היה קצר מידי.

greeneye

New member
היה קצר מידי.

ולא בציניות. אני מודעת לזה שהייתי שם..מ..בערך 5 וחצי שעות, ובכל זאת. כן, נתחיל ממשהו נורא חשוב- אם ישנו קורא כאן, בשם טל פרידמן, שהחליט להשאר ולקרוא פה על אף ה...מתנה ה.."מדהימה" שלנו, אני...אני יכולה להסביר! האירגון! הוא...הוא היה פשוט גרוע! ועשיתי הכל לבד
זה רק מסביר את רמת הכיעור. כן. אביעד קנה את החולצה ולא היה איך להפגש לפני, אז את המקדימה, היה לי עוד טיפלה זמן, ישבתי בלובי על הרצפה (החולצה לא. זה בסדר. היא נקייה) וכתבתי בפאניקה. כן. והמאחורה נכתב בחוץ, ממש לפני שיצאת, בזמן שהיו נסיונות לצייר באולפן, אבל זה קשה משורה שניה. וההלחצות של אנשים מסויימים (אהם. כן. רוית אני מתנצלת שהרבצתי לך...את מפחידה) לא עזרו במיוחד. (ורוית וספיר- אם עווווד פעם אחת אתן תבואו אלי ותצעקו עלי "הוא כאן" אני אבכה. אתן רעות). אז בגלל זה חסרות אותיות ומספרים ורווחים ונקודותיים בכל מיני מקומות בכינויים ובשמות. אה, וגם, סליחה על שחלק מהכינויים שאמורים להיות בדפוס כתובים בכתב, וחלק מהשמות הפרטיים הם בכתב וחלק בדפוס. אה, אני הזאתי, עם התלתלים, זאת שלא זזה כשהיינו ליד האוטו שלך, הייתה עציץ כזה, נחמד ולא מזיק. כן. ---------------------------------------------------- סוף להשפלה(וּ). טוב, לחברי פורום מבולבלים: היה הכי הכי הכי הכי כיף בעולם. סאפ ואנוכי הגענו בשש ומשו, (וקצת עם זה עוזר) ולא היה אף..יצור חי חוץ מהשומרים ומישהי מההפקה, ובברור איתה מסתבר שהצילומים בשבע. אז הלכנו לארקפה, קילומטרים. ואז כשרק התחלנו לשתות אביעד מתקשר שמכניסים, אז השארנו את הקפה ורצנו לאולפן. ישבנו קצת בלובי (וזה היה נחמד, במיוחד כי היה לי כיסא) והתחלתי לכתוב את המקדימה של החולצה. (אדום עם מסגרת שחורה אם זה עוזר, מה כבר גדלתי, המשפט). ואז הכניסו לאולפן. רוית וחברה שלה, שלי, שדומה באופן מלחיץ לשלי, התיישבו איפשהו, אינלי מושג איפה. סאפיר, אביעד ואני התמקמנו בשורה שניה. ואז השלב הזה, שקיציס שואל מי היה בצילומים. ממ..מאיזושהי סיבה, היה יצוג פורומיסטי גרוע, ורק אביעד ואני הרמנו ידיים יחד.. (ספיר, מה נסגר? היית לידנו, למה לא הרמת יד?) ואז הוא המשיך לשאלה -מי היה בעוד תוכנית חוץ מארץ נהדרת, כאן. שוב, שנינו הרמנו. (זה היה מצחיק..כזה הסתכלנו אחד על השני וצחקנו כל שניה). איל הודיע לנו שאין לנו חיים. ואז טל בא. אז אמרתי לאיל שיש לנו סיבה טובה. "מה?" "זה...היה החטא ועונשו..." ואז הוא נראה לי חיבב אותנו ככה, במידה מסויימת ואמר שהוא שמע שזאת תוכנית טובה..וגם טל והכל. ואז...נו..זה פשוט היה חובה...