היום אובחנתי

רק שתדעי שגרים כאן

המון תאילנדים והם לא נוגעים בחתולים ולא שהחתולים כאן רזים הם מלאים יפה במקומות הנכונים ויש לא מעט ולומר את האמת מאז שאני גרה כאן כבר 3 שנים לא נעלם שום חתול

נעמי 17

New member
בנות להרגע....

לא כל התופעות קשורות לחומרים המסוכנים שלכן... ובטח לא לחתולים. < נעמי שמגדלת להקת חתולים ונמנעת מחומרים אחרים>L

gui1

New member
הסנגוריה של הדקא

ת'אמת הדקא היה בשבילי מתנה משמים . סופכלסופ נפטרתי מכאבי הבטן[וגם מהמחזור הנורא ]וכשהן לא הופיעו כל גופי צהל והיה שרוי בשמחה של שכרון חושים קרוב ל 5 חוד ' [לקחתי את הדקא 3 פעמים] אני קבלתי אותה ממש כמוך בתקופה זו שמזג האוויר משוגע וחם וקר ואצלי הכל היה חמים ןנעים .הלכתי לקלנוע ולא היה קפוא שם נסעתי לירושלים ולא הפכתי לשלגון החיים חייכו אליי ואני אליהם אז שימחי בתי בחלקך כי הכאב הלך ממך .

מגדלת להקת חתולים

אני כבר אוהבת אותך יותר ממה שחשבת כמה איך שמות ???? קצת על היצורים המתוקים

נעמי 17

New member
3 שלנו. צוק, שישו, מישקה

ולהקה שלא מרפה, בחוץ. יש גם תוכי.. צוק אצלי כבר 8 שנים עבר איתי הרבה תהפוכות.הוא חתול שמחבק אותי בלילה.. שישו הגיעה מקיבוץ בצפון יחד עם האיש- בהתחלה היתה ממש מופרעת, לאט לאט נרגעה והיום היא ממש מטפלת בבן שלנו, אם הוא בוכה או מרגיש לא טוב היא באה אלי בריצה, מייללת, מלקקת אותי ואפילו נושכת שאקום. כך פעם גם הצילה את האיש שהתעלף באמבטיה, ואני ישנתי. מי שקרא לעזרה היתה שישו... ומישקה- חתול לבן עם זנב שחור, יש לו קצת פיצול אישיות הוא לא תמיד יודע אם הוא שייך ללהקה בחוץ או שהוא חתול בית. מה שכן הוא היחיד שמרשה לבן שלי לשכב עלו.

ha1231

New member
ממש חמודים ה- ../images/Emo108.gif../images/Emo108.gif ../images/Emo108.gif

ha1231

New member
אם כך אז גם עגביה לא טוב לאכול כי

היא מלאה בחומציות.

טל249

New member
עכשיו הבנתי איך ירדתן במשקל מהדיאטה

אצלי כל מה שמותר - נבלע ... ואפילו היו אילתורים מיוחדים בשביל שאני לא אפספס כלום... (תחליפי שמנת וגלידות עשויים מטופו וכו'). ובלי פירות ?! איך אפשר בלי מנגו ? לי היתה רגישות להמון תבלינים (פלפל שחור, כוזברה, שום טרי, ביצים, פטרוזיליה) מה שעושה את החיים מאוד קשים... אבל טיפלנו בזה בIPEC, וטפו, טפו, טפו, הלכו כאבי הבטן אחרי הארוחות אצל אמא.

איך טופו??? ../images/Emo2.gif

אסור סויה בתכלית האיסור. סויה=אסטרוגן- ממה שאנחנו נמנעות. לגבי פירות - מותר פירות - כתבתי שעל זה בין היתר מתבסס התפריט שלי - פירות וירקות והרבה.

טל249

New member
וופס, זה מה שקורה כשקוראים תקציר...

לגבי הפירות - התייחסתי לרגישויות למינהן... יש לך תרגום קצת יותר מפורט מזה שמופיע בטאג ליינס - בשרשור הישן של ההודעה של דניאל@זר ? נראה לי שאני אצטרך לחזור לדיאטה אחרי הלידה...

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני לא הורדתי פרי הדר מהתפריט כשעשיתי את הדיאטה המפורסמת

3דוגית

New member
איכשהו נשמע שזה מאוד אינדבידואלי

על כל אחת המזון משפיע אחרת, יש קווים משותפים עם שמירת תזונה מאוזנת באופן כללי (שיפון, דבש, גבינות צאן) . אני קבלתי שלשום זריקה והרגשתי בחילות איומות וגם הקאתי, היום זה פסק- מקווה להמשך הרגשה תקינה. בינתיים תודה לכולכן על התשובות

למעלה