היום ברדיו וב-

היום ברדיו וב- ../images/Emo44.gif

רדיו
רדיו
רדיו
קול המוזיקה - 23:00 - רק ג´אז עם לאה ליאור.
ערוץ 2 - 01:45 - פסטיבל ג´אז, בלוז ווידיאוטייפ. אנג´וי
ליאת.

woodstock

New member
את חושבת שבאמת זה מעניין מישהו פה?

כי אני לא. (ומי שזה כן מעניין אותו, כמוני למשל, כבר יודע)

canabeez

New member
חחח

תאמת אחי זה גם קשור למוזיקה שחורה (המקור) אז תן כבוד...

Mc chameleon

New member
אותי זה מענין מאוד!

אני שמחה שיש כאן הודעות על ג´אז! כי שהייתי בפורום של ג´אז ובלוז כל מה שדיברו שם זה רק על כל מיני להקות שאני בכלל לא יודעת מאיפה הביאו אותם והרגשתי שאני ממש לא יודעת כלום! ולא הספקתי לעקוב אחרי הקצב של ההורדות וההמלצות! אז המילה אחת: תודה! אני ישמח לדעת עוד ואפילו קצת רקע על איך הג´אז התחיל ושמות של זמרים... אני תמיד שומעת ב88 את התוכניות על ג´אז וגם יש בערוץ 22 הרבה ספיישלים מאוחר בלילה על הג´אז בים האדום ואני רואה שאני מצליחה להישאר ערה... בכל מקרה מכל השמיעה שלי על ג´אז (ואני שומעת ממש הרבה) לא הצליח להשתרשר לי לראש שמות של אמנים.. אלינור
שממש שמחה שיש מישהו שאוהב פה ג´אז ובלוז מלבדה...

מאמי...

לא רק שלא נראה לי זה מענין אף אחד בפורום. זה לא קשור אפילו טיפה למוזיקה שחורה, ואת מנהלת פורום שקוראים לו..." מוזיקה שחורה" לפי מה שידוע לי תקני אותי אם זה לא נכון. איזה מן מנהלת פורום יש לה הבנה מוזיקלית ירודה , והיא לא כותבת הודעות בנושא הפורום בכלל, אחותי take a good hard look at the way you´r runing the joit. מליאתוש אחד לשניה, אני מקוה שזה ישתנה, כי יש לך נעלים גדולות למלא.

ליאת אין לך הרבה מה לעשות הא?!

גם אין לך הרבה ידע כמו שאני רואה.... בלוז וג´אז זה כן מוזיקה שחורה. כנראה שאת רואה מוזיקה שחורה רק כהיפ הופ. ואם יש לך תלונות לליאת אז תשמרי אותן לעצמך(ליאת לא שילמה לי כדי שאני אגיד את זה)כי בזכות ליאת הפורום הפך להיות מה שהוא עכשיו,המקום המרכזי של חובבי המוזיקה השחורה בארץ. זאת ההודעה הראשונה והאחרונה שאני כותב בנושא כדי לא להציף את הפורום בשטויות שמתחילות מאנשים כמוך. בן לאדן-שמתחבא איפשהו מתחת ערימה של עגבניות רקובות בפאקיסטאן.

d_style

New member
נראה לי שחסר ההבנה זה אתה!

טוב דבר ראשון ילדים קטנים שמתחבאים מאחורי שמות כמו MC בן-לאן לא יעבירו עלי ביקורת ! ודבר שני בניגוד אליך ואל תותי אני לא כותבת הודעות שטותיות!ושתדע שג´אז לא קשור לפה... זה לא נכנס לקטגוריה של מוזיקה שחורה! r&B וhip-hop וSOUL זה מוזיקה שחורה, ומאמי אתה לא יודע שום דבר על ההבנה המוזיקלית שלי, אז אל תתימר לדעת.

ג´אז ובלוז זה כן מוזיקה שחורה

ואת מוזמנת לשאול כל אחד שמבין. ולגבי ילד קטן....הייתי מציע לך טיפה לשתוק. את עוד לא ראית אותי ככה שאת לא יכולה להגיד ילד קטן.

BIGO-G

New member
ג´אז ובלוז זה כן מוזיקה שחורה

ואני שמח שהיא ואנשים אחרים כותבים ויכתבו הודעות בקשר לזה.

d_style

New member
ואני מוסיפה

שיש פורום מוזיקת ג´ז יכולת לכתוב את זה שם, ויש החושבים שג´ז זה מוזיקה שחורה אבל תאחלס יש מישהו בפורום זה חוץ ממך וממנה ששומעים ג´ז.

