היה פרק פשוט מ-ק-ס-י-ם

A.L (boy)

New member
היה פרק פשוט מ-ק-ס-י-ם

לא משמעותי במיוחד, לא חורץ גורלות, אבל שנון, משעשע ביותר ומהנה מאוד. גו-ג´ואי!!! (ואיך מתאים לאודרי מתולתל, נכון?). נ.ב שמתם לב שג´יין נורא נמוכה?! (שמים לב לזה במיוחד כשדוסון מתכופף לנשק אותה).

1Shir

New member
דווקא כן קרו בפרק דברים חורצי גורל.

*אודרי ופייסי מתחילים... *ג´ואי וצ´רלי מתחילים... *דוסון עובר לגור בבוסטון וללמוד שם נ.ב.למה ג´יין?! קוראים לה ג´ן! והיא נמוכה אולי אבל מאוד יפה ומתוקה.

ליאת 17

New member
נכון...

פעם ראשונה שאני מבקרת בפורום הזה
הפרק של היום היה מעולה! פשוט מעולה! ובהחלט משמעותי וחשוב עצם העובדה שדוסון עובר לבוסטון רק מוכיחה את הטענה שג´ואי היא בעצם הלב של הסידרה, ולא אף אחד אחר. שיהיו לנו עוד פרקים טובים כאלה!

*hadas*

New member
היה פרק יפה...

צ´רלי היה ממש חמוד וג´ואי ממש התפרעה שהיא שרה על הבמה ומה היתה הבעיה שלה לסוע עם צ´רלי החמוד על האופנוע.. אני בלי שום היסוס הייתי קופצת עליו (על האופנוע..
) וליאת אהבתי נורא תחתימה שלך!

התמימה

New member
כבר היו פרקים שגק לא היה בהם

הוא לא היה חסר לי בכל אופן... הוא קצת התקלקל...

לאנה

New member
הדס יש לי תיקון קטן........

אי דווקא לא הייתי קופצת על האופנוע........

התמימה

New member
זה היה פרק מקסים

הכיל את הכבדות בסדרה וגם היה משעשע... כל הדברים במינון טוב... ממש נהניתי. נורא אהבתי את השירה של אודרי וגואי. וכן גם לדעתי מתפתח משהו בין פייסי לאודרי...

A.L (boy)

New member
המממממ....

משום מה התיישבו לי בראש פרקים עם אירועים משמעותיים כמו התאונה של אבא של דוסון, או שדוסון שכב עם ג´ן (את רואה - כבר תיקנתי. האמת היא שאף פעם לא שמתי לב לזה. נראה לי טבעי לכתוב ג´יין וג´ייק עם שני יודים)... אבל מילא. אם אתם אומרים (אגב, לא נראה לכם צירוף מקרים מפתיע למדי שהחבר שבגד בג´ן ייצא עם ג´ואי, כשדוסון, שזרק את ג´ואי יוצא עם ג´ן - ארבעתם בחדר אחד = אווירה טעונה...).

למעלה