אמרתי לו שגם לזה יש לי הסבר הגיוני. "מה?" "אנחנו מהפורום" איל: "אההה השאלה איזה פורום, בתפוז?" טל: "כן איזה בתפוז?, אתם ארץ נהדרת, או קיציס ופרידמן או מריאנו ופרידמן או קיציס ואלי.." אני:"קיציס ופרידמן" (הייתי צריכה להגיד הפורום..נו שיהיה). איל: "מה, יש כ"כ הרבה פורומים שם?" טל: "כן יש שם פורום כפכפי עץ אפילו!" אני: "איסוף מפיות נייר..?" טל: "גם זה!" ואיל נראה לי היה קצת בשוק...חח..(נכון יהיה מצחיק אם מישהו ממפיות נייר יעבור כאן ויראה את זה? עשיתי להם פרסומת..) (ועכשיו נזכרתי באודטה שבטוחה שלצחוק עליה מפרסם את ערוץ 10...). ואנלא יודעת מה לספר לכם בלי להרוס. אולי את זה שהיה מ-מ-ש מצחיק, ואלי הוא ילד קטן ומצחיק. הוא עשה תנועות מוזרות במטרה שהסאונדמן ימצא צליל מתאים. (ציפצוף של שלט של מכונית, כלב מהנהן כזה של מכוניות, שתיה, תופים ודברים מוזרים). זה היה מ-מ-ש מצחיק. ולא היה דב נבון
חבל, הוא חמוד. היה טוב מידי. בסוף בסוף, יצאנו מהר החוצה. אני יצאתי לצייר את המשך החולצה... וספפיר, אביעד ורוית הלחיצו אותי, והיו רעים, ספיר ורוית עם קריאות "טל כאן!" כשאני בשיא הלחץ ויוצא לי מכוער ומרוח ומה לא, ואני עושה הכל לבד, ואביעד מלחיץ עוד יותר עם ה- "את צריכה להוסיף לי 2 לשם!!!!" למרות שאמרתי לו שאין מקום. וזה בעצם די הרס לי את כל התוכנית. כל שניה אביעד אמר לי לצייר בתוכנית, ואני בפאקינג שורה שניה! אוף. עיצבנתם אותי. גם אירגנתי את זה וגם עשיתי הכל לבד, וכמה תלונות היו לכםםםם אפילו עטיפה הבאתי. אתם צריכים מכות. ושוב, שוב פספסתי את קיציס (שעבר מאחורי וזמזם משו "רוית..רוית..רוית.." ואני הייתי עסוקה מידי בכתיבה), ומריאנו ואורנה...ואלי יצא אחרכך ואמר לנו משו.."חברות!" ואז לאביעד נפל האסימון והוא כעס שהוא אינו חברה אלא חבר. כן. ואז שעה וטל הא, ואנחנו בשיא השמחה- והוא יצא ממ..מהצד עם המכונית שלו. כן. אז גם איתו לא דיברתי. איזה כיף. ואביעד היה מצחיק, הוא בא אליו לחלון לבקש תרומות...משו..ואז כשהבאנו לו את המתנה הוא אמר שלא אנחנו נביא לו, שהוא צריך להביא לנו מתנות או משו.. ואביעד כעס עליו שהוא פשוט יקח את המתנה וזהו. וזה היה מצחיק, כי אני עמדתי כמו עציץ למל"מ כזה ליד אביעד עם חיוך מפגר וצחקתי. יופי גל. ואז הוא אמר שאנחנו חמודים והוא שאל עם זה מעליב אותנו (לא..חופשי, חופשי תקרא לי חמודה..הכל בא בחשבון. גם חני פירסנברג תקרא לי. לא אכפת לי במיוחד..) ושנהיה חזקים..
והוא לחץ לאביעד ולי ידיים וגם ליעלושי (ולה הוא אפילו שלח נשיקה והיא בכלל הייתה רחוקה מהאוטו ומאיתנו..
). ועכשיו, אני משערת שהחלומות המ-מ-ש מעוותים שלי ימשיכו, ואפילו יוגברו, כי, פאק, הייתי בצילומים ולא דיברתי איתם? שמישהו יחבוט בי עם נבוט בראש.

