היום ברדיו וב-

ShortY

New member
PE-PE-PE-PLEASE!!!! study something

that´s where it all started!!!!!! tupac didn´t start black music, and neither did BIG or DRE.... JAZZ, BLUES and those type of music started the whole black music community which led to hip hop and rap.... Mary Jane - u know i love u liat, but get your info staright before you write something..... and TOTI BAT..... good job on your info

woodstock

New member
נראה לי שהבנתם אותי לגמרי לא נכון!

אני כן אוהב ג´אז, ואפילו מאוד. אבל אני גם ריאליסטי, ואני בטוח שזה לא מעניין אף אחד בפורום הזה, ואת מי שזה כן מעניין כבר יודע על זה. קאפיש? וליאת, אין יותר מוזיקה שחורה מג´אז.

אף אחד לא הבין את הכונה שלי ../images/Emo46.gif

טוב אנשים אולי נוסח ההודעה שלי לא היה טוב אבל קיצר, זה לא רלוונטי לפורום הזה לדעתי יש פורום ג´אז היא יכולה לכתוב שם, ותאמת אם ג´אז באמת היה נכלל בקטגוריה של הפורום הזה נראה לכם היו עושים לו פורום נפרד? קיצר אולי בג´אז יש נדנים שחורים אבל אני לא מחשיבה את זה לאותה קטגוריה של מוזיקה שחורה גמו סול אר אנד בי והיפ הופ ותאמת בויאקה וסאבלימינל לא נחשבים מוזיקה שחורה למרותש הם מדוברים כאן! ליאתוש

טוב די לקלל אותי ,ועם זה מענין ....

טוב תיהיו יפי נפש מזדיינים אלא כפת לי כל עוד לא מקללים אותי כמה ילדותי אחרי זה אנשים מתפלאים למה אני לא רוצה לבוא למסיבות אם ילדים בני 14 כמוכם! בכל מקרה התכונתי שזה לא רלוונטי כי זה לא מדובר סעמק איתכם אנשים בורים שלא מנסים להבין, מישהו אי פעם דיבר פה על ג´אז לא! כי מי שמבין ואוהב ג´אז הולך לפורום ג´אז נכון?!?! אז תותי הראו לי שזה כן רלוונטי ואני מצטערת על הקפיצה אבל כללית זה לא נושא מדבור בפורום הזה ואני עדין דבקה בזה שזה פורום שדובר בו עד היום על ראפ ,סול ואר אנג בי ובגלל זה יש פורום נפרד לג´אז.

למרי ג´יין היקרה

אוקיי תראי מה זה מפריע לך שהיא רשמה הודעה על ג´אז, גם אני לא מתה על ג´אז ולא שומעת את זה בכלל ואין מה לעשות , את חלק זה מעניין חלק לא מעניין, בשורה התחתונה כמו ששורטי אמרה ג´אז אכן מוזיקה שחורה ואכן כל העניין של ההיפ הופ ראפ וכו´ התפתח מהג´אז, אז סגרו עניין.

^Liv^

New member
אולי את לא מחשיבה את זה אבל

מי את שתקבעי שזה לא נושא שצריכים לדון פה...
כאילו פורום מוזיקה שחורה... כאילו וואו זה חלק מתוך זה...
עצוב מה שהולך פה...

אני!

אני לא קבעתי אני אמרתי את דעתי וזא זכותי ! ויש פורום נפרד לג´ז, נ-פ-ר-ד ממוזיקה שחורה! אז שתכתוב שם כי בתאחלס פה אף אחד לא דיבר על ג´אז אף פעם לפני אבך תאחלס תעשו מה שבראש שלכם , ברור שכאן נמצאים רק אנשים קטנים וצרי מוכין!

^Liv^

New member
צרי מוחין???

את האטומה פה שאומרת שצריך להגביל את הנושאים של מוזיקה שחורה לראפ, היפ הופ ואר´אנ´בי. תראי בזמני החופשי אני לא שומעת ג´אז אני מעדיפה הארדקור טהור אבל יש אנשים שאוהבים גם ג´אז ובלוז אז מה הקטע הזה שלך : של צרי מוחין??? אומנם יש פורום ג´אז... סבבס אבל לא יותר טוב מלדסקס עליו אומנם בקטן יותר בפורום הזה "פורום מוזיקה שחורה" הרי לא כולם מבינים גדולים בשורשים של התרבות הזו ואם יש כאלה שאוהבים את זה ומוכנים לתרום חלק מהידע שלהם לזכות קהילת מוזיקה שחורה אז למה לא?! בכל אופן סיס לא באה לתת לך שום דיס אבל "תגדילי ראש"

Mc chameleon

New member
זה רלוונטי ואני הבנתי...

אפשר לכתוב כאן על ג´אז ובלוז ואפילו רצוי! כי אם את לא יודעת הג´אז והבלוז זה ההתחלה של הג´אנר שנקרא מוזיקה שחורה!! כל ההשפעות של היפ הופ, סול, ואר אנ בי(באר אנד בי מרגישים יותר ג´אז) באים מהג´אז והבלוז. אם לא היה ג´אז לא היה היפ הופ כי כמו שאמרתי זה הגורם שהשפיע על המוזיקה השחורה. מוזר שאף אחד לא הזכיר את הראגיי שזה גם אחד מהתחום היותר ישן במוזיקה השחורה. (לא יותר ישן מג´אז אבל יותר ישן מהיפ הופ) ההיפ הופ זה ג´אנר די "חדש" במוזיקה השחורה שהתפתח בכמה עשורים הקרובים לעומת הג´אז שחי נושם ובועט הרבה יותר ממאה שנה! לדעתי עשו פורום נפרד לג´אז ובלוז בגלל שהקהילה בישראל של הג´אז והבלוז נורא מפותחת ומתקדמת לעומת ההיפ הופ שזה עדיין דבר חדש. אוהבי הג´אז בארץ בעיקר אנשים בוגרים וגדולים פי 2 מאיתנו בגיל ואני בטוחה שהם נכנסו לא פעם לפורום הזה וחשבו לעצמם אם זהמקום טוב לקהילה שלהם והם ראו שלא כי לא מדברים כאן על שום דבר חוץ מהיפ הופ ואין מקום להם... דרך אגב ההיפ הופ זה ג´אנר די "חדש" במוזיקה השחורה שהתפתח בכמה עשורים הקרובים לעומת הג´אז שחי נושם ובועט הרבה יותר ממאה שנה! בויאקה וסאבלימינל נחשבים ועוד איך למוזיקה שחורה אבל עכשיוית! בויאקה זה שילוב בין ראגיי, היפ הופ, פופ (אל תהרגו אותי), וקצת מניו אייג´. סאבלימינל זה היפ הופ טהור עכשיוי. אין לי שום דבר נגדך אבל תחפרי קצת בהיסטוריה של מוזיקה שחורה ותביני מה זה לפני שאת מציבה עובדות ומדברת... אלינור

למעלה