היום בתפוז אנשים

גמאני! ;-;../images/Emo18.gifדידע לא להכנס >.<

הפסקתי ב-22 כי זה לא הוריד לי את השאר T_______________T אז ברוב טימטום לא יכלתי להתאפק וראיתי ;-; אווווווףףףףףףףףףף דווקא שהוא התחיל להראות די בישי >.< וגם הוא ורוי יכולים להיות אחלה שיפ >.< אווףףףף אני פאקינג בכיתיייייי T____________________T אהם...אני ממשיכה להגיד "הוא" בתקווה שיש לו שם OO""...

יש לו

ומזל שלא אמרת את שמו,כי זה שאת כותבת-דידע לא להיכנס- לא עוזר. את יכולה לדבר ברמזים כשאת מספיילרת?^^

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס|....@_@

ספיילרו לי. ;; על מי אתן מדברות? ;;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| לאאאאאאא. ;;

אנבי, תעזוב אותי. >< אני 'צה לדעת מה קרה שם. ;; תספיילרו ליייייייייייייייייייי. ;; *בועטת בשולחן* אאוץ'. @_@; ספויילר? *פאפי פייס*

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אתן רעות. >< *נופלת*

ספיילרו לי כבר, קיבינימאט~! @____@ חצי סידרה מספויילרת לי. ונמ. אתמול ראיתי 16-17. אעאע, שאני לא אתחיל עם התגובות על פרקי פמ"א פה. *_* *סותמת* X: נונונו, ספויילר. ;; אינלי כוח להמשיך, אני צריכה המון ריכוז כדי לראות את אד, הוא מצריך תשומת לב. ~_~

היהי ^^"

לא אמרתי כלום~~ כולם שמחים ומאושרים.. דידע סתמי XP תראי...נמ...אנבי ^_____^"""""""""""""~~>>

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס מיייייייייייי~צי~! >-<

תספיילרי לייייייייי~! T~T האהא, אנביאנביאנבי~! *_________________* לאלא, אני לא אתן לך להסיח את דעתי.
ספויילר. ;;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| קיבינימאט. @@;;;;;;;;

!@#@!#!@$#@%$#@^%#@@
*___________________________________* אה, אה, את עושה לי חשק להמשיך לראות פמ"א. דמו אנבייייייייייייייייייייייייייייייייייי~!#@$% ראר.
לאלא, אבל הספויילר. ;; נוווווווו, אוף איתך. ;;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| האי, המפקדת. ;;

טוב, אני מניחה שאני אצטרך להתאפק ולבהות. X: לפחות ישלי במה. ^-^ *_________________________________________________________* !@$$@!$#@% ><

למעלה