היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo75.gif

ב 16:00 יאיר ברמן, מהנדס איכות סביבה יענה על שאלות בנושא רעש סביבתי. אתם מוזמנים להעלות את שאלותיכם כבר עכשיו בפורום איכות הסביבה
ב 18:00 דנה אברמוביץ, דיאטנית קלינית תתארח ב-Blog TV ותייעץ לגולשים איך לשמור על המשקל בתקופת החגים. אתם מוזמנים להוסיף את שאלותיכם לשרשור בפורום דיאטות ואורח חיים בריא לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
תחרות הסיפורים הקצרים של פורום חינוך ובעלי חיים מתחילה
כתבו סיפור קצת הנוגע לבעלי חיים ותוכלו לזכות בשובר לקיאק זוגי לשעה בדולפינריום בת"א

shawn 1

New member
נצל"ש: היי!

אני רוצה לדעת: 1- ידוע למישו אם יש בישראל את הDVD של הסדרה?? 2- ידוע למישו אם ערוץ 3 ישים ש.ח. לדוסון? והאם זה יהיה במקום "פליסטי" (הנהדרת!) בשידורים הליליים?? 3- (משו שקצת לא קשור) מישו יודע מה יהיה אחריי השידורים הליליים של "פליסטי"?? תודה!

Dawson girl

New member
היי ../images/Emo9.gif

למיטב ידיעתי יש בישראל את הדיוידי.. אני לא יודעת איזה עונות אבל (נראה לי שבוודאות יש את 1+2.. אבל אני לא בטוחה). לא ידוע על ש''חים של הסדרה בקרוב או בכלל
ולא יודעת מה יהיה אחרי פליסיטי

לא בטוחה לגבי העונות במלואן.../images/Emo105.gif

אבל אני יודעת שהיה פעם (לפני איזה שנתיים שלוש) בחנויות דיססק עם ארבעה פרקים מעונות 1-2(2 פרקים מכל עונה). אישית לא ראיתי את הDVD של העונות אבל הגיוני שיש את זה איפשהוא בארץ

AngelFairY

New member
../images/Emo15.gifה-DVD בטאוור רקורדס...

אבל ממש מזמן ראיתי את זה שם ( לא כל העונות... ) אין לי מושג אם זה עדיין נמצא... מה שכן המחיר היה קטסטרופלי ולא מוצדק בכלל, עדיף לקנות את זה מהאינטרנט...

למעלה