היום אובחנתי

3דוגית

New member
היום אובחנתי

אני קצת בהלם, ולאחר גלישה באינטרנט, שמחה למצוא שקיים פורום זה, היום לאחר 7 שנות טיפולי פוריות, הרופא אמר לי שהוא חושד שיש לי אנדומיטריוזיס, גם לפי הבדיקה וגם לפי תופעות לוואי לפני מחזור: עייפות, שילשולים, כאבי גב, כאבי בטן תחתונה (אין מחזור חזק ואין סימנים חומים...סליחה על הפרוט), בכל אופן, הוחלט לתת לי זריקת דקא פפטיל 3.75 מ"ג. השאלות שלי הן: האם למישהי היו תופעות לוואי מהזריקה? האם יש תזונה מומלצת? האם ניקוי מערכת העיכול יכול לעזור? האם נקודתית אפשר לתגבר את הגוף בזמן השילשולים או העייפות? תודה , אשמח ללמוד מניסיונכן

קשהמאוד

New member
אני לקחתי זריקה לפני חודש

ותופעות הלואי שלי הן אלה: כאבי ראש - חזקים מאוד במשך כל החודש, אבל הכאבים נחלשו אם הזמן. בהתחלה גם קצת עייפות

liatsw1

New member
זריקת דקא

בס"ד על מנת שהטיפול יהיה יעיל חשוב לקבל דקא ברצף, כלומר כל חודש זריקה לשישה חודשים (מעבר לשישה חודשים הרופאים אינם נותנים עקב תופעות של גיל הבלות). מנסיון זהו הפתרון הטוב ביותר לאשה שלא רוצה להרות. תופעות הלוואי משתנות מאחת לשניה. אני לא חוויתי למשל כאבי ראש. קצת מצב רוח עולה ויורד, לעיתים גלי חום וזהו. זה עדיף על ווסת!!!ועל כאבים!!!האמת היא שטיפול בדקא ארוך תמיד מכניס אותי דוקא לתקופה טובה, שכן הבעיות במעיים גם כמעט ואינן מורגשות. במידה ויש רצון להרות, דקא משמש אך ורק לפרוטוקול כתחילת טיפול ולכן לא רלבנטי לאנדו' בשלב הזה.

y a e l i 7 6 1

New member
הזריקו לי לפני שבוע

ואין לי שום תופעות לוואי... האם הם יבואו בהמשך? בתודה מראש יעל

ר ו מ י ה

New member
אצלי הם בד"כ מופיעים אחרי כשבוע

יש כאלה שתופעות הלוואי פוסחים עליהן. מקווה שאת תהיי מאותן בנות מזל

y a e l i 7 6 1

New member
ואחרי שבוע כל מה שאכלתי

לא היה לו טעם בכלל הכל היה מגעיל, ושתיתי תה עם 2 סוכר והוא היה מר, אכלתי דג והיה לו טעם של מקולקל, אמא שלי אכלה ואמרה שהיה מאוד טעים!!! אכלתי חריימה חריף מאוד והוא היה לי מתוק.

ר ו מ י ה

New member
ברוכה הבאה 3דוגית ../images/Emo140.gif

לצערי עיכוב באבחנה של נשים עם אנדומטריוזיס הוא שכיח מאוד. עצוב שאם תופעות שאת מתארת רק עכשיו, לאחר שבע שנות טיפולים, פגשת רופא שהעלה את החשד לאנודמטריוזיס
מקווה שעכשיו, לאחר דיכוי ארוך שמאוד נכון לפרוטוקול של נשים עם אנדו' ההצלחה תגיע. לדקא' ארוך אכן עלולות להיות תופעות לוואי כגון- כאבי ראש, גלי חום, עייפות, עצבות ועצבנות. התופעות משתנות מאחת לשניה ואני מקווה שאת תהיי מבעלות המזל שיפסחו עליהן. לגבי תזונה לנשות האנדו' מפנה אותך למאמרי הפורום. בהצלחה

3דוגית

New member
היום מקבלת זריקה פעם ראשונה

תודה על תגובותיכן, אני מבינה שהתופעות אכן שונות מאחת לשנייה, היום אקבל זריקה- מקווה שיעבור בקלות,לגבי התזונה, תודה על הקישור, האם ידוע לכן למה אסור פרי הדר הרי אנו צריכות לתגבר את מערכת החיסון?

ר ו מ י ה

New member
בואינג, דניאל או טלי אנא עזרתכן

בסוגיית פרי ההדר. בהצלחה עם הזריקה

החומציות שבפרי

גורמת לעלייה של איקוסאנואידים (חומרים דמויי הורמונים הנמצאים בגוף, בחלקם גורמים לדלקות,מחלות אוטואימוניות וכד'). בנוסף יש סברה לפיה חומציות זאת גורמת לעויתות הבטן שרובנו ככולנו סובלות מהן.

נעמי 17

New member
אצלי גם תפוח עץ, ואגוזים

ו בוטנים ואם אני אוכלת תאנה מיובשת בכלל צריך להזעיק רופא, לכל אחת הרגישות שלה למזון.

ליהיS

New member
../images/Emo2.gifהקפצתן אותי לגמרי.

גם אצלכן יש רשימת מאכלים אסורים כי אחרת מתפתלים מכאבים??? זו לא רק אני? אני מתהדרת ברשימה שמדי פעם מתווסף אליה עוד משהו. בנתיים הרשימה מכילה: אפרסמון מלון שקדים פטריות מנגו אבוקדו בננות-לפעמים. התגובה בד"כ אלימה ומהירה.... זה גם האנדו'?

../images/Emo151.gif אצלך.......

יקירתי אצלך כבר סיכמנו שזה החומר מהשרשור של אתמול שגורם לך את כל התסבוכים
אני מלבד אפרסמון שהריח שלו לא משהו ואפילו דוחה אוכלת הכל אבל שוב סיכמנו שאני סתם דבה שאוכלת כל דבר

ליהיS

New member
../images/Emo88.gifכלומר את אשמה

החומרים שלך גורמים לי לתופעות מוזרות..

למעלה