היום בתפוז אנשים

בטלקאפ

New member
נצ"לש../images/Emo2.gif

אנ'לא יודעת אם היא חוזרת היום או מחר.. לא יודעת בדיוק מתי. אבל היא צריכה לחזור בתאריך הקרוב [:O] ממ נגיד שהיא חוזרת היום. ממ לכאן כולם מגיבים!!!. הוווווווווווווווו טלי שלנו סוף סוף חזרת!!. היה מוי משעמם בלעדייך:[. הצ'אט כבר לא היה זה. לא היו עדכונים משימי עיניים[הוא אצל האמא,בכל זאת] לא היו לי הודעות מכרוב ניצנים:[ [טוב נו לא רק לי] לא היה אדום בפורום [!!!] :O לא היה מי שיצחק בצחוק מדבק:O. בקיצור היה משעמם בלעדייך . וטוב שחזרת! ממ איך היה?:$.

l AdidAs l

New member
טלי../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

טלי טלי טלי! קראת את מכתב הטיסה שלי?
את יודעת שהתגעגעתי?
ולמה לעזאזל אני עושה פה בשרשור חוקר?
טוב אז באמת התגעגעתי =] ושמחה שחזרת! וספרי חוויות! ודברי איתי במסנ'! ותכניסי לנו חיים לצ'אט! וזייהו

Edgar Davids

New member
טולט../images/Emo9.gif

התגעגעתי
ובכלל נראה לי שכולם. איפה האדימות שלך כבר לא רואים. שתחזרי ספרי חוויות מהסאמר סקול ומה היה והכל הכל הכל.
לונדון כן מחכה לי גם שם אהיה לבד (שיר כמעט בלי קשר :\) בכל מקרה התגעגעתי.

Dorin555

New member
טלייי../images/Emo70.gif(לריסה../images/Emo3.gif)

שמחה שחזרת ומקווה שנהנת
התגעגעתי
היה רק פה בלעדייך ובלי האדום שלך

SPFAN

New member
טלייייייייי טליטליטליטלי ../images/Emo13.gif

יאאא טלי
מה קורה? מה המצב? מה חדש? מה את עושה? איך היה? יאאאא התגעגעתי
הו, המשיח חוזר

Just TalTi

New member
יאאאאא :)

איזה חמודים אתם. בטל אוהבת אותך! היה הכי כיף בעולם, הכרתי מליונים של אנשים חדשים ואני עייפה כי ישנתי חצי שעה בלילה הקודם, ו3 שעות במטוס. וזהו, חוויות בפרטי :p (ויש המון חוויות מכל מיני סוגים. חיחי) :)

SPFAN

New member
האדום חזר לפורום!

יאי!!!
יאאא אני צריך לדבר איתך במסנג'ר

SimplePlanGirl

New member
יאאאאא!! טליייי!!!! את פההה!!

;[ כל כך התגעגעתייי!!! איזה כייף שחזרתתת!!! D:
ספרי חוויות!! =] יאי איזה יופי שאת פה =)

SimplePlanGirl

New member
יאאאאא!! טליייי!!!! את פההה!!

;[ כל כך התגעגעתייי!!! איזה כייף שחזרתתת!!! D:
ספרי חוויות!! =] יאי איזה יופי שאת פה =)

לינקנית

New member
נצלש לאאאאאאאאאאאאאאאא

ללללללללללללללללללללללללללללללללללללל אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא הם לא זכוווווווווווווווווווווווווו לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני בוכהההההההההההההההההההההההההההההה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אני רוצה את אמאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא בני זוונווותתתתתתתתתתתת

למעלה