היום בפרק

• פותח הנושא GOO3
  • פורסם בתאריך

GOO3

New member
היום בפרק

איך הם צילמו את גבריאל עם שיער קצר אם זה היה לפני הצילומים של עונה 5(או 6.. שהיא הסתפרה)?

2461

New member
זהו גם אני שאלתי את עצמי....

נראה לי בגלל שהם כבר צילמו את העונות האלה לפני שהם שידרו את הפרק הזה .. וואי זה אפילו לא נשמע הגיוני..מעניין באמת!?!

זוארצנו

New member
רגע...

אתם רוצים להגיד לי שהשיער הארוך שיש לה זה באמת שלה??? זה נראה כמו פאה!!!!!! הייתי בטוחה שכבר היה לה שיער קצר.

אה.... זה באמת שלה, נראה לי.

עם הארכות שיער, אולי. וואלה עכשיו אני כבר לא בטוח

2461

New member
חח .. לא , נראה לי שבאמת צילמו

את העונה לפני ששידרו את הפרק..זה הכי הגיוני... מה צילמו את אותו הדבר בדיוק כשהגיעו לסוך העונה הרביעית?? תחשוב קצת..זה בטח זה

Shiri from the block

Active member
כן, גם אני חשבתי על זה היום מה שיש לגבריאל עכשיו זה בטוח לא פאה, ורואים את זה, כמו שאמרתם, הם צילמו את כל העונה ואחר כך שידרו אותה..

sharabigfan

New member
הם צילמו את כל העונה ואז ערכו מחדש

נכון,הראו גם קטעים אחרים.

סקיפי

New member
תהיה אחרת

כשאלטי מראה לזינה את העתיד, היא לא סתם מנסה להרוג אותה - היא מנסה לשנות את הגורל..בעקבות המסקנה של זינה - אם ראיתי את גבריאל אז סימן שהיא חיה - מתבקש כמובן ההקש, וואלה; אם ראיתי את עצמי כנראה שגם אני אחיה... אבל זה כנראה לא היה אכפת לה, כי עובדה שהיא התעשתה רק אחרי שהיא ראתה שגבריאל בחיים. אבל... זינה הרי היתה בקטעים של 'אני הולכת להציל את גבריאל'. זאת אומרת שאם היא תציל אותה, גבריאל תחיה. מאיפה זינה קופצת למסקנה שנכון לכרגע, גבריאל בחיים? ואיך אלטי כל כך בטוחה בעצמה? סוף סוף, הרי גורל זה לא דבר כל כך פשוט לשינוי...

Shiri from the block

Active member
רגע לא הבנתי אותך.. שאלת איך זינה ידעה שגבריאל בחיים? נו אז מה הבעיה? אם אלטי הראתה לה בעתיד את גבריאל, אז מין הסתם שגבריאל לא מתה, כי אם היא הייתה מתה אז זינה לא הייתה רואה את גבריאל בעתיד, הבנת?../images/Emo12.gif

סקיפי

New member
יה, את זה הבנתי

אבל זינה התכוונה ממילא להוציא את גבריאל. אז יכול להיות שהחזיון אומר שהיא הצליחה, לא שגבריאל לא מתה מלכתחילה

Shiri from the block

Active member
אוקיי, אבל זינה לא ידעה את זה רק אחרי שאלטי הראתה לה את החיזיון היא ידעה שגבריאל עדיין חיה..

סקיפי

New member
נו, נכון

איך היא ידעה שגבריאל חיה מפני שמעולם לא מתה, ולא כי היא הצליחה להציל אותה? והקטע הזה שאלטי ידעה את העתיד בוודאות ובכל זאת היתה כל כך בטוחה בעצמה עדיין מטריד אותי.

סקיפי

New member
הפרק דווקא מצולם נהדר

תענוג, מבחינה ויזואלית. כמו שזה נראה כרגע אלטי מתה - או שסתם היא משופדת על חצי מטר עץ להנאתה..

זוארצנו

New member
אה חחחח וואלה שכחתי שהיא נתקעה

על עץ... זה באמת היה פרק טוב אבל לא תמיד הצלחתי להבין אם היא בעבר או בהווה. אבל בסופו של דבר זה באמת היה פרק אחלה!

*זינה*

New member
אתם עוד תלמדו להבין../images/Emo58.gif../images/Emo115.gif

שאלטי, לעולם - אבל לעולם, לא מתה. כפרה עליה!

למעלה