אני בכלל לא אוהב ג´אז ובלוז

למעשה...אני שונא ג´אז ובלוז...מעלה לי ת´סעיף כשזה שקט. אבל מה שליאת כתבה היה בומבה של מידע, ואני רואה אותו כמו כל מידע שבויאקה עולים לשידור ברדיו או סאבלימינל מתארח באל ג´זירה. בן לאדן-שחושב שזה הפך להיות צ´אט השרשור הזה

אני שומע ג´אז, ואגב

כשפורום מוסיקה שחורה נפתח לראשונה באי או אל הוא יועד חהיות פורום ג´אז ובלוז. רק אחרי ההשתלטות שלנו, פץחו פורום ג´אז בלוז נוסף.

^Liv^

New member
אין יותר שחור מג´אז !!!

לא רק שזה שחור אלא היפ הופ לא היה קיים ללא המקורות של הג´אז !!! את התופעות המוזיקליות המרכזיות במאה ה-20 ניתן לצמצם למשפט בודד - מאה שנים בהן הלבנים מצויים במסע מייאש וחסר סיכוי ללכידת הגרוב והשיק השחור. לאן שלא תפנו במסע השורשי תגלו שברוב המקומות נצנצה תחילה הגאונות האפרו-אמריקאית ורק אחריה עשה האדם הלבן את כל מה שהוא רק יכול בשביל לנכס את התהילה לעצמו. העניין הוא שברוב המקרים הוא הצליח. קחו את הבלוז, את הרוקנרול, את הפאנקי, את הראפ והטקנו - זרמים מרכזיים בתרבות -ותמצאו גם את החותם הלבן חקוק בקאנון. ישנה רק שמורה אחת שתישמר לעד סגורה בפניו בנעילה כמעט הרמטית. ג´אז
הג´אז הוא אמריקה השחורה והוא פרי של מיליוני מו"מ ארוכים, מדכאים ושוללי חירות בין הלבנים והשחורים. מכל כיוון הוא ביטא את תנועת השחרור האמיתית של האפרו-אמריקאים. הבלוז שהיה לפניו הביע קונפורמיזם ברור. הראפ שבא אחריו מתעסק באסתטיקה

DJ$upreme

New member
רגע, ובויאקה וסאבלימינל זה שחורה?

אמנם לצערי זה פורום שעוסק ברובו בהיפהופ, הצורה המודרנית והשטחית ביותר מבחינה מוזיקלית של מוזיקת הנשמה באופן כללי, אבל זה לא אומר שאי אפשר לנסות ולהרחיב אופקים ולדבר על דברים שבהחלט נכנסים תחת הכותרת מוסיקה שחורה. למעשה חלקים גדולים בהיפהופ ספק אם יכול להכנס תחת הכותרת מוזיקה, למרות ששחור הוא באמת כן בדרך כלל. למשל, קחו את השיר תהודת זהות של בויאקה, שאני דווקא מאוד אוהב. יש שם ביט שבינו לבין מוזיקה אין כמעט כלום - ויש שם ראפרים שרק שניים או שלושה מהם עושים משהו מוזיקלי עם הקול שלהם, השאר פשוט מדברים. עדיין, אחלה קטע, אחלה טקסט, אבל זה די רחוק לטעמי ממוזיקה. שלא לדבר על כל ה"פריסטיילים" שצצים פה כל הזמן, תופעה מעצבנת ביותר שאין כל קשר בינה לבין מוזיקה, שחורה לבנה או סגולה. יש פורומים לפובליציסטים, וזה לא אמור להיות אחד מהם. אבל מה, זה תופס איזה 30 אחוז נפח מההודעות כאן, וזה פשוט נורא בעיני. בקיצור, הבו לנו עוד הודעות על בלוז, ג´אז, FUNK, דיסקו וכל הצורות המוזיקליות שהניבו בסופו של דבר את ההיפהופ.

ICANNt

New member
צריך להוסיף את ההודעה הזאת ללקסיקון

ההודעות הכי מטופשות מתנשאות ו"מוציאות את כותביהן אידיוטים" שיש הסברים תקבלי מהתגובות שלמעלה

למעלה