היום-ברל'ה

מה?! איך היא לא שרה את הוא מתקשר אלי?!

אני דווקא מעדיפה הופעת להקה... אני אוהבת את האנרגיות וזה... ואז גם היא לא תוריד את "הוא מתקשר אלי"!

veredmp

New member
היה ממש כיף

כמו שמירב כבר ציינה, "שיהיה לנו בית" שזה אחד הביצועים האהובים עלי ביותר בהופעה היה כמו פעם, עם הפסקת הנגינה באמצע. הוא כל כך עוצמתי ככה! אני עדיין לא מבינה באיזה יקום "שם קצר" מעיף את "הוא מתקשר אלי" מהליינאפ, אבל בסדר, שרדתי
כשקרן התחילה לספר על גינדי מישהו צעק לה שהיא צריכה לקבל הנחת סלב, אז היא שאלה אותו אם הוא גינדי, אם הוא קרח ובגיל שלה
כשהיא סיפרה את הסיפור של ההגיג היא סיפרה שהיא ישבה בבית וראתה "יום בחיי עם מושיק עפיה", ובדיוק הביאו לה כוס קאווה והיא ישבה על הכיסא משולבת רגליים ועם הקאווה ביד, ואמרה "הנה, בדיוק ככה אני יושבת גם בבית"
הקטע עם העפיפון היה מצחיק, אבל לצערי לא הצלחתי לצלם אותו. תאלצו לדמיין. וגם לדמיין את קרן כשהיא הסתובבה אחורה כי לא הבינה למה החבר'ה לא ממשיכים לנגן, ופתאום ראתה את זה...... תמונות (פחות מהרגיל, ישבנו די רחוק והבמה היתה חשוכה רוב הזמן) וגם הוידאו עוד מעט. לא בטוחה שיש לי את הכל מההתחלה, כי מירב אמרה לי שהיא מצלמת אז לא הייתי מוכנה, והאיכות אצלי לא טובה כמו אצל עדי, אבל תאלצו להסתפק בזה
המון תודה למירב על הכרטיס

אה אה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה תודה תודה תודה

כנראה שזה רק אני אבל

יש הרבה שירים שלה שהיא לא שרה בהופעה שאני אוהבת יותר מהשיר הזה... יש איזה 10 שירים שצריכים להיכנס לפניו לפלייליסט...
השיר הזה גם מדהים אבל מה לעשות שאצל קרן כל השירים מדהימים?!

מייייייייי מיייייייייי מייייייייייי התגעגע

לרגליים מייי מייי??!!! אני אני אני!

למעלה