היה סופ"ש מ-ד-ה-י-ם!!!

אוקיי התחלנו? נראה אותך גבר../images/Emo3.gif

יש נטיה ליוצאות, ביחוד למבוגרות שבהם, לשאול שאלות בנוגע לארנקים ולאיך הם בדיוק הגיעו, וליוצאים יש נטיה לענות להם, בתוספת ההקדמה על הנטיות. הינו, היוצא לא יענה לה בהתעלם מהעובדה שזה קשור לנטיתה, אלא יציין זאת לפני תשובתו. זאת ועוד, יש נטיה אצל היוצאים לציין את העובדה שהם מצינים את העובת היות השאלה מכורח נטיתם של היוצאים. וכך אליו לא היה גבול היו היוצאים יושבים ומפרטים כל המית לב כנטית יוצאים, הכל קשור ליציאה. דעו לכם, לעולם, מששת ימי בראשית, לא היה יוצא שהפליץ, בלי שום קשר ליציאה בשאלה. אפי את מה אשני אומר עכשיו, אני אומר רק משום שיש נטיה ליוצאים לא לומר יש נטיה אצל היוצאים ולקשור כל מעשה שלהם ליציאה בשאלה. כיוון שיש נטיה ליוצאים לשים לב לכל דבר, אוסיף ואומר שיש נטיה ליוצאים לא לשים לב לסתירות ובזה, למי שהבין, יושבו שני הסתירות, אחת זו המתעוררת מתוך דברי והשנית זו המתעוררת בדברי. ובעניין הארנק, לא אוכל לומר שנטית היוצאים גרמה לה, משום שהיא (המתווכת) איננה יוצאת, וחבל. כי אם היא הייתה יוצאת, בוודאי הייתי מקדים ואומר "נתיטה בשאלה של היוצאת גרמה לה להתקשר אלי, ולתווך ביני ובין חברה של אבא שלה שמגיעה לאשקלון. אבל כיוון שהיא לא יוצאת מוכרח אני לדלג על ההקדמה, הכל כך אהובה, "יש אצל היוצאים נטיה" ולהסתפק בתיאור המקרה, שכבר תיארתי, ללא ההקדמה. אם שמתם לב, יש נטיה אצל היוצאים להתמקד במכורח איזה נטיה זה בא, יותר מאשר בדבר עצמו, שכן על השאלה "מה עם הארנק" עניתי כבדרך אגב. נו, איך זה??? ככה שעה וחצי, איך מסכנים לא יצא להם מהאף??? יצא. האמת זה יצא להם, אבל יש נטיה אצל היוצאים לחזור מיד לסורם, ולשכוח את צרותם

לילית3

New member
מרימה את הכפפה, יותר נכון כפפת

הבוקסר שזרקת לי -- אני חוזרת: יש למשתתפי הפורום את הפריווילגיה, לא לקרוא את כל מה שאתה כותב עד הסוף!!!! אחחחחחחח. איזה כיף. אבל אם זה עושה לך טוב לכתוב אז זה בסדר. ילללה ביי עוד לא הבנתי מה קרה עם הארנק?

אבידדון סורי לא השכלתי יותר

אחרי לראות כרסטיס האישי שלך , מה ראיתי שאתה בחור ולא בחורה (ישר כוח) ושאתה אוהב לישון שינה עמוקה (מי שחלום הרבה אין אצלו שינה עמוקה ! ) ושיש לך שם איזה תמונה שמפחיד אותי כל פעם שאני מבקר שם מחדש אולי הגיע הזמן לעדכן קצת הכרטיס אישי שלך ???????????? תנדב קצת פרטים עליך ! אני לא נושך

avidadon

New member
למה אתה מפחד מה-../images/Emo107.gif שלי?

הוא כזה חמוד, הוא דומה לאיזה אדמו"ר שאינני זוכר כרגע את שמו... פרטים עלי רצית? הממ.. מידי פעם אשתדל להדליף פה ושם מהמידע המסווג שאני שומר לעצמי. תוכל גם אתה לנצל רגעי חולשה כמו אלה שלאחר שתיית פסיפלורה או אחרי הזייה רבת מחושים. סתם סתם סתאאאאם.......... שאל מה בראש שלך ואני אענה לך כמיטב יכולתי.

אבידדון

בתור מנהל ממשלת הפורום בלילות הארוכים אולי אמלוך את אבידדון לאיש השבוע ????? יש לי הרבה שאלות עליך שלא העזת לשאול עד היום !!!

avidadon

New member
|משתפן|

לא לא לא. לא
לא איכפת לי להיות השבוע, אבל בתנאי שלא ישאלו אותי שאלות. יש לי בפורום רייטינג גבוה מצד גורמים לא רצויים שמחכים שאמעד בלשוני ואחשוף כאן בדלי מידע מסווגים. אולי תמליך את עצמך לאיש השבוע?

avidadon

New member
נעים להכיר

שמי אבידדון, ואני בין היתר (מה לעשות) - פחדן כזה.

avidadon

New member
בשעה הקסומה ביותר בשבוע,

בשעות בין הערביים של יום שישי, הגעתי לקיבוץ מקסים, פגשתי אנשים רבי קסם, אכלתי מהאוכל המקסים שהכינו עמיתינו הקוסמים, רקדתי בדיסקוטק לקצב מוזיקה עתירת קצב, הלכתי לישון עם עלות השחר, קמתי עם בוקר לסדנאות שעשו לכולנו את היום, אכלתי פה שתינו שם ו.. אופס! פגה לה השבת בטרם עת, ואיתה הנשמה היתרה... אני כבר מחכה לפעם הבאה!

אבזץ

New member
קמתי עם בוקר לסדנאות...

אני לא אספר מתי קראת את העיתון...

avidadon

New member
אבזצי,

קמתי עם בוקר לסדנאות- כל מילה נכתבה ביתר דיוק ושיקול דעת, לא כתבתי "אחרי הצולנט הלכתי לסדנאות"... אז בחיאת רבאק - דיר באלק אם אתה מלשין לאבא.

אוקיי אז

ככה: בעקבות הסופ"ש(שאגב היה מאוד נחמד) הספקתי קצת להתאפס על חלק מהאנשים שמאחורי הניקים.אבל לפי השירשור הזה מסתבר לי שהיו בסופ"ש אנשים שעדיין אין לי מושג מאחורי איזה ניק הם מסתתרים. לכן אני אכתוב מי אלה שאני כן מכיר,ואשמח אם תעזרו לי לגביי האחרים. והמוכרים הם...לילית,שבתאי צבי,אבידדון,בני ילד רע, אהה וזהו בעצם.

למעלה