היום בערוץ השפוי היחידי, 14!

אבי בן 1231

Well-known member
אמש בהפגנה של תומכי החמאס בהתנחלות תל אביב, קראה שוב המטורפת, שהרינגטון לא שמע אותה,
"אני מבטיחה שנשרוף את המדינה"!!
ואכן היתה דוגמית קטנה לאיום, לפיד בוער נזרק לעבר השוטרים.
אך כרגיל באיומים על ביטחון המדינה, המדינה וכוחות האי ביטחון מכילים עד ש...................... מגיעה דוגמית כמו ה 7.10!!!

Harrington

Well-known member
מנהל
אמש בהפגנה של תומכי החמאס בהתנחלות תל אביב, קראה שוב המטורפת, שהרינגטון לא שמע אותה,
אך כרגיל באיומים על ביטחון המדינה, המדינה וכוחות האי ביטחון מכילים עד ש...................... מגיעה דוגמית כמו ה 7.10!!!
אז היא מבטיחה. שוין. כמובן שעל כוחות הבטחון לטפל באירועים האלה (כמו גם באירועי ליל אמש בירושלים) ובמקרים מסוימים לוודא שהם נמנעים לכתחילה (כנ"ל). משם אני עדיין לא קופץ לשפוט את הגב' הנ"ל, צר לי.

דיברגנט חדש

Well-known member
אז היא מבטיחה. שוין. כמובן שעל כוחות הבטחון לטפל באירועים האלה (כמו גם באירועי ליל אמש בירושלים) ובמקרים מסוימים לוודא שהם נמנעים לכתחילה (כנ"ל). משם אני עדיין לא קופץ לשפוט את הגב' הנ"ל, צר לי.
ברור, זריקת לפיד בוער לעבר שוטרים זה משהו שצריך להבליג עליו (n)

Harrington

Well-known member
מנהל
ברור, זריקת לפיד בוער לעבר שוטרים זה משהו שצריך להבליג עליו (n)
מצחיק כבודו. זה (כמו תמיד) בסדר גמור לתקוף את דברי ועוד יותר בסדר להתדיין עליהם. אבל לקחת משהו בו אני אומר א' ואז להגיב בתגובה פסדו-צינית כאילו אמרתי בדיוק את ההיפך הגמור מא'? זה סתם פתטי.
בכל מקרה כאמור, קרא את דברי עליהם התיימרת להגיב שנית, וכמדומני שתמצא בהם בדיוק את ההיפך הגמור מהאמירה ש"זה משהו שצריך להבליג עליו".

אבי בן 1231

Well-known member
סליחה, אך תגובותיך הזויות הן!!!
מיצי האם את עדיין פה?!

Harrington

Well-known member
מנהל
סליחה, אך תגובותיך הזויות הן!!!
אולי. אך כל עוד תבחר להתמודד איתן באמצעות סיסמאות ולהימנע מהתייחסות עניינית ובוגרת, גם אם זה נעשה באותיות צווחניות וצבעוניות, אין לי אלא לעבור לשלב הבא המתבקש מתגובתך, אכן:
מיצי האם את עדיין פה?!

שמלת תחרה1

Well-known member
השמאל פוגע בבטחון המדינה.

דיברגנט חדש

Well-known member
המנהל שלנו, חושב אחרת?!
לא נראה לי שהמילה הנכונה כאן היא 'חושב', כי הדבר האחרון שיש כאן זה חשיבה.
הוא פורמליסט ורק כאשר המשטרה תחליט שיש כאן איום בוטה ואלימות ובית המשפט יקבל זאת וירשיע אותם, רק אז האדון הנכבד יסכים עמנו.

דיברגנט חדש

Well-known member
לא נראה לי שהמילה הנכונה כאן היא 'חושב', כי הדבר האחרון שיש כאן זה חשיבה.
הוא פורמליסט ורק כאשר המשטרה תחליט שיש כאן איום בוטה ואלימות ובית המשפט יקבל זאת וירשיע אותם, רק אז האדון הנכבד יסכים עמנו.

|עדכון| אחד ממובילי "אחים לנשק" חשוד בהשלכת לפיד לעבר פרש במחאה, מעצרו הוארך

סרן (מיל') רוי גורדון נעצר בחשד שהשליך לפידים בוערים לעבר שוטרים בהפגנה הסוערת בירושלים בשבוע שעבר, אחד מהם פגע בסוס ונכבה. בית המשפט האריך את מעצרו בארבעה ימים. השוטר שלעברו הושלך הלפיד: "אם הסוס היה מתחיל לבעור הוא היה רץ בהיסטריה ופוגע באנשים - והיו נגרמות פציעות חמורות"​

אבי בן 1231

Well-known member

|עדכון| אחד ממובילי "אחים לנשק" חשוד בהשלכת לפיד לעבר פרש במחאה, מעצרו הוארך

סרן (מיל') רוי גורדון נעצר בחשד שהשליך לפידים בוערים לעבר שוטרים בהפגנה הסוערת בירושלים בשבוע שעבר, אחד מהם פגע בסוס ונכבה. בית המשפט האריך את מעצרו בארבעה ימים. השוטר שלעברו הושלך הלפיד: "אם הסוס היה מתחיל לבעור הוא היה רץ בהיסטריה ופוגע באנשים - והיו נגרמות פציעות חמורות"​

אל חשש הוא ישוחרר!!

למעלה