסנו לטאוור רקורקס. ככה זה הלך: אני: "סליחה, יש לכם את הדיסק של טיילר הילטון?" מוכר: "מה?" חברה שלי: "דיסק של טיילר הילטון" מוכר: "מה זה?!" אז תבינו את רמת הידיעה בארץ
לא נראה לי שיש באיזשהו מקום...
וחבל

catslover

New member
אני לא יודעת לגבי הדיסק הזה...

אבל יש חניות שאפשר להזמין בהם... אני יודעת על אחת בי-ם אם זה עוזר לך...

ayala65

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח כל כך MCR

גלעד: "יש לכם MCR? מוכר: "מה?" גלעד: "MCR" מוכר: "לא אין לנו." |מסתובב למוכרת| "מה זה הדבר הזה?"

קמילהה

New member
למישהו אולי יש קטע מה....

TEEN CHOICE AWORDS 2004 שבו צאד זוכה בפרס .אני לא יודעת בדיוק איזה פרס פשוט ראיתי מלא תמונות שלו זוכה ואני רוצה לראות את הקטע אז למי שיש בבקשה שיגיד לי ואם הוא לא רוצה לשים את זה פה אז שידביר איתי וישלח לי את זה תודה מראש....

קמילהה

New member
אם למישהו יש גם כל מיני סירטונים

מכל מני טקסי פרסים כל אחד מהצוות משתתף בהם בין אם הוא מנחה או מקבל פרס בבקשה תשלחו לי

רינתי15

New member
נצל"ש עונה שניה שווה כניסה../images/Emo58.gif

כל מי שרוצה\מעוניים כמה תמונות מסיום העונה השניה המרגשת!! הנה כמה תמונות

למעלה