היום בטלויזיה

• פותח הנושא RENI1
  • פורסם בתאריך

RENI1

New member
היום בטלויזיה

"המובחרים" תחרות כושר קרבי בין חיילי צה"ל מהיחידות השונות... ערוץ 10 21:40 סתם חשבתי שזה יעניין פה אנשים מורעלים למיניהם..חחח

אירוס87

New member
אולי נפתח שרשור הימורים...

מי מתחרה בכלל? וכמובן מי לדעתך ינצח?

RENI1

New member
האמת שאני סקרנית

לגבי הביצוע של הלוחמות... אל תשכחו שהיום זה רק פרק אחד מתוך כמה שישודרו במהלך השבועות הבאים אז על מי באמת אתם מהמרים??

אירוס87

New member
אני חושבת שהיום בודקים

צנחנים נגד גולני.. אני מהמרת שצנחנים לוקחים..

ק ד ו ש

New member
ידביל

את מי זה מעניין?? יש 5 דקות אחרי זה את הגמר של ה100 מטר, תראו את זה אל תהיו בני זונות.

בואנה קדוש

לא ציפיתי ממך לזה גמר 100 מטר מעניין... יותר סמים מאשר לגמלים של באר שבע היית אומר 110 משוכות, אז נגיד... אבל ראבק! 100 מטר גברים?! גועל נפש

gadik6

New member
איך ערוץ 1...

העברתי באמצע ולא היה שם משהו שקשור לנושא...

ק ד ו ש

New member
שמע.

עכשיו כשאנחנו אחרי אני יכול להגיד לך שאני מסכים איתך. חבורת סמרטוטים, גמר אליפות העולם ורק אחד יורד מ-10 שניות כושלאמאשלהם בשביל מה חיכיתי יום שלם? הכי טוב זריקת דיסקוס. סתם תכלס עכשיו... מכל האתלטיקה הכי מעניין זה הריצות של 200,400,1500 כל השאר בלאי.

שמע.

בלי ריצת הברווז של מייקל ג'ונסון באמת שריצות ה200 וה400 פחות מעניינות, כל מה שקנטאריס עשה עוד יותר הוריד מהעוצמה שהייתה לריצה הזו לפני 6 שנים לערך. גם יש מישהו חדש ב400 לפי מה שהבנתי שהתחיל להתקרב לתוצאות החולניות של ג'ונסון. לא יודע למה אתה אוהב ריצות באמת, קרב 7 הרבה יותר מעניין, לראות עד כמה בן אדם יכול להיות ורסטילי, אם כבר ריצות, אז לפחות שתהיה טכניקה כמו 110 משוכות, או 3000 (זאת הריצה עם המשוכות והמים אני חושב, יש מצב שזו 10K). ועזוב ת'100, ראבק, חרא של ריצה.

clutch

New member
../images/Emo4.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo152.gif ../images/Emo163.gif ../images/Emo178.gif

למעלה