היום אני...

טאKילה

New member
היום אני...../images/Emo5.gif

מנסה להיות חרוצה בנקיונות פחחחחחח
חחחחחחח שונאת לנקות.
אני רואה שכולם מרותקים בנקיונות,מותר מידי פעם לציץ למחשב.
מי שמסיימ/ת ווקשה לבוא לעזור לי,אני מווקשתתתתתת חחחחחחח

חן (*_*)

New member
לבוא לפני העבודה או אחריה? ../images/Emo3.gif

ואני מידי פעם קופצת למחשב (חחחחחחחחח.....שעה אני חושבת איך לא לכתוב- מציצה למחשב חחחחח......)

טאKילה

New member
בובה תבואי לפני...../images/Emo9.gif

אני צריכה אותך במיטבך יש מלא עבודה חחחחחחח

חן (*_*)

New member
חכי רגע טאקי-אני כבר באה../images/Emo73.gif

עם נטאשה שתקרצף לך ת'בית כשאנחנו נשב על כוס קפה וסיגריה שאני אשפשף???????????????????? חחחחחחחחחחחחחחחחחח.................... צוחקת, בחיי שאני עוזרת לה (לשם שינוי)

היום אני

נוסעת ... בורחת מהניקיונות ....חחחחחחחח כל פסח עושה את זה בלילה במטוס אכתוב לי עוד .... ביי טאקוש

טאKילה

New member
יאמי חתולת בית מפונקת../images/Emo108.gif

זהו בסוף טסה? אני רואה הסתדר לך..
יופי תעשי חיים,
אני בטוח אתגעגע עד שתחזרי אלינו..

Mוניk

New member
נסיעה טובה../images/Emo23.gif ובוקר טוב

חתולת בית מפונקת
תעשי חיים מאמי סיו

Mוניk

New member
טאקייייי

יאאלה שולחת לך את רפיקה למה לי אין זמן ולא כח זה בדרך אלייך משלוח ישיר מכפר יסיף יום טוב טאקושית

טאKילה

New member
תשלחי לי את רפיקה או

מוסאיקה מכ'פת לי רק שתעזור לי אוףףףףףףףףףף הצילווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו

Mוניk

New member
חחח טאקי מאמי

כולה פסחחחח מה הלחצ,,, רק להוציא חמצ לשים בפינה רחוקה מהעין וזהווווו אל תהיה בלחץ כפרה סתם מיותר,,,, הרי כל השנה מנקים לא? יאאלה מאמוש באמת אם היית קרוב הייתי שולחת לך את רפיקה אונ-דה-האוס

חן (*_*)

New member
ועכשיו ברצינות-ביום שלישי, אם את...

רוצה, אני חופשייה ויכולה לעזור לך.

ערב טוב כולם אנסה

להתחבר בביתם של חבריי במונטראול חחחחחחחחחחחח תעשו חיים לא לאכול יותר מידי מצות יאקקקקקקקקקקקקקק

Mוניk

New member
חן הלפפפפ

אני ביום שלישי צריכה להכין סלט שומר (לערב חג) חן בואי תעזרי לי מה מה הטילו עלי משימה חחחח כולם מבשלים וטורחים וממני בקשו רק סלט פשוט חח ואני מקטרת אופ איתי רגעעע אז מתי אני אקנה ת'שומר,,, ויאאלה תביאו לי מתכון לסלט שומר אבל משו חפיפ אל תקשו עלי גמתם הלפפפפ מיייי

kessem

New member
ולי יש פסח מפונק....כי

חיכיתי וחיכיתי....אבל זה לא עזר פסח לא החל, וגם לא עבר עשיתי תכנית עם הוראות קפדניות מאיפה לעזאזל להתחיל לנקות כולם כבר סיימו,ואני לא התחלתי ממש לא נעים ובכלל לא סימפטי חלונות,וילונות,מקלחות, חדרים ואת כל הבית צריך להרים הבאתי סמרטוט, דלי ומגב הבטתי סביב לבדוק ת'מצב שטיחים,ארונות,כלים וכל השאר הכנתי טבלה, שלא אשכח שום דבר ואז ליומן רצתי מהר טלפון לעוזרת, ושלא תאחר פתחתי את הדלת שתיכנס לנקות לקחתי ת'תיק והיישר לקניות ושיסלחו לי כולם,זה כבר לא בשבילי נקי כל הזמן (ולא בגללי) הזמנתי גם קייטרינג עם דג ממולא ואצלי במטבח אין עכשיו המולה. מפונקת? עצלנית? לא אכפת לי ממש את פסח אחגוג עם בגד חדש ומי שיואיל להביא לי לפסח פרחים מבטיחה גם לבדוק שכולם מריחים

חן (*_*)

New member
שששש....קסם- אל תפלילי אותי../images/Emo6.gif

ברוכה הבאה חברה
ובהזדמנות אסביר מי הוא מה

חן (*_*)

New member
בטוח שכן, ../images/Emo6.gif

וגם זו סיבה לכך שאני אוהבת אותך
-כוונתי הייתה, לא הצגתך בפני הפורום, כי אם הצגת חברי הפורום בפנייך, ואולי קצת סיפורים חחחח.........

למעלה