היום במעריב

yaronrouach

New member
היום במעריב

גרי בילו, מנהל בית צבי, מואשם בהטרדה מינית של תלמיד. ממקורות סודיים אני יודע שעוד שלושה תלמידים הצטרפו לתלונה..... זה שהוא מניאק אני ידעתי, אבל מתברר שהוא מניאק גדול, לא קטן.

0Maori0

New member
אלוהים ישמור...

קראתי את הכתבה... מפחיד. למה לא מחליפים אותו אם זו התלונה השנייה כבר???

0Maori0

New member
צודק...

מישהי שלמדה בבית צבי אמרה לי לא להתייחס לכל מה שהוא אומר. יש לך מושג למה היא התכוונה בדיוק?...

yaronrouach

New member
לא להתייחס למה שגרי אומר?

או למה שהמתלונן, שנשמור את שמו כחסוי, אומר? ו...תום? מה הכוונה "בית צבי זה בעיקר גרי" , אתי רזניק לא עשתה עבודתה נאמנה? אי אפשר למצוא מנהלים מוכשרים יותר וסוטים פחות?

0Maori0

New member
לאאאאאאאאאאאאאאא

אופס, לא הבנת נכון!!!!!!!! אני לא מדברת בהקשר להטרדה המינית. אלא בכלליות!

Cabaret

New member
אתי רזניק לא אחראית מספיק..

היא ביימה את אחותי, ואחותי כל הזמן סיפרה לי על זה שהיא לא מגיעה לחזרות ועל זה שהם כל הזמן מביימים את עצמם. אבל יש את אלון אופיר, או ארתור קוגן...

yaronrouach

New member
מר אופיר?

לנהל את בית צבי? עם כל הכבוד....נראה לי קפיצונת מעל הפופיק.

Hippie Jeannie

New member
מסכימה אתך.

שאלון אופיר או ארתור ינהלו את בית צבי נראה לי מוגזם בהחלט...

בקשה קטנה

אבקש את כל המשתתפים בדיון (המיותר, לטעמי) להימנע מספקולציות ו/או קביעות החלטיות שאינן משתמעות לשתי פנים בנוגע לכישוריהם של אנשי מקצוע אותם אינכם מכירים. אם קראתם את שמו של במאי מסויים בתכנייה, זה לא אומר שאתם יודעים מי הוא כאדם, כבמאי, ועל אחת כמה וכמה כמנהל. אני מתנצל על הטון הבוטה, אבל חלק נכבד מהדברים שקראתי כאן קומם אותי, חלק אחר העלה גיחוך ותמיהה, והשאר פשוט אינו ראוי להתייחסות. ואל תאמינו לכל מה שאתם קוראים בעיתון.

yaronrouach

New member
זה נכון שפתחתי דיון מקומם.

אבל הדברים מקוממים ומעלים גיחוך כל עוד הדבר רחוק ממך. דניאל, אני שם לב שמשהו מטריד אותך ברגע שמתחילים לדבר על ארתור וזו סוגייה אכן שנוייה במחלוקת. אני לא אתווכח על ראוי להתייחסות או לא ראוי להתייחסות אבל אני מוכרח לשאול את עצמי למה בניסן נתיב וביורם לוינשטיין הדברים הללו לא קורים? נכון שבית צבי, או...היכל התהילה, בשמו האחר, הוא יוקרתי יותר ומטבע הדברים מלחיץ יותר, מצב שיכול לעורר צורך לבעוט תלמידים מהלימודים. אותם תלמידים נבעטים יכולים להמציא אלפי עלילות שוא... השאלה היא, מה אם באמת מדובר במציאות ולא בבדיה, ואני אומר לך מכל הלב (נדמה לי שדיברנו על זה פעם), אותי זה מטריד על אמת! בלי שום קשר, ברכותיי על ההצלחה של התרגיל, היינו בטוחים שתעשה את זה. תילחם על העלאה לקהל הרחב, אנחנו נמלא את ההצגה הראשונה...אם זה עוזר. ועוד בלי שום קשר אחד, אתמול בערב ראיתי את ההצגה "שושה" של תיאטרון גשר. אני יודע שזה לא מחזמר, אבל כל מי שיש לו זיקה מינימאלית לתיאטרון, שיטוס לראות את ההצגה. אסור להחמיץ הברקה כזאת.

lonestar2003

New member
לא מבינה למה...

"בית צבי, או...היכל התהילה, בשמו האחר, הוא יוקרתי יותר" תקשיב לי, בית צבי הוא בית חרושת לייצור. מקבל תלמידים במסות (יחסית), לא מלמד באופו אישי ולא שם דגשים. לא היכל תהילה ולא בלאגנים. כל מורה למשחק, במאי או שחקן שיצא לי לדבר איתו (ויצא לי) אמר לי "לכי להכל חוץ מבית צבי" ומיותר לציין שנשארתי פעורת פה כי די תפסתי מבית הספר עד שלצערי גיליתי יותר מדי פרטים שלא רציתי לדעת. פלאש ניוז, חברים- בית צבי לא מוערך בתעשייה. "אנחנו" אוהבים אותו כי הוא שם דגש על מחזות זמר, שזה דבר שלא תלמד אצל יורם לוינשטיין (נניח), אבל עדיין, עם כל הכבוד (ויש כבוד) בית צבי רחוק מלהיות "זוהר" "נוצץ". רבים מהתלמידים שיוצאים משם, יוצאים עם טראומות (ולאו דווקא כי מישהו שם ליטף אותם) אלא הגישה הזו, של "לשבור אותך" היא נוראית בעיני ורק בגלל זה אני לא אלך ללמוד שם. שמעתי על יותר מדי תלמידים לא מרוצים ותלמידים שיצאו עם תסביכים נפשיים מהמקום הזה, בעוד שלדעתי זה אמור להיות הפוך. בית הספר אמור לזרוע בך בטחון, לעודד אותך וכולי. מה עוד? זהו בינתיים יום טוב.

