היום-ברל'ה

בארור!! לא ידעת שבאמצע הופעה בזאפה ת"א

היא העלתה אותי לבמה ועשיתי לה מסאז' מקצועי?!

היה היה...אני מת לצפות...אני מנססה להיזכר

אצל מי זה היה...נראה לי אצל עדי נגר....העיקר הזכרונות..לא אשכח את הצחוק שלך ורד..רק בגלל זה צחקתי..כי שמעתי אותך..ניסיתי להסתכל,ולא ראיתי אפחד,אין לי מושג איך קרן רואה משו..הכל שחור....קיצר נחנקתי מצחוק...וורד הרגה אותי..

חחחחחחחחחחחחחחחח ואני לא אשכח בחייםםם

אבל בחיים,באאותה הופעה,שאכלנו וזה..אני זוכר שדברנו על הרגליים...אז אמרתי כזה בציניות אני מתת לגעת בהן,ואת צחקת עליי,ואמרת לי משו כמו תחלום תחלום...ואני,דבר כזה לא יקרה בחיים... ואז הגיעה הקטע שקרן שואלת,מי רוצה לעשות לי מסאז' כואבות לי הרגליים...ואני אמרתי "בשקט" אני(והיינו שורה ראשונה..על הבמה) והיא כזה בוא תעלה...ואני בטוח שהיא צינית,ואז ראיתי שהיא רצינית...אני כיום די מתחרט על זה...אבל סגרתי עם קרן מעגל....חחחחחחחחחחח אני פחות אובסבבי לרגליים,אך הן עדיין מדיהימות... ואני שואל את השאלה הבאה,איך לאעזעל,אני בכל רגל עם 20 עקיצות,וקרן חלקה חלקה....איך אותה לא עקצו?.!!!

ידעתי ידעתי אבל השאלה היא אם

היא מודעת לשריטה או שזה היה במקרה ובגלל השריטה גם באמת עשית לה מסאז'

לימים ניסיתי לחשוב אם היא יודעת,אבל זה ידוע ש

קרן קוראת פה בפורום,ואני בערך בזמנו,כל משפט שני שלי,זה על הרגליים...אז אני בטוח שקרן נתקלה בזה...חחחחח

אני תמיד הייתי ער,מצאתי סיבה טובה למה

לאהוב את הקיץ-להינות מהרגליים של קרן...זה שאני הומו,זה לא אומר שאני לא נדהם מהרגליים...בכלל אצל אישה אני הכי אוהב שפתיים,עיניים ורגליים.אצל קרן הכל בציון 10....קרן התברכה בהכל...

I מ י ר ב I

New member
ה-4 ידיים פשוט מדהים ומהפנט!!!

תודה ורד על הכל!!! שמחה שנהנת.. מיד פותחת אלבום.

NaniBani

New member
נצל"ש-

ראיתם את זה?? : http://www.youtube.com/watch?v=D4DyiRF1E_s&feature=related

למעלה