איפה ההודעות של תפוז כשצריך אחת.. הקיצר לא להתייחס *בדיקת חתימה*
G G i N g N i T New member 15/8/05 #17 אוי אהבתי../images/Emo54.gif "גמלי יש 1300 תוכניות פשוטות" זה מגניב פשוט ומגניב אהבתי
D double O S New member 15/8/05 #11 די עם הודעות חדשות;[../images/Emo96.gif שקוראות לאנשים לצ'אט, זה סתמי, תנצלש"ו שרשורים אחרים, אל תפתחו כל יום הודעה חדשה...
די עם הודעות חדשות;[../images/Emo96.gif שקוראות לאנשים לצ'אט, זה סתמי, תנצלש"ו שרשורים אחרים, אל תפתחו כל יום הודעה חדשה...
S shoohy New member 15/8/05 #16 נצל"ש...=[../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif עוד חצי שעה יוון...=[... עוד שבוע אני חוזר...=[... בוהו... אני להיות מתגעגע... בעבעי...=[
נצל"ש...=[../images/Emo93.gif../images/Emo129.gif עוד חצי שעה יוון...=[... עוד שבוע אני חוזר...=[... בוהו... אני להיות מתגעגע... בעבעי...=[
G G i N g N i T New member 15/8/05 #35 כוסיט../images/Emo54.gif אני אתגעגע תחזרי מהר ותנסי להנות!! לאף יו המון המוני המונים
D double O S New member 15/8/05 #49 תהנו שתיכן^^../images/Emo96.gif ובלי תודה, סכום סמלי של 10 שקלים יספק אותי
L l AdidAs l New member 15/8/05 #52 שמול....... מה אמרנו עד דברים שלא צריך לומר? אתה לא רוצה שאני אחזור על זה נכון?