היה נעים היה נחמד

ntii

New member
היה נעים היה נחמד

זהו אחרי שראיתי את תוצאות המישפט שלי עשיתם לי ממש שואה חוץ מיזה שהימשחק מלא באגים ולא שווה להמשיך לשחק אני מקווה שאני יחזור לשחק אחרי האיפוס ככה שיהיה פחות באגים אני רוצה להודות לכול ברית טרור למרות שפישלתם ולברית איס על הפירוק היפה שעשו לי(חוץ מאזרחים ואדמה הכוח שלי לא ירד משהו חוץ מה 150 מיליארד שהיה לי פנוי בכסף ומשיהו לקח) אני מקווה שאחרי האיפוס יהיה פחות באגים וכולנו נהנה מהמישחק בקשר למדינה שלי לא ידוע מה יהיה איתה אולי אני יתתרום אותה למי שירצה ויביא סיבה טובה לא לשלוח לי מסרים רק פה או שאולי אני יעביר את כול הכוח למישהו מטרור ואולי יעקפו כבר את ניסה
יאללה ביי נתי 1224 לעד

werds

New member
../images/Emo10.gif

אתה צודק במאה אחוז המשחק מלא באגים ודברים מעצבנים

moshikombg1

New member
גם ../images/Emo13.gif וגם ../images/Emo10.gif

בגלל שהיתי מפליל אותך כל הזמן במבצעים שלי זה עצוב ושמח אין

DaRKzLORD

New member
נתי

חבל שאתה פורש
הייתה שחקן מעולה אז פירקו אותך קצת ביג דיל תמשיך הלאה חבל לפרוש, בכל אופן הייתה שחקן מעולה והיה קשה בהתחלה להוריד את המדינה שלך בשביל שגם החלשים יוכלו לתקוף :] חבל שאתה פורש, מקווה שנתראה אחרי האיפוס הבא תומר

יוסף1122

New member
חבל נתי

חבל שאתה פורש אני לא מכיר אותך אישית אבל לפי מה שהבנתי אתה אחלה בנאדם אז שיהיה בהצלחה :)

randy kit orton

New member
חבל שאתה פורש האזרחים שלי

נהנים מהאדמה שלך סתם חח משפט אידיוטי בהצלחה ונתראה אחרי האיפוס (מה אני קשור לפה?!)

dan11112006

New member
יהיה נחמד לקבל את המדינה שלך

אחי הקטן מנדנד לי כבר חודש שאני ישיג לו מדינה שהיא כבר מתקדמת ואין לי מאיפה להביא לו. וגם לא תקפתי אותך למרות שהייתי צריך אדמה והרבה המליצו לי עלייך, בגלל שריחמתי עלייך ידעתי שעומדים לקבור אותך....וזהו!

werds

New member
פייי ממש קורות חייך

נתי בנתיים אל תיתן את המדינה אני מבקש ממך אני רוצה לדבר איתך

יוסף1122

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי פיי ממש קורות חיים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה