היום בטלויזיה

• פותח הנושא RENI1
  • פורסם בתאריך

gadik6

New member
עזוב, זה הכל זיוף...

כל התוצאות ידועות מראש הכל מכור כמו... פלס"ר לוגיסטיקה לוקחים מקום ראשון...

תום1139

New member
יש כמה פרקים... היום זה הפרק

היום זה הפרק של חטיבת גולני נגיד חטיבת הצנחנים. מי שהתענינה לגבי לוחמות, אם אני זוכר נכון אז שבוע הבא זה הפרק של לוחמות קרקל נגד לוחמות מג"ב.

SneSh

New member
הרמות שם פשוט לא יאומן...

איזה צהובים הצנפים האלה די די להיות כאלה צהובים אני מרחם על כל מי שרוצה להגיע לחטיבה הזאת אה ועוד משו "הכוחות המיוחדים של הנחל/צנחנים" די עם הבורות די עם הניסיון להרעיל צעירים.... עד מתי?????? שחר כבוד

dvirus2

New member
תוכנית מעפנה!

ניסו לבנות פה סיפור של טלנובלה על גבי מאבק בין יחידות בצה"ל, ויש לציין שהמונולוגים לא ריגשו... הצנחנים (קובי- "אני רוצה להיות איפה שהטנקים) ודניאל לא יודעים לדבר, והם נשמעים ממש אהבלות..... גולני די הפתיעו למען האמת, אבל בסך-הכל אפשר היה לצפות לזה... רק אין לי מושג באיזה יחידות של בנות מדובר... אה, ויופי שמדובר על מאבק בין היחידות "המובחרות" של צה"ל (ע"ע שייטת 13 ומטכ"ל). מאכזב.

gadik6

New member
טוב ראיתי את התוכנית, התרשמות קצרה

גולני עשו יותר מדי רעש, באמת הרוויחו את התואר של הערסים, הצנחנים דווקא איכזבו, אומנם היו שקטים וצנועים אבל הרוויחו את התואר נערות צופים... בסך הכל לא בדיוק מובחרים, ציפיתי לשייטת 13, מטכ"ל, לפחות פלס"רים, אבל מה קשור מג"ב, גולני... דרך אגב זה רק נדמה לי או ששמעתי שם יותר מדי פעמים "אתה מבין" ו"אתה יודע"...

dandun5

New member
ת'אמת הייתי בטוחה שהצנחנים יקחו..

איכזבתם..!! אבל בכלליות היה מעניין.... מישהו יודע מה יהיה בחלק השלישי? כאילו אחרי קרקל נגד מג"ב... אהה ודניאל הזה באמת שווה...

gadik6

New member
בקצב הזה...

בחלק השלישי זה יהיה שלישות נגד לוגיסטיקה...

omri1234567

New member
אני השתתפתי באליפות צה"ל בתור שופט

אני חייב לציין שזאת הייתה אחת מהחוויות המדהימות שלי בחיים!! חיילים פשוט סוסים נלחמים על הכול קורעים את עצמם רק כדי לזכות באליפות זה היה פשוט מדהים!!!!

למעלה