היוזמה...

oz7

New member
בוקר טוב לכולם...

כמה דוגמאות..... מומל'ה-מפרסמים ומעצבים למען הקהילה פומלה- פירסומאים ומעצבים למען הקהילה פ.י.ש-פירסום יוצר שינוי אופל'ה-אומנות ופירסום למען הקהילה

TalKz

New member
יאללה גם אני מצטרף!

למרות שאני קצת פרשתי מעסקי הגרפיקה והאינטרנט לטובת התופים שלי
אבל אני אצטרף לעזרה בגרפיקה!

oz7

New member
ערב שלום לכולם...

טוב...היום עשיתי קצת חושבים לגבי כל היוזמה הזו שאמיר שיחרר פה לאויר,לפי דעתי לפני שנתחיל לפנות לעמותות בתי דפוס וכו', כדאי שנתחיל לגבש איזה שהוא צוות שיהיה מספיק רציני בשביל ללכת על זה... וחלק מכל הרצינות היא לזרוק פה רעיונות. הרעיונות לא חייבים להיות איזה משהו מפוצץ פשוט תזרמו עם זה וזה ייתפתח לאט לאט. לפעמים הדבר שנראה לכם הכי בנאלי ולא חשוב יכול גם הוא לתפוס.

tr32

New member
סליחה על השאלה, אבל, ../images/Emo12.gif

איפה הבריף? ואני לא בא חו"ח לצנן את ההתלהבות הסוחפת, אבל האם גם אנחנו נלך יחפים? איפה פה כל אנשי האסטרטגיה המהוללים? שיכתבו לנו בבקשה בריף קצר וקולע ויגדירו את המשימות - אפילו אם כרגע יש רק שתיים: שם + סלוגן
(בעולם המוזר שלי, שבו מנסים לצמצם הכל, יש לי קיצור למשימה הזאת: "שלוגו" = שם, סלוגן ולוגו...)
ולא שאני בא להלין חס ושרלילה, אבל אחרת נמצא את עצמנו במטח שמות מצויינים (כי כולם פה שאקלים אחד אחת), והשלב הבא, יכול להיות (חו"ח, טפו, טפו, טפו, מלח מים, מלח מים), שיתחילו מריבות סביב נושא הבחירה... (ולא שאני נביא, אבל ראיתי כבר את הסרט [מל גיבסון בתפקיד הארט - ענק !!!)

צודק צריך גם פלנרים!

מישהו פה פלאנר? מכיר פלאנר? אישה בהריון שמתכננת לגדל פלאנר? נ.ב אני רוצה לארגן את הכל -אחרי- שיהיה לנו פורום שביקשתי מתפוז ואני אדע מה קורה בשבוע הקרוב. ככה נוכל להתחיל להריץ שירושורים שם שלא יתקעו פה את כל הפורום.ץ....

tr32

New member
לבינתיים, עד הבריף ../images/Emo182.gif

פרוייקט נדיר - נתינה דרך יצירה פששש... - פרסומאים שנותנים... פשמ - פרסומאים שנותנים מהלב קלה - קריאייטיב למען הקהילייה קליק - קריאייטיב למען ילדים קטנים קלקה - קהילייה למען קהילייה קישטה - קריאייטיב שעושה טוב המוני קש - קריאייטיב שעושה משהו קשובים - קהיליית שיווק ופרסום בתפוז יוצרת משהו...

פששש אהבתי את פשש

אני נראה לי לוקח
יא אללה כוס אמק תגידו למישהו אולי יש שרת שלו שיוכל לתת לנו איכסון לפורום? יש PHPBB שזה כזה מערכת אחלה וכאלה

tr32

New member
אתה צריך אכסניה לפורום?

תשלח לי דרישות ואני אנסה לסדר משהו

דרישות לאיכסון פורום

UNIX BASED WEBSERVER כמה שיותר מגה בייט זה יותר טוב תעבורה של הממ 3-6 ג'יגה (זה בטח יגדל תלוי בנפח של הפורום) וגישת FTP (רצוי עם שתי משתמשים אחד ל WEBMASTER והשני בכדי להעלות קבצים (חברי הפורום) זה בערך מה שצריך כמובן אם יכולו לתת לנו תיבות מייל זה יהיה צ'ופר אבל זה סתם לוקסוס

oz7

New member
מה דעתכם על הבאים...

מ.ל.ה-מעצבים למען הקהילה י.ל.ה-יוצרים למען הקהילה מ.י.ה-מעצבים יוצרים צריך ךמצוא משהו ל-ה או שלא פתאום ה-פשש... נראה לי לא קולע...

oz7

New member
מה דעתכם על הבאים...

מ.ל.ה-מעצבים למען הקהילה י.ל.ה-יוצרים למען הקהילה מ.י.ה- מעצבים יוצרים...משהו עם ה פתאום הפששש נראה לי מוזר....

יש לי בעיה עם פשש..

פעם ראשונה נשמע מגניב מהפעם השנייה והלאה זה מעצבן ולא קשור ובכלל ראשי תיבות עם 2 אותיות כשהמילה השנייה מתחילה בש' של מושא זה לא כזה להיט... "פלאים" - פרסומאים לא אדישים "פרי וירק" - פרסום וקריאייטיב למען הקהילה (כן אני יודע שזה לא ראשי תיבות אבל פרי וירק מזכיר פרסום וקריאייטיב.. לפחות אצלי) "קישוף" - קהילייה יוצרת שתורמת ופועלת/קהילייה יוצרת שיווק ופרסום/קריאייטיב שיווק ופרסום/קול יצירה שזועק ופורח... "קישוף אחר" - קהילייה יוצרת שתורמת ופועלת למען אחרים "קלקלה" - קהילייה למען קריאייטיב להמונים/קהייליה למען קריאייטיב להגדלת המודעות "קולע" - קול לעיצוב/קריאייטיב ועוד לעוד/קראייטיב ופרסום לעזרה "קולע בול" - קראייטיב בשביל ולמען "מלפפוא" - מיזם להפעלת פוטנציאל פרסומי וקריאטיבי אלטרנטיבי (כמו מלפפון עם א' בסוף) "אלק.." - אדם לאדם קראייטיב "קליבר" - קהיליה/קריאיטיב לתרומה יוצרת ברבים/ברישגלי/ברמה "קליל" - קהילייה/קריאייטיב למען יצירה לכלל/לעזרה/ל<מה שבא> אילן בר-מגן ("הקורא הכי הרצל" - בלייזר מרץ 04)

דור לוי

New member
האסוציאציה שלי ל"פששש"

זה מכונית עומדת בצד הכביש וגבר מאחוריה משתין...

../images/Emo41.gif איכסון ../images/Emo41.gif איכסון ../images/Emo41.gif איכסון !!

חבר'ה להתעורר! צריך שמישהו ילחץ על הנהלת תפוז להביא לנו פורום שיהיה עם סיסמה שיתנו לי לנהל אותו. או לחילופין > למצוא תורם איכסון UNIX עם גישת FTP מישהו מכיר או יכול לקחת את זה על עצמו כי יש 20 איש בצוות וצריך להתחיל למצוא שם וכאלה ולהריץ כי הרבה אומרים לנו שאנחנו מדברים רק ולא עושים אז הגיע הזמן לפעול.

oz7

New member
אנא אנשים תתעוררו...

חבל לפספס את היוזמה הזו היום אני אבדוק אופציה לגבי איחסון, תתחילו לשאול אנשים בשאר הפורומים אולי אפילו נשלח איזה בקשה מסודרת לתפוז או לפורטל אחר. בצלחה.

למעלה