היום במעריב

lonestar2003

New member
לא רק שאני מסכימה איתך

אני גם מעריכה אותך על שפתחת את הפה ואמרת את דעתך שאולי נוגדת את דעתם של רוב חברי הפורום שרק שומעים על בית צבי ורואים את ההפקות המרשימות ולאו דווקא יודעים מה קורה מאחורי הקלעים, תרתי משמע. וגם אני שמעתי סיפור ממקור ראשון על גרי והתלמידות ה"לא רזות" וזה מזעזע, בייחוד בתקופה של היום שכל אחת עושה לי דיאטת רצח ונהיית לי מתוסכלת. בכלל לא מבינה את הגישה של בית צבי "לשבור" תלמידים. מקווה שאתה מרוצה בלימודים שלך.

תשובות לכולכם

מבלי להיכנס לפרטים, אציין רק שחלקכם אומרים דברים נכונים, אך לא מדוייקים. בעניין "פס הייצור", אתן דוגמה: נכון שהנושא שנוי במחלוקת ואני עצמי הבעתי לא פעם את התנגדותי לכמות התלמידים שמתקבלים למוסד. אבל הנה מגיעה לה כיתה כמו שנה ג' הנוכחית, עתירת כשרוות עם יחס רציני לעבודה, וראו זה פלא, אף אחד לא עף בין שנה ב' ל-ג'. בשה ב', לעומת זאת, איתם יצא לי לעבוד (פעמיים), היו פחות כשרונות, הרבה מאוד אכזבות (אנשים עם פוטנציאל גדול שפשוט בזבזו אותו) ובעיקר אנשים שלא הצליחו להפנים את יסודות העבודה המקצועית. אי לכך, בעקבות תלונות של מורים רבים, הוחלט לערוך סינונים חשובים על-מנת להציל את הכיתה ולהחזיר אותה אל מסלול העבודה הפרודוקטיבי. ובאשר לגרי, אומר רק שנכונה העובדה שהאיש איננו מנומס במיוחד. מקורביו יעידו שיש לו גם צדדים אנושיים בהרבה מאלה שהוא חולק עם רוב התלמידים, אך זה לא העניין. יש לו סגנון דיבור בוטה, ולפעמים מעליב, אבל ככה הוא עובד כבר עשרות שנים. יש כאלה שיגידו שהנוקשות הזו היא שעזרה להם להבין כמה המקצוע הזה אכזרי, ולצאת מוכנים ומחושלים לשוק העבודה. אבל מכאן ועד האשמות על אפליה על רקע הטרדה מינית, המרחק הוא גדול. אני יודע שיש כאן אנשים שלא ירצו להאמין לי, אבל התלמיד המתלונן סולק מבית הספר על-סמך חוות-דעת של המורים, תפקוד לקוי והיעדר כישרון. אילו הכרתם אותו, הייתם יודעים שהוא ניחן גם בהיעדר אינטליגנציה בסיסית, שגרמה לו, למשל, להצהיר מעל דפי העיתון שלאחר סילוקו מבית-הספר הוא עוד ביקש לחזור. רק אחריו שסירבו לבקשתו, הלך להתלונן במשטרה. מדובר כאן בטימטום נטו, שעורכי "מעריב" עטו עליו כמוצאי שלל. בית צבי לא מתאים לכל אחד. אנשים מוכשרים, שבאו כדי ללמוד, שיודעים לעבוד, שרוצים להתקדם בדרך הקשה, שמוכנים לתת את נשמתם למקצוע, ישחקו אותה בגדול. השאר ידשדשו מאחור, ממורמרים ואכולי קנאה.

בית צבי מתאים גם מאוד לפילנתרופים,

אך הם,שלא כמוך,עלומים כמעט לחלוטין...לא? אתה מכחיש את שיטת נבחרי גרי?(לא..כי חשבתי..) *-אני לא יוצא נגד גרי,אני מעריץ אותו,את היכולת שלו,המניפולטיביות שלו.רק לרקורד

mike2cheeky

New member
תגובה לדניאל

אין לי ספק שמדללים רק את התלמידים הלא מוכשרים. אבל הטיעון שלי היה: למה מלכתחילה גרי קיבל אותם לבית הספר? מכיוון שהוא צריך כסף. וזה נוגד את כל מה שאני מאמין בו וכל מה שעולם התיאטרון מאמינה בו. בקשר לתלמיד הספציפי הזה - אין לי מושג. אני לא מעורה. אבל עוד לפני זמנך בבית צבי דניאל, היו תלונות שהגיעו לבית משפט ומעולם לא עשו לגרי כלום בגלל חוסר ראיות. אני מכיר סיפורים אישיים של התעללויות של גרי באנשים. אני לא הולך על פי כתבה במעריב על בן אדם שאני כלל לא מכיר. באשר לאלו ש"שורדים" בבית צבי. אף אחד לא ידבר אליך כמו שגרי מדבר במקצוע הזה. זה נכון, יש בני זונות שם בחוץ (כולל במאי אחד שלא אזכיר את שמו) אבל אני עבדתי בתחום הזה הרבה בארץ לפני שנסעתי ואני מכיר המון אנשים ואני רוצה להגיד לך שאין כזה דבר היחס המשפיל הזה. אם מישהו קיבל אותך לעבודה לאחר מיונים ואודישנים - אין שום סיבה שהוא אחר כך יתייחס אליך בזלזול וישפיל אותך כפי שגרי עושה רבות לאלו שהם לא הפייבוריטים שלו או הבנות ה"לא רזות".

ווף

New member
דניאל אתה צודק בהחלט...

בית צבי זה מקום לאלה שתאטרוןוהרצינות למקצוע זורם אצלהם בדם.......

diri

New member
ההאשמות על בילו

אולי נכונות ואולי לא במקרה הזה, רק במקרה אני מכירה את עורך דינו של הבמאי/מורה/מנהל המפוקפק. בואו רק נגיד- שלפעמים כל שדרוש הוא עורך דין מפולפל וערמומי כדי להוציא מישהו מסיפור מלוכלך ומביך. לא כל אחד שיוצא זכאי או מנוקה מהאשמות אכן תמים. לא אוסיף מטעמי צנעת הפרט והתחשבות בתלמידים והמעריכים אותו אישית ומקצועית. יום טוף, דירי

למעלה