היום בשש בבוקר

היום בשש בבוקר

היה סיפורי גן החיות עם פרידמן ודרור קרן מי שזה מעניין אותו שיבדוק בלוח שידורים אם יש את זה כל יום או משהו להת'

שו

הדה סיפורי גן חיות?

greeneye

New member
תוכנית לילדים בה כיכבו הסטארים

טל פרידמן- בתפקיד כתב שלומיאל ומרושע... דרור קרן- בתפקיד העוזר הרוסי של הוטרינרית. ו... נוווווו שכחתי איך קוראים לה עכשיווו...-בתפקיד הוטרינרית. סדרה על מרפאה קטנה בגן חיות ישראלי אחד...

אההההה.....

אני פעם ראיתי איזו תוכנית, משהו עם פילה... נראה לי נלה או נלי... זה מצויר וטל פרידמן היה הקרין! איך צחקתי...

../images/Emo12.gifאני יכולה להסביר!

זה היה בחופש הגדול שנה שעברה, או לפני שנתיים... קמתי ב-6 בבוקר ולא היה שום דבר בטלויזיה! חוץ מנלי הפילה..... אז ראיתי! אני מודה! כמה נעים לפרוק מהלב.....

../images/Emo41.gifגם אני!!!!!

ראיתי אני מודה!!!!!!!
אבל הסיפור שלי הוא קצת אחרת ....אני לא קמתי ב-6 אני הלכתי לישון ב-6 ...... טוב 6 וקצת חחחח
פשוט רציתי לראות את זה היה פרק עצוב זה כשפיטרו את יחיאל (פרידמן)
אבל לא ראיתי את הסוף מישהו ראה?????
חחחחחחחח

greeneye

New member
פיטרו את יחיאל?! ../images/Emo2.gif

אני בשוק אני בהלם אני ה-מ-ו-מ-ה! מסכן! הזלת דמעה כולם-

Yuvalenko

New member
ואי, וחוץ מזה ירחמיאל גוסס!!...

ומתתיהו התחתן עם זילפה התימניה, ומתושלח ויהואחז הקימו חברת סטארט אפ מטורפת של הנדסה גנטית שמייצרת אבטיחים בלי קליפה ועם גרעין אחד גדול באמצע. "שקע בוא, יש לי מחבוא!"... (שוב השניים עוסקים במשחק מקדים?...)

פIלי

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לא יודע למה, אבל קרעת אותי... טחחח.. גדול

~*~gaL

New member
טווווווווווווווווווב ../images/Emo6.gif

ובדקתי... אין שום סיפורים ושום חיות

סולמית42

New member
גל יקירתי...

לא יודעת איך את בודקת דברים כאלו אבל אם תבדקי שוב וקצת יותר טוב, עם יותר רגש ואהבה, תגלי שזה משודר ביום ראשון ב-05:50 (שזו שעה הגיונית לכל הדעות). וחוץ מזה את תגלי שביום ראשון הקרוב ישודר פרק 12 שקוראים לו "שירת הדרום א'" ושעלילת הפרק היא: ההורוסקופ של מאיה מנבא שהיא תפגוש השבוע את משורר חייה. בינתיים, היא טסה עם ניר לאילת כיד להביא לשם צב לטיפול, אך בדרך הם מגלים ששכחו את הצב ומסתבכים כשהם מנסים לתקן את טעותם. כתוביות: עברית. אז או שתפטרי את התחקירניות שלך או שתשכרי את עדי עזרוני להראות להם מה זה תחקירנות טובה. (ואל תשאלי אותי למה דווקא על ההודעה הזו אני מגיבה אחרי שנים שלא כתבתי כאן כלום...
)

~*~gaL

New member
האמת,

שבדקתי במדריך שידורים לפני שיום ראשון הופיע בו, ופשוט כתבתי לכם כאן מה "התוצאות של הבדיקה" שהייתה... כמה טוב שיש את סולמית, אנשים. כמה טוב. אני צריכה להקליט אז... יו נואו, בי"ס
ולמה לא לשאול אותך? ואם אני רוצה לשאול? (תנו לי 2 דקות...)

למעלה