מייקי,"מילים כדורבנות",דניאל,עם
כל הכבוד,זה מעבר לשמועה.אני חושב גם שהמילה ספקולציות היא לא הנכונה,כי הדיון הזה הוא מאוד לגיטימי,בהתחשב בך שהוא מורכב מאנשים,שרוצים ללמוד,לומדים,ולמדו במוסד המדובר,כול המשתתפים הם "נגועי" החיידק,חיידק הבמה,וכולם מאוד מעוניינים בפרטים הקטנים על הסקנדל שנוצר. אתה בעצמך אמרת,בהודעה,לא מזמן,אם אני לא טועה,אפילו כתגובה להודעה שלי על קברט,שאתה חב לגרי את חייך.ואני מזכיר לך שביליתי כמעט שנה בתוך המרקחה הגועשת,עם ייתרון של צפייה על גבול הפאסיבית.ולמרות היותי פאסיבי,ניחנתי באוזן קשבת,ובעין רגישה,וספגתי המון דיפרסיות ואגרסיות של אנשים,אפילו מצוותים טכניים.אני לא אשכח לעולם את ההשפלה שערך בפומבי גרי לתלמידה "לא רזה" כהגדרתו של מייקי,שמילאה תפקיד טכני בהצגה שניהלתי,ומילאה אותו על הצד הטוב ביותר,רק שבחים,ועדיין,בהערות של גרי ל"פולואיסטית" הוא מצא לנכון להזכיר לה שוב כמה היא שמנה ומסורבלת.אל מול קאסט שלם. גרי לא טלית,בית צבי,לא בית כנסת.בינינו,מה הכינוי שמסתובב שם בין "החום",ל"ירוק"?אתה זוכר?או שאני מדמיין?לא,אני לא...זה היה
בית (בושת)צבי אל תטיף לי,אל תסביר,ולא תפרש, יש משפט- "כל כלב,ביג'י יומו",אמנם קצת חריף,אבל אתה יודע,לשקר אין רגליים.אז במקרה הזה הוא נסחף ברוח(הפוליטית),אבל,הגיע הקיץ,כנראה,שאין יותר רוח. אל תסתום את הדיון הלגיטימי הזה. ומצד שני-לירון-אין מה לעשות,עובדות הן עובדות,אתי רזניק,לא רק שלא עשתה עבודתה נאמנה,אלא נכשלה כישלון חרוץ(גם גרי,בהבימה),וגרי הצליח לשקם את בית הספר. ומייקי,איך את מרגיש?ואיך לעזאזל שוב,פשוט לא נפגשנו
? mail me לילה טוב לכולם