היום בתפוז אנשים

היום בתפוז אנשים ../images/Emo66.gif

בואו להשתתף בחידון "נסיכת המקרופון" בפורום טיפקס, קובי אוז ולבנטיני ותוכלו לזכות בדיסק של MC שירי.
פורום "קולדפליי" בתפוז אנשים נפתח מחדש בחגיגות מיוחדות לקראת צאת האלבום החדש, ומזמין אתכם לתחרות נושאת פרסים.
21:00 - גילי בר הלל, מתרגמת ספרי הארי פוטר לעברית, תתארח בפורום ספרים וספרות: http://forums.tapuz.co.il/books
בלוג ההתנתקות ישודר היום בשעה 21:30, ויתן לנו מבט ראשון לאיזורים המיועדים לפינוי, 50 יום לפני ההתנקתות הצפויה. לצפייה בבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv
אתם מוזמנים לכתוב חמשיר מצחיק על שאניה טווין. התחרות נושאת פרסים ויכולה לזכות אתכם בדיסק או סינגל של שאנייה טוויין http://forums.tapuz.co.il/shania
היום ב 22:00, מיד לאחר סיום התוכנית "סוף הדרך 2", יתקיים אירוח מיוחד בפורום. ניתן לשרשר שאלות כבר עכשיו

Lopezit

New member
נ"ש- תירגום שירים../images/Emo27.gif

כמו שאתם (אולי) יודעים, יש פינה במאמרים של תרגום שירים אפשר להרחיב אותה קצת ואתם מוזמנים לתרגם שירים מי יודע אולי נתרגם את כולם
אז אם בא לכם.. תרגמו ושרשרו לפה באתר הזה יש תירגום באנגלית לכל השירים של ג'ן

Lopezit

New member
This Is Me../images/Emo99.gif../images/Emo27.gif

איך אתה יכול להגיד שאתה אוהב אותי ועדיין לעזוב לבד אמרת שהקירות האלה פה כדי להגן עלינו אבל זה עדיין לא בית כל השאלות האלו שנשרפות בתוכי עם תשובות שאף פעם לא אדע כי אתה היחיד שיודע מה אתה מרגיש אבל אתה לא נותן לי לדעת מה יש,אהובי אני יכולה לעזור לך? אני רואה לאיפה זה התקדם ולאן זה מתקרב נראיתי לך מספיק ...פזמון... אני לא מאמינה שזאת אני איפה שאני יכולה לגעת ולא להרגיש אותך אני מרגישה שאני אבודה בחלום בין מה שיש ומה שנראה צריכה להתמודד לא לרצות אותך אתה יודע שאתה חייב לי את זה איך יכולת לחשוב שאנחנו לא צריכים אותך התעייפתי מלברוח מהפחד שלי ומהיום שלחיים שלנו אין משמעות בלי מילה או סיבה כמו פחדן אתה עוזב יושבת כאן בחדר ריק שהיה מלא בנו רק ארגזים להגדיר מה שנשאר ממה שקראנו לו אהבה זה עצוב שאחרי כל הזמן הזה, אין לך מה להגיד אווו, והדבר היחיד שיכולת לעשות בחרת ללכת אני אסירת תודה,אהוב אני לא שונאת אותך כי אני מעדיפה לחיות ולדעת מאשר מה שעברתי בגללך הייתי צריכה אותך איכשהו (פזמון 2X)

Lopezit

New member
../images/Emo41.gifAlive../images/Emo27.gif

זמן מתקדם,לאט עכשיו, בחיי פחד,לא עוד, ממה, אני לא בטוחה מחפשת להרגיש את נשמתך הכוח לעמוד לבד הכוח לא לדעת, ולהרפות ...פזמון... כנראה שמצאתי את דרכי זה פשוט כשזה נכון מרגישה ברת מזל,רק להיות פה, הלילה ושמחה,רק להיות אני ולהיות.... חיה אהבה בפנים ובחוץ,של ה... , הלב שלי ולמרות זאת חיים יכולים להיות מוזרים,אסור לי לפחד מחפשת להרגיש את נשמתך הכוח לעמוד לבד הכוח לא לדעת, ולהרפות ...פזמון 2X

