היום בפרק

• פותח הנושא GOO3
  • פורסם בתאריך

shiri_b

New member
לדעתי הם צילמו את כל העונה

ובעריכה הכניסו את הקטע..הכי הגיוני

galde

New member
אני יענה לכם על השאלה של הפרק היום

הם סיימו את צילומי העונה הזאת וכבר צילמו את כל העונה הזאת ואז הם חזרו לסיים את הפרק הזה הם רק הוסיפו את הקטע וידיאו הזה שמראה את הצליבה של זינה וגבריאל ברומא.

squad leader

New member
למה זה היה הכרחי?

למה הם הראו את הסוף של עונה 4 בהתחלה? זה הורס הכל! מה הם חשבו שמעריצי הסדרה לא יוכלו לסבול את מותה של זינה בסוף אז הם ניסו להכין אותנו? אין בזה היגיון!

Shiri from the block

Active member
יש דווקא כי עכשיו שזינה מודעת לעתיד היא יכולה לשנות אותו.. וגם שזה משאיר אותנו במתח וציפייה וכל זה../images/Emo9.gif

squad leader

New member
זה היה ברור שזינה תמות בסוף העונה

אבל זה שהראו את המוות שלהן, את הפרק האחרון, זה ממש הרס לי העונה. חבל שראיתי את הפרק הזה. לדוגמא ב DESTINY המוות של זינה בא ככה פתאום בהפתעה וזה מה שלדעתי הפך אותו ואת המשכו, THE QUEST, לכמה מהפרקים הכי טובים ומרגשים של הסדרה.

sharabigfan

New member
חחחח טוב שעכשיו כאלו שלא רצו לדעת

הם ידעו...פעם הבאה תעשו ספוילר
אני בטעות גיליתי את הסוף,אבל בכל זאת לא ראיתי מה קרה ואיך קרה.

זה לא כזה ספוילר, כי במשך כל העונה

הם מראים את זה. הנקודה היא לא שאתה לא אמור לדעת שזה קרה - אלא אתה לא אמור לדעת איך זה קורה, ולחלופין, זינה מנסה במשך כל העונה לשנות את זה, ואנחנו אמורים להיות במתח אם היא תצליח או לא.

squad leader

New member
אבל זה הרי ברור שהיו הורגים אותה

זה לא דובוני אכפת לי. אם העונה הרביעית תוכננה להיות האחרונה אז זה די ברור שהיא תמות. זו הפעם ראשונה שיוצא לראות את הסדרה במלואה ועוד בעונה השנייה שיערתי שזינה תמות בפרק האחרון של עונה רביעית ושזה יהיה בצליבה בגלל שזה חזר כמוטיב לאורך כל העונות הקודמות. ואני רק אבהיר שהודעה זו או ההודעה הקודמת שלי, לא היו ספויילרים אלא רק השערות שהבנתי שיתממשו אחרי שצפיתי בפרק ההוא.

sharabigfan

New member
הייתי בטוחה שהתכוונת לעונה

האחרונה
אם כך,זה בסדר
ומה בקשר לדובוני אכפת לי? אני אמורה להכיר אותם?! יום טוב

squad leader

New member
את לא מכירה את דובוני אכפת לי?!

השתמשתי בהם רק בכדי להבהיר נקודה. זו סידרה ישנה לילדים שמדברת על טוב, ועל איך שהוא תמיד מנצח.

פחחח... תמיד המשפטים האלה מזכירים

לי את:
Now you see, Lone Starr, that evil will always triumph, Because good... is dumb!

wildgirl1

New member
אממ ניראה לי

שהם צילמו את כל העונות לפני שהם שידרו או לפחות עד העונה הרביעית שבה היא עם השיער הקצר ואז הם פשוט לקחו את הקטע של הצליבה והדביקו את זה בעריכה לפרק של היום וזהו.

למעלה