mike2cheeky

New member
מר דניאל אפרת היקר

אני מבין, מעריך ומכבד את נאמנותך לבאר שאתה שותה ממנה. אך אתה לא יכול להכחיש דברים שרבים וטובים מהמקצוע שלנו יודעים. גרי בילו עם כל הכבוד הוא איש שמנצל את המעמד והכוח שלו. כולם יודעים את זה. יש ידיעות ממקור ראשון ויש אנשים מצולקים נפשית בגללו. אני לא מדבר רק על הטרדות מיניות, אלא גם על הצורה שהוא מדבר נניח לבנות "לא רזות". תן לאנשים להביע את דעתם ולהגיב על זה, כי בסופו של יום - אם האיש עבר על החוק הוא צריך להיכלא ולא משנה כמה טוב הוא עשה למוסד כזה או אחר. באשר לאלון אופיר וארתור כוגן - אולי באמת אנשים לא יודעים על מה הם מדברים, אבל באמת חברים - יש לכם איזושהיא אשליה בקשר לבית צבי שחייבת להתנפץ. זה מקום שצריך כסף יותר ממה שהוא רוצה לחנך לתרבות ואמנות. הסיבה שבגללה בית צבי "יורק" אנשים כל שנה היא פשוט בגלל שהם מקבלים המוני אנשים בשנה ולא כולם בהכרח כל כך מוכשרים או מתאימים. אבל הסיבות הן מסיבות כלכליות ולאחר שנה ושנתיים הוא פשוט פולט אותם. אני בטוח שהמון מכם עכשיו יוציאו עלי חוזה. אבל זה מה שאני ראיתי בשטח וזו הסיבה שבגללה לא הלכתי ללמוד שם - למרות שהתקבלתי, אלא בחרתי לנסוע ללמוד בחו"ל. (הייתי צריך להיות בשכבה שלך דניאל) זהו. מקווה שלא פגעתי או "קוממתי" אף אחד.

מייקי,"מילים כדורבנות",דניאל,עם

כל הכבוד,זה מעבר לשמועה.אני חושב גם שהמילה ספקולציות היא לא הנכונה,כי הדיון הזה הוא מאוד לגיטימי,בהתחשב בך שהוא מורכב מאנשים,שרוצים ללמוד,לומדים,ולמדו במוסד המדובר,כול המשתתפים הם "נגועי" החיידק,חיידק הבמה,וכולם מאוד מעוניינים בפרטים הקטנים על הסקנדל שנוצר. אתה בעצמך אמרת,בהודעה,לא מזמן,אם אני לא טועה,אפילו כתגובה להודעה שלי על קברט,שאתה חב לגרי את חייך.ואני מזכיר לך שביליתי כמעט שנה בתוך המרקחה הגועשת,עם ייתרון של צפייה על גבול הפאסיבית.ולמרות היותי פאסיבי,ניחנתי באוזן קשבת,ובעין רגישה,וספגתי המון דיפרסיות ואגרסיות של אנשים,אפילו מצוותים טכניים.אני לא אשכח לעולם את ההשפלה שערך בפומבי גרי לתלמידה "לא רזה" כהגדרתו של מייקי,שמילאה תפקיד טכני בהצגה שניהלתי,ומילאה אותו על הצד הטוב ביותר,רק שבחים,ועדיין,בהערות של גרי ל"פולואיסטית" הוא מצא לנכון להזכיר לה שוב כמה היא שמנה ומסורבלת.אל מול קאסט שלם. גרי לא טלית,בית צבי,לא בית כנסת.בינינו,מה הכינוי שמסתובב שם בין "החום",ל"ירוק"?אתה זוכר?או שאני מדמיין?לא,אני לא...זה היה בית (בושת)צבי אל תטיף לי,אל תסביר,ולא תפרש, יש משפט- "כל כלב,ביג'י יומו",אמנם קצת חריף,אבל אתה יודע,לשקר אין רגליים.אז במקרה הזה הוא נסחף ברוח(הפוליטית),אבל,הגיע הקיץ,כנראה,שאין יותר רוח. אל תסתום את הדיון הלגיטימי הזה. ומצד שני-לירון-אין מה לעשות,עובדות הן עובדות,אתי רזניק,לא רק שלא עשתה עבודתה נאמנה,אלא נכשלה כישלון חרוץ(גם גרי,בהבימה),וגרי הצליח לשקם את בית הספר. ומייקי,איך את מרגיש?ואיך לעזאזל שוב,פשוט לא נפגשנו
? mail me לילה טוב לכולם

Hippie Jeannie

New member
לדניאל, מייק ותום.

דניאל - אני שמחה שאחרים אמרו לך מה שאני רציתי לומר וחששתי. זה אולי נראה לכאורה דיון רכילותי, אבל זה דיון שחשוב לנהלו ולא לקטוע אותו. אני שומעת הרבה תלונות על התנהגותו של גרי כלפי תלמידים, אני לא יודעת אם הכתבה נכונה או לא, אבל אני יודעת שהסוגייה מטרידה אנשים ויש לדבר עליה. מייק - אין לי מה להוסיף. כמו שאמר תום, מילים כדורבנות. תום, כנ"ל. קבלו ח"ח.

למעלה