היה מפגש מ-ע-ו-ל-ה !!!

היה מפגש מ-ע-ו-ל-ה !!!

היתה לנו בריזה נעימה עם המון תינוקות ואמהות ילד אחד צווח (בר אתה אליל!!!) ילדה אחת תוצרת הארץ שגרה בחול (איה את מהממממת
) היו תינוקות שהפריעו להם השיניים (אופק של כינרת תרגיש טוב) הגיעו אמהות במונית עם ילדות עם פוני (יובלי את משו !!) היו גם נועה של אתי ונועה של שירקה שטיפסה על כל עגלה רעננה שהגיעה היו תום וטל סתו הממתקית הזו של ההורים שלה (אפילו אסא הגיע באופניים) מאורית ושני רונית וניב החתן הג'ינג'י שלנו שאני פשוט מוקסמת ממנו אביב של נופר30 (איילת תודה!!!) היו אורלי ומיכאל המלח עם הפסים גנדולף ונועם היו עמית ואמא .... קרן ואוצרון מהממם (שכחתי את השם..בושה ונכלמת) שולה ורותם ואילנית ומיילין (שהן חברות של נורה ויובל) ועוד אנשים שאני בטח פספסתי ואני מתנצלת ... פתאום כשכותבים אני מבינה שהיו המון..... בקיצור היה אחלה של מפגש צריך להיות יותר ספונטניים והשעה 17:00 היא מצויינת לנו
שיהיה לכם לילה טוב

etilly

New member
היה באמת כייף! ../images/Emo13.gif

למרות שהרגשתי על הפנים, היה כייף לראות שוב את כולם, שוב להצטער שלא הספקתי להכיר את האמהות שלא הכרתי, כייף סוף סוף לפגוש את איה ושוגי, כייף ללכת קצת יחפים על הדשא, לנפח בלונים ולראות את נעה נקרעת מצחוק, לאכול את העוגיות הנפלאות שמישהי קנתה בארקפה (איך גילית שאני הכי הכי אוהבת אותם?? מזל שיש לי בחילות, אם לא הייתי טורפת את הקופסה!) כייף! כייף! כייף!! יאלה...איפה המפגש ה"ספונטני" הבא? מי מתנדבת למצוא לנו מקום סבבה?? ו... תמונות... איפה הן התמונות ההן?? נחכה למתרגשת ולשירקה.

sael

New member
כ"כ רצינו לבוא ../images/Emo7.gif

אבל לא היה לנו איך להגיע. נקווה שבפעם הבאה.

etilly

New member
אההההההההה...שכחתי להגיד:

אם מישהי מצאה בקבוק אוונט מלא בתה בצבע לא מוגדר - הוא שלנוווו!!

כן כן כן מצאנו את הבקבוק ועליו רשום

נועה? אז אם אני לא טועה (אמא של אופק שסבל מהגזים) בקיצר הגענו עם סלקל ברכבת ובמוניות היה קצת קשה אבל.......שווהלהכיר את כולם אם תשאלו אותי בוחן פתע אני לא זוכרת עם מי דיברתי
(וואלה פדיחה) אני זוכרת חלק מצטערת פעם ראשונה ,מתרגשת וכו' הבאתי חברה ואת בעלה היה נחמד מאוד אבל.........קצראיך שהגענו שעה אחרי כולםםםםםםם התקפלו והלכו ואנחנו נשארנו לבד עד שהמונית שהזמנו הועילה בטוה להופיע וכבר שקצת קצת ירדתי עליו הוא התנפל עלי ואמר לי שעשה לי טובה שהוא הופיעבאמת תודה לנהג מונית שעשה לי טובה
אז בשביל לא להרגיז אותו יותר מדי(מה שאני עושה בזמן האחרון גם לאבי ) הורדתי פרופיל ביקשתי סליחה והוא "עשה" לי טובה ולקח אותנו במחיר של 20 ש"ח חזרה לרכבת אוניברסיטה(כאילו שהייתי משלמת לו יותר את זה הוא לא יודע, ואח"כ בקשר הוא מספר בתחנה שהוא מקצוען)

shirka

New member
אני בעצמי בחרתי את העוגיות ../images/Emo8.gif

וגם קניתי...האמת-לא מכירה אותן, זה היה הימור שמאוד הצליח לי.

איזו קרן? פרגולה?החתיך שלה רועי../images/Emo23.gif

או רועיקו ביקו בשמו השני! ילד מהמם עם ריסים שלא נגמרים...

נופר30

New member
גם אנחנו נהננו מאוד

צילמנו מלא תמונות אבל נדפק לי הכבל אז רק מחר בערב אני אוכל לשים כשגיסתי תיתן לי את שלה

כ ו כ ב 1

New member
הי, באמת היה אחלה מפגש

כל הכבוד לאתי על האירגון.וגם לכל המצלמות..לימור ...קרן ... (אני מקוה שלא שכחתי אף אחת) אחלה שאתן מביאות מצלמות כל הזמן ומנציחות את המפגשים
..באמת יאלה למפגש הבא..... עמית נרדם בדרך ...... התעייף הילד
. אבל הוא אמר לי למסור שהוא נהנה מאוד מאוד מאוד. כנרת אני מקווה שאופק נרגע לו קצת.....אוי השיניים.....

אורלי99

New member
הידד לספונטניות....

היה כיף לפגוש אתכן שוב (וגם אותכם אסא וניר) עם הילדים המדליקים. במיוחד את שרון (שוגי 13) ואיה המדהימה שהגיעו מעבר לים. תודה ללימור הצלמת. לאתי ונעה שהן מקסימות. נשיקות למיקה היפיפה. לילה טוב לכולם.

שוגי13

New member
../images/Emo9.gifלנו היה הכי הכי כייף

כי תמיד אנחנו רואות את התמונות שלכם בפורום וכמעט אף פעם לא יכולות להצטרף
ומה עם התמונות

מעיןבר

New member
בסוף לא הגענו ../images/Emo10.gif

אדוה היתה עצבנית ואני קצת עיפה אז למרות שממש תכננתי לא היה לי כח להגיע (מה לעשות, אפילו לשפן של אנרג'ייזר נגמרות לפעמים הבטריות
). מחכה בקוצר רוח לתמונות של כל הקטנטנים

yaelli10

New member
מקפיצה

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה ה ת מ ו נ ו ת ?

לדעתי לא יהיו לנו היום תמונות....

כי מי שצילמו אלה שירקה ומתרגשת וכזכור לכן הן אוהבות ל
מוקדם ולהשכים קום אז צפו להפגזה first thing in the morning...

למעלה