היה מפגש מעולה!

Mercyful God

New member
תיקון קטן אלונה ...

מי שהביא לך את הציור (ורשמת שאת חושבת שזה קיפוד), זה אני . אבל חפיף , העיקר שהיה מפגש נהדר

../images/Emo140.gifתודה לך mercyful

זה ממש חמוד. סליחה שאני שכחנית כזו, אני עדיין לא מכירה מספיק את האנשים ומבלבלת אותם.

יו יו מה קרה לי, זה גלעד הביא לי

את זה אני דוקא זוכרת מי אבל התבלבלתי בכתיבה. תודה לך גלעד, אגב היום הייתי בטיול וכב אספתי כמה כרטיסי ביקור, אחד לגלעד אחד לאליעד, אתה צריך לראות איך הבעל שלי לקח על עצמו משימה לאסוף אותם עבורכם.

רוזן71

New member
אש"י תודה...

בס"ד. אני אנסה ליצור עם החנות קשר בימים הקרובים. בדר"כ חנויות מסוג זה מאד יקרות אבל ננסה. בכל אופן תודה. חג שמח, רוזן.

../images/Emo41.gifשלום לכולם, חדש/ישן בפורום ...

אני אציג את עצמי - דמעות של מלאכים (לשעבר). לא התכוונתי להתחזות או לרמות אתכם. הכינוי "דמעות של מלאