היום בתפוז אנשים

Envious

New member
אתם צריכות לראות פרק 36 X____X

הוא תוקע למישהו סכין אוכל בבטן XDD כזה יפההההההההההההה *________*

שתקי!~

מספיילרת אחת!>< פרק 14: הסבר(גאה שאני בכלל לא מסתכלת,אומרת מהזיכרון) *ספויילרים כמובן* מראים את אנבי עדיין בתור הכוהן קורנלו,ואז הוא משתנה ומישהו תופס אותו ואת לאסט מדברים אז גלאטוני מקבל רשות לאכול אותו^^ אד מנסה לחפש את מרכו ומוצא אותו(או,איזו קבלת פנים יפה באמת>>) וההוא מספר לו קצת על האבן בלה בלה בלה..מרכו מרפא איזה ילד..בלה בלה בלה...ארמסטרונג מוצג לפנינו...סקאר מופיע?0.0...ו..אממ...זהו,פרק 15 ;;..הסוף...;;....אנבי,אתה זוכר מה קרה בפרק 15 בסוף?;;(אל תגיד>>)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| ספויילר! *__________*

למי למי למי?
ראר, אנביייייייייייייייייייי~ ;;

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| דמוווווווווו. ;;

כרצונך. ;; אסור להתנגד לך. ;; דמווווווווווווווווו. ;; ספויילר~

בלמי את פיך, אישה ארורה!!!!*&%^)^&*

>.< לא קראתי!!~~@___@ גרררררר >____________< לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי לא קראתי . . . . . . . >.<

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| אנבי הוא בן~!

[והומו.
] אחד הבישים הכי בישים שראיתי מימיי. *_* עם הקול הכי משגע ביקום.
שעושה עם אדו כלמיני דברים מסתוריים ונחשקים.
הרי הוא. *סגידע* *______________*

Jifannit

New member
אז *זה* אנבי? O:

ראיתי מלא תמונות שלו ולא ידעתי מי זה לעזאזל הבישי הזה עם החולצה שאני חייבת להשיג כי היא בטח ממש נוחה לשיעורי היפ הופ ס.ס גררר, הוא שקסע *____*

Envious

New member
XDD אנבי *_______*

לא בא לכם לנגוס בו .. אולי בתכפיים *_* כמו שאני נגסתי את הכתפיים של דידית :p

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| חע~! ../images/Emo3.gif

תמונתמטרייה.
נאמ, לא, אני אוקא. ;; אני לא יכולה לנגוס בו. ;; ודידית לא היתה אמורה להיותזו שנגסה בכתפיים שלך? 0.0 החלפתן תפקידים? מוזר, מוזר. |תמוה| אנבייייייייייייייייייייי *_* זהו. X= *שותקת*

אנבי חש סאמא../images/Emo98.gif

ואנבי לא עושה כלום עם אד בסדרה,אנא לא לדחוף לילדה רעיונות>> רק במאנגה יש לזה סיכוי קלוש וגם זה לא כל כך>>

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| כי הוא סאמא. ^^

ואחד בישי לא נורמלי. *_* ראר, הייתי מתה להתחלף עם אד. ><~ ו.. ו.. מה אנחנו מדברים פה על פמ"א?!@# לכו תראו ותבינו לבד שאנבי ואד יפים ביחד!~ בלעעעעעעעעע. X: *הולכת לספר היסטוריה*

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| כעעעעעע~! *__*

השקסע של אד P= אני אשלח לך המון תמונות שלו, אני מכורה אליו ^.^ ואל אנבי/אד.
אנבייייייייייי *.*

Hao

New member
בלע, אם זה מה שעושה לך את זה באנבי

מה יקרה שתפגשי את היסוקה מ-HXH? בטח ימיס לך את המוח או משהו... (כן, המדובב של היסוקה מגניב!, וכדי שיהיה קשור ליוגיהו(מו) , אז כן, הוא גם המדובב של ג'ואי ביפן!)

SetoGirL

New member
../images/Emo11.gif|סטו|אייס| עושה *לי*..? ../images/Emo11.gif

לא יקירי, אני רק אחת מהסוגדות הרבות שחושקות בו בסתר, הוא עושה את זה אונלי לאד. P= וקיבינימאט, אולי תראה לי מיזה היסוקה מ-HXH..?! ואי אפשר להמיס מוח למי שאין אחד כזה~! :] והוא המדובב של קטסו? 0.0 הו, האימה~! X=

למעלה