היוםםםם!!!

Sweet SuGaR

New member
היוםםםם!!!

10 וחצי(= תחרות שלושת הימים מלונדון... שעה וחצייייייייייייי(((((((:) שעה וחצי של סוסים!! יאיי ביורו ספורט

אשכרה!!../images/Emo182.gif

רואים שאין להם כוח בגרוש להזיז את עצמם... הם נתקעים בכל המכשולים והרוכבים בקושי נותנים יד.....

הסוסים שם ממש מסכנים כי...

הרוכבים בכלל לא נותנים יד מעל הקפיצה כי תמיד יש להם סיבובים מסובכים אחרי הקפיצות והם חייבים ישר מתח עם המושכות.. פפפ והסוסים שם רצים בקאנטר/גלופ במשך 12+ דקות... פפפפפ והם קופצים גם שאין להם כוח והם גם מלא פעמים דופקים תרגליים שלהם במכשולים כי אין להם כבר כוח לקפוץ וגם בגלל שהם לא כמו הסוסים בתחרויות קפיצות הרגילות הסוסים האלו יש להם גם תצד של הקווטר שדופק אותם בקפיצות אבל מבחינת הריצות והקאנטרים עוזר להם... והמסלול של הקפיצות זה ממש לא גבוה זה משהו כמו מטר-1.10.. לא יותר..

horses girl

New member
קרוס קאנטרי?!?!?

זה כל כך באסה זה כמעט כל הזמן לטפס ולא לגלוש נורמלי!!!

TauraMan

New member
תחרות מעולה!../images/Emo20.gif../images/Emo23.gif

הקלטתי
חחח אפילו השדרנים אמרו שהדרסז' זה הכי משעמם! הקרוס קאנטרי נראה מה זה חיה! אם דיזל לא היה מפחד ממים הוא היה תותח בזה.. פפפפ והשואו ג'אמפינג אפילו נראה די נמוך.. חחח חחחח ומישהו ראה איזה יופי רודריגו עושה לונג'? חחח הפרסומות של רולקס מה זה יפות!

MusTanG GT

New member
השואו ג'אמפינג באמת יותר נמוך....

בגלל שהם לא רוצים להעמיס על הסוסים יותר מדי או משהו כזה... פעם הסבירו לי על זה..........

Juli kleo rullz

New member
אני לא מאמינההההההה ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

היה דרסאג' ולא ראיתי?!?!??!??!?!??!?! סוף סוך יש תחרות דרסאג' בטלויזיה ואני לא ראיתי?!?!?!?! גאד כמה מטומטמת אני יכולה להיות?!

זה היה דרסז' של חובבנים.. חחחחח

כולה היה שם הארכת צעד, ועצירות מרובעת.. זההההו!! כאילו מה את יכולה לצפות מקווטר שיעשה גם דרסז' וגם קפיצות?! פפפ כל הסוסים שם היו חצי 'ווטר ובטח עם וורמלבד או משהו אחר...

למעלה