את בכלל אל תדברי איתנו עד שתטרחי לבוא למפגשים.. סתם סתם
נ נורה של יובל New member 22/7/03 #107 ../images/Emo3.gifהתמונה הזאת מקרוב לא מחמיאה לבובה שלי אבל את התמונה השניה אהבתי תודה לימור והיה כיף
../images/Emo3.gifהתמונה הזאת מקרוב לא מחמיאה לבובה שלי אבל את התמונה השניה אהבתי תודה לימור והיה כיף
מ מתרגשת New member 22/7/03 #73 יש עוד המון לכו תאכלו משהו בינתיים ועכשיו זו נועם של גנדולף (יולי) שפשוט הסתכלה על המצלמה וסירבה לחייך ואיך שנגמרו הסוללות של המצלמה היא חייכה אליי חיוכים מדהימים כמובן
יש עוד המון לכו תאכלו משהו בינתיים ועכשיו זו נועם של גנדולף (יולי) שפשוט הסתכלה על המצלמה וסירבה לחייך ואיך שנגמרו הסוללות של המצלמה היא חייכה אליי חיוכים מדהימים כמובן
ג גנדולף New member 22/7/03 #111 התמונה ממש לא מחמיאה לנועם היא באמת הרבה יותר חמודה (אני אומרת את זה אובייקטיבית ולא רק בגלל שאני אמא שלה...) מצרפת הוכחה מלפני יומיים
התמונה ממש לא מחמיאה לנועם היא באמת הרבה יותר חמודה (אני אומרת את זה אובייקטיבית ולא רק בגלל שאני אמא שלה...) מצרפת הוכחה מלפני יומיים
מ מתרגשת New member 22/7/03 #74 רותם הפשוש של שולה 1234 ואני לא אשים אח"כ תמונה עם אמא כי היא לא רוצה... אבל חמודה יש לי תמונה נחמדה של שניכם אז תשלחי לי מסר על המייל שלך ואני אשלח לך את התמונה
רותם הפשוש של שולה 1234 ואני לא אשים אח"כ תמונה עם אמא כי היא לא רוצה... אבל חמודה יש לי תמונה נחמדה של שניכם אז תשלחי לי מסר על המייל שלך ואני אשלח לך את התמונה
ל ליטל של שירי New member 22/7/03 #97 כמה שאתן דומות פה בתמונה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif אותו פרופיל,אותן שפתיים חושניות...משהו!
כמה שאתן דומות פה בתמונה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif אותו פרופיל,אותן שפתיים חושניות...משהו!