היוזמה...

../images/Emo41.gif יוזמה - מי מצטרף?

חבר'ה אני חושב שכדאי שנארגן משהו מכיוון שיש פה הרבה קופירייטרים מסתובבים בפורום, חשבתי לאגד את כולם ולהריץ פרויקטים של קופי למען הקהילה מה דעתכם? נעשה צוות קרייאטיב או משהו ונפנה לעמותות ונציע את הקרייאטיב שלנו להם...

פישר1

New member
יאללה אחי ת'קשר אלי

אוכלוסיית הקופי'ז הולכת ומתפוצצת, אחוז המובטלים בתחום הוא עצום, בתור שכזה (מובטל), כל עיסוק הקשור לשפשוף... התאים האפורים, אני בפנים.

mrsmi

New member
לך על זה

אם יש תנאים טובים אני מצטרף מקסימום יוקם ועד ואני בעד

av_i_va

New member
אחלה רעיון

כשתסיימו להתארגן - שלח מסר מציעה פרויקט מעניין ומאתגר.

oshpigel

New member
אשמח לעזור בחיבור לעמותות

כשזה יתחיל לפעול אתם מוזמנים לפנות.

גת וייס

New member
אם תזדקקו לתמונות...

בפרוייקטים שלכם, אתם יודעים למי לפנות. בהצלחה

אני מוכן לבנות דף HTML

אחד של האתר הזה ונאכסן אותו איפה שהו ככה שעמותות ידעו שיש דבר כזה.... כל מי שרוצה להצטרף מוזמן לשלוח לי מסר עם הפרטים שלו (טלפון מייל ICQ) ואני ארשום הכל, שיהיה לנו צבא חזק אנחנו נתחיל לארגן את זה (אין לי מושג איך כי אני לא טוב באירגון אבל נראה!)

גת תודה רבה!

אם כן חבר'ה יש שני קופירייטרים ומאגר ארט!..... אני הולך לפנות לתקשורת החזותית גם לבקש עזרה.. להתעורר כולם!! מי עוד מצטרף?

דף הבית

New member
אחלה יוזמה

אשמח לעזור בכל דרך. בכל מקרה נראה לי שהבסיס להתחלה יהיה רשימת העמותות שזקוקות לפרסום (כלומר, כאלה שלא עובדות כבר עם משרדי פרסום, כמו האגודה למלחמה בסרטן, איידס וכו') ואז לקבוע את סדר העבודה שלנו על אותן עמותות (oshpigel, אתה יכול לארגן לנו רשימה כזאת של עמותות?)

אני חושב שקודם צריך לארגן רשימה

של מי בפנים. ולארגן איזה פורום שבו אנחנו נרים בריפים וכל אחד יתן את התגובות שלו וככה נעבוד סימולטנית עם כולם בנתיים אני לא מקבל ממכם מסרים עם הטלפונים שלכם והאימאילים שאני אוכל לארגן רשימה של אנשים רציינים

oshpigel

New member
לבקשתכם

כמי שעוסקים בשיווק אתם בוודאי יודעים שצריך לסמן יעדים לפני הפניה לכן לפני שאתם קופצים תתארו לי בקצרה איזה עמותות אתם מעונינים ? ילדי מצוקה ? מלחמה במחלות ? משפחות חד הוריות ? כאשר תחליטו אשמח לקשר בינכם ובין העמותות

oz7

New member
כל הכבוד על היוזמה....

יוזמה מבורכת,אך לא ייצא מזה כלום אם אנשים רק יחמיאו עליה ולא יתחילו להכנס לזה באופן רציני.... אמיר אני שלך,אני אצור איתך קשר דרך האתר שלך. אה..ועוד דבר...אתה חייב לי במבה אדומה...בעצם שניים..

אני חושב שהמטרה שנשים

יהיה על עמותות שלא מקבלות מספיק ביטוי ושאין להם כסף. שיהיה הסוללה של הקופי והארטים אנחנו נחליט כבר בפורום שאני אקים. עד כה 3 קופירייטרים שלחו לי את הפרטים שלהם אלי במסרים אני מצפה לעוד!

NishMa

New member
*THUMB UP*

נרשמתי אצל החבוב אני תלמיד שנה א' גרפיקה במכללת ויצ"ו.. עם ידע מוקדם נרחב בפוטושופ, בניית אתרים, תכנות (אם זה כבר קשור).. וקצת מפה קצת משם, מקווה לעזור , נשמע אחלה פרוייקט

נתחיל ברגע שיהיה לפחות 15 איש

בפנים. ככה נוכל לקחת פרויקטים ואם מישהו נחטף לאיזה משרד פרסום שלא יהיה לנו פאדיחות שיהיה קצב עבודה..... בקרוב אני פותח פורום ובואו נחשוב על שם ולוגו לקבוצה ניהיה מן משרד פרסום כזה מחתרתי עם לוגו כמו של באומן או כאלה דברים
שנריץ את הלוגו שלנו ואני אבנה לה דף אחד באינטרנט יש למישהו רעיון לשם לקבוצה?

chen7

New member
talent,או spark יכולים להתאים.

XXX. "מחשבה טובה למען הקהילה" אין לי ניסיון אבל אשמח לעזור אם אוכל.

רעיון מצויין

אני כמובן מצטרף למחמאות על היוזמה ועל ההיענות הגבוהה. לא כל כך הבנתי אם אתה רוצה להרים את הפרוייקט בפורום הזה או רק לגייס את האנשים ומשם להמשיך באתר עצמאי. בכל מקרה אשמח לעזור (במעט הזמן שיש לי) ואם תרצה להמשיך ולהריץ את הפרוייקט במסגרת הפורום, אשמח לעניין את הנהלת הפורומים שתתגייס לעזור בכלים שברשותה כמו קידום באתר תפוז, יחסי ציבור וכד'.

מצטרף לאיחולים

הרעיון הוא חיובי אבל בגלל שזה התנדבות לא אומר שלא צריך לעשות סלקציה ולקחת רק מי שבאמת טוב, לי אישית ממש איןזמן להצטרף אליכם אבל אם תתצטרכו עזרה לתשדירי רדיו בעיקר (להשיג שדרנים וקריינים מפורסמים, להפיק לקריין וכ"ו ) אני אשמח לעזור. בהצלחה. ערן מימון- פורום פרסומות בנענע

למעלה