היום-ברל'ה

I מ י ר ב I

New member
היום-ברל'ה../images/Emo60.gif

יהיה מעניין זה בטוח... פתיחת דלתות 20.00 תחילת הופעה 22.00

עידכון-קרן שרה את "שוכחת אותך"../images/Emo99.gifתודה

לאסף,קרן ומירב כמובן,שנתנו לדבר הזה להתבצע..מי יודע,אולי זה יקרה שוב פעם....עדי,תקני אותי עם אני טועה,אבל קרן מעולם לא ביצעה את השיר(סוף הרגש נראה לי כן ביצעה איזה פעמיים)

אני לא הולך לישון עד שרואה עידכון מאחד מכם,או

יצפה בוידיאו של "שוכחת אותך" כדאי לכם מאוד שצילמתם....הצלמת הראשית שלנו,לא הייתה..חחח מקווה שהאיכות תהיה טובה....בחיי שלא יכול ללכת לישון...

I מ י ר ב I

New member
חזרנו מאוחר

אנשים עובדים/לומדים...אני חתכתי ישר לישון. מקווה שישנת טוב
הנה לך סיכום מלא...

I מ י ר ב I

New member
בבקשה!

אין על מה להודות לי... אני אישית לא שמעתי אף פעם את סוף הרגש.שיר ענק ומעולה!! מקווה שנשמע אותו מתישהו. את שוכחת אותך קרן כן ביצעה,בסבב אא'ה.

I מ י ר ב I

New member
היתה הופעה מקסימה../images/Emo13.gif

מזמן לא הייתי בהופעת להקה.היה כיף עם האנרגיות וגם לקום ולרקוד קצת... אבל בתוכי אני אוהבת יותר את ה-2 פסנתרים.הגעתי למסקנה הזו אתמול אחרי הביצוע ההורססס לשיהיה לנו בית.באמצע השיר קרן שרה בלי לנגן,כמו שהיתה עושה אז...פשוט וואו!!! כל הציפורים ורצה הביתה אין כבר מה להוסיף לגביהם. בפיג'ו הלהקה הכינה לקרן הפתעה,בקטע של רעשי השחפים חרפק נעמד והרים מן עפיפון בצורת ציפור.הזוי ביותר.היה קטע מצחיק
הסיפורים היו רגילים. מישהו מהקהל צעק לקרן שתשיר את השיר של למה קראו לה קרן,היא נענתה ושרה אותו. הוא מתקשר אליי לא היה הפעם. בהדרן קרן עלתה ואמרה שהיה סקר של איזה שיר שלה רוצים לשמוע ונבחר השיר שוכחת אותך מהאלבום ה-1 והיא ממש שמחה שהוא נבחר. היה ביצוע מקסים,אני מאוד אוהבת את השיר הזה. יש תיעוד שלו,אני הסרטתי,אבל אני דיי עקומה אז לא נראה לי שיצא משהו.טוב שיש את ורד שנתנה גיבוי והסריטה גם,בטח היא תעלה בהמשך.... זריקת אנרגיה מעולה לפתיחת שבוע....נתראה בחמישי.

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gifבאסה...אבל שמח..בשבילכם

אני שמח שקרן שמחה לשיר את השיר....ויאלהה ורדדדד כולםםם תהעלו תמונות ואת הוידיאו..בבקשהה..מתת לראות... לי יש שאלה...איך היה הביצוע של קרן עם עמרי במה כבר נשאר לקחת? נשמע לי מסקרן..הרי הם לא חברים כבר...אז מעניין אותי מה הייתה מידת המיניות בביצוע הפעם..חח

I מ י ר ב I

New member
לא זוג אבל חברים טובים

רואים שהם זורמים יפה. זה לא היה כמו במופעים הראשונים,אבל היו את חילופי המקומות וההסתכלויות האלו. שניהם פרגנו אחד לשני אבל...

וכמובןןן מה קרן לבשה??!! כבר קיץ! אואווא

רגלייםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם שוב פעםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם..הטירוף חוזררררררררררררררררררררר

I מ י ר ב I

New member
חחח

שמלה לבנה עם נקדות שחורות כאלו... אתה מוציא ממני דברים שלא הייתי כותבת בלי השאלות שלך

מירב! איזו מן תשובה זו! אני רוצה תיאור

של השמלה עצמה! מה האורך שלה! וכמה רגליים ראו!!

I מ י ר ב I

New member
שתהיה לי בריא...

השמלה עד קצת מעל הברכיים. נעלי עקב שחורות שבמהלך ההופעה ירדו בטענה-שלא יהיו טעויות
האם הפירוט מספיק לכבודו?

בארור ../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif נו אני רוצה תמונות ווידיאו

ורד מחכה רק לך! חחחחחחח

למעלה