הנה תירגום חופשי שלי ל- STILL

אחד השירים הטובים של ג'ניפר לדעתי: בית ראשון: כשישנתי חלמתי על הדרך שבה היינו מתנשקים על הדרך שבה החזקת בי ואמרת ששום דבר לא יפגע בי בפעם הראשונה שנפגשנו איך הקסמת אותי גרמת לי לחייך כשהייתי עצובה Big pimpin' (לא ידעתי לתרגם- זה מלשון PIMP יענו סרסור?!) מסביב לשכונה אתה ואני כל פעם שהם יראו אותך הם יראו אותי מאהב וחבר היית בשבילי איך זה הסתיים איך זה פגע שלא היית יותר בחיי כשאני רציתי להיות אישתך מעבר 1: אף פעם אתה לא יודע מה יש לך עד שזה עוזב התייחסתי אליך רע כ"כ הרבה זמן עכשיו הלכת אבל האהבה עדיין כאן פזמון: עדיין.... עדיין יש לי אהבה בשבילך עדיין.... אחרי כל מה שעברנו עדיין... נתתי לך את ליבי ומותק אתה האחד והיחיד יש גברים נוספים ממך עדיין.... הם לא יכולים להתקרב אליך עדיין.... כשאמרתי שאני אוהבת אותך ידעתי שאתה האחד והיחיד בית שני: גבר טוב היית בשבילי תמיד שם בשביל לדאוג היית עושה כל דבר בעולם הזה בשבילי לא משנה מה, איך או איפה היית שם אף פעם לא חשבתי שניפרד בגלל הוויכוחים שהתחלנו כשבסה"כ רציתי לקבל קצת תשומת לב ואני מצטערת מותק שהייתי רעה אם הייתי יכולה לקחת בחזרה את המילים שאמרתי שגרמו לך לעזוב הייתי יורדת על ברכיי מתחננת שתסלח לי מעבר 1 פזמון מעבר 2: כל הזמנים שהיו לנו ביחד האם יש להם איזושהיא משמעות בשבילך? האם אי פעם קיווית שלא ניפרד? עדיין יש לי אהבה בשבילך... פזמון2X

I TO THA TA

New member
יפה.../images/Emo13.gif

ופימפינג זה כאילו בשפה גנסטרית סיבובים במכונית בשכונה

QueIronia

New member
אם אפשר להוסיף../images/Emo26.gif

נראה לי שהשיר הוא בהווה, ולא בעבר

QueIronia

New member
SIMW

כמו עש ללהבה, אתה יודע שאתה נמשך אליי אני מכירה אותך טוב יותר משאתה מכיר את עצמך למה אתה מנסה להתנגד למה שאתה רוצה, מותק? אני רוצה שתתן לי מה שאני צריכה, תקשיב טוב אני צריכה שתחבק אותי אני צריכה שתנשק אותי להרגיש את גופך לצידי אני רוצה שאתה... אני צריכה שאתה... רוצה שתכנע בפניי רוצה אותך, את כולך אקסטאזי זה מה שאני אביא אם רק היכנס לעולמי שם יש אינספור דברים לראות, אינסוף אפשרויות תן לי לקחת אותך למקום שרצונות שם מתגשמים תראה סדרה של חלומות והפנטזיות הכי טובות זאת לעיניך בלבד היכנס לעולמי עצום את עיניך ותן לרגשותייך להשתלט זה בסדר, אני מסממת אותך למרות שתאה פיכח אתה בפנים, המחשבה בלבד קשה מנשוא ילד הלילה, אתה רק תצעד לפי הדרכתי אני צריכה שתחבק אותי אני צריכה שתנשק אותי להרגיש את גופך לצידי אני רוצה שאתה... אני צריכה שאתה... רוצה שתכנע בפניי רוצה אותך, את כולך אקסטאזי זה מה שאני אביא אם רק היכנס לעולמי שם יש אינספור דברים לראות, אינסוף אפשרויות תן לי לקחת אותך למקום שרצונות שם מתגשמים תראה סדרה של חלומות והפנטזיות הכי טובות זאת לעיניך בלבד היכנס לעולמי איפה שאין מציאות לזמן עצמו אין משמעות זה כ"כ מהפנט זה מוביל אותך למצב של "היי" טבעי תראה את המילים שלי משפיעות עלייך שיוצרת השפה שרודפת אחרייך, ברוך הבא לעולמי עולמי שרצונות שם מתגשמים פנטזיות היכנס לעולמי שם יש אינספור דברים לראות, אינסוף אפשרויות תן לי לקחת אותך למקום שרצונות שם מתגשמים תראה סדרה של חלומות והפנטזיות הכי טובות זאת לעיניך בלבד היכנס לעולמי

למעלה