greeneye

New member
*פירסטנברג.

נפלא ה-ט'. דגש חזק משלים, הידמות מלאה ושיכול עיצורים. פייייייייייעל פועל והתפעל- דגש בעין חוק ברזל.

Yuvalenko

New member
את חמודה משו פחד. ../images/Emo3.gif

נשמע שהיה אחלה! העיקר שנהנית, שנהניתם, ושהוא קיבל מתנה יפה ומושקעת. ואה כן - אם הוא קורא את זה, שיידע שהכל היה יוזמה שלך, גל! כל הכבוד...

Kido2222

New member
*שיעול* גם אני מעורב! *שיעול*

חוצמזה! גל התעצבנה בערך מכל דבר שהיה שם.. אם במקרה היה עובר שם חילזון ושואל אותה מה השעה... היא הייתה צועקת עליו שהוא לא עושה כלום ושהוא מלחיץ אותה ושהוא מסתיר את האור... בסה"כ אמרתי שזה נראה ממש אחלה! וגל כל שנייה:" אני הרסתי את זה... יו זה מכוער!" באמת שזה נראה ממש יפה... אני אהבתי... עכשיו אני רוצה לשמוע מכל הפורום פה:" תודה גל!" שמעתם?! תודה גל! הנה... לא קשה... ואני עוד מוסיף... תודה גל שלא רצחת אותי היום בערב... זה היה קרוב... :) טוב... אני הולך לישון, מחר יש לי 11 שעות עבודה... בעעעעעעעע... לילה טוב... ולטל! המון המון מזל טוב לך!!!

~*~gaL

New member
כל הכבוד גל :))

אני בטוחה שזה עדיף על הכוס של שנה שעברה והתפוז המצורף אליה :)

sapgirl

New member
היה מזזזזזה כיף../images/Emo70.gif

הפרק היה מצחיק, והקטעים שהם נתקעו עליהם ועשו אותם עוד הפעם היו עוד יותר.. וגל לא הרמתי את היד כייי לא רציתי גם לצאת אחת בלי חיי חברה (כמו אנשים אחרים..אהמ...) אבל זה היה מזה מצחיק שהוא אמר לכם את זה!! חחחחחח ובאמתתת איך נלחצת עם החולצה זה היה משעשע=] ויצא יפה בסוף.. אנשיםםם אתם צריכים לראות את הג'יפ ה-מ-א-מ-ם הזה של פרידמן!! ג'יפ בן-זווונה !! ופרידמן שמע טראנסים או משהו כזה.. לא אהבתי.. אבל מי אני? ומי שבא לצילומים שבוע הבא מחוייב לשאול את טל אם הוא אהב את המתנה שלנו..

lishhhh

New member
וייי

בכלללללללללללללללל לא כתבת מגילה.. כל הכבוד וח"ח וצל"ש ובראבו וכל מה שלא תרצי מגיע לך! שמחה המון שנהנתם ואני רוצה צילומים! ואני רוצה אותך! ואני רוצה לאכול אבנים!

greeneye

New member
יש לי משו להגיד.

מה שהיה מהיר, ולא לגמרי מפוקשש, הייתה העטיפה האדומה. 3 אנשים משתלטים על סלוטייפ, חולצה ועטיפה אדומה ובשניה מתקתקים אחלה (בחלה בחלה בחלה בחלה-אחלה) של עטיפה. אם הייתם עוזרים יותר בשאר החולצה...היה מצליח לנו. אה, ואהבתי את ההגדלת ראש, אביעד, שהבאת מין משטח כזה לשים מתחת לחולצה כדי שיהיה נוח לכתוב. (והוא אצלי. כן, בטעות).

kfm

New member
אוישששש איזה כיףףף..כלכךךך רציתי

ללכתתתתתתתתתתתתתתתתתתת ולא יכולתי בסוףף.. שמחה מאודדד שנהנינתם:)

greeneye

New member
אחחחחחחח מתןןןן

ככה הייתי קרובה מלשתות את הבריזר של איל. הוא היה לי ביד. חצי גמור. בהסכמתו של איל. ככה קרובה. פיפי אצל בנות הוא דבר נוראי. הוא מונע המון דברים בחיים. כמו איזה בריזר אדום ויפה שנלקח ממני בטרם עת. בריזררררר

greeneye

New member
נו...

את יודעת (או אולי לא...אבל בכל זאת כדאי שתדעי) שאני חושבת שאת חמודה לאללה והכל, אבל שיט, לא נחמד לצעוק לי באוזן "טל פה!" כשאני בשיא הלחץ כותבת+קר לי ויוצא לי מכוער. הרי את יודעת איך את מגיבה כשאומרים "קיציס פה" אחרי שאת ראית אותו נוסע בעצמך..

שלנג

New member
טל מאוד אהב את המתנה -

ודבריו המדוייקים הם : "ותמסרי לחברי הפורום תודה רבה על החולצה . אוהב אתכם טל" אז כל הכבוד לך גל וכולם! :)

greeneye

New member
מ-ה??

מאיפה לך??? -מתה- החולצה מכוערת. הדבר היחיד שיצא חביב היה הכבשה שאביעד יעץ לי לעשות, כבשה מעשנת חביבה כזאת.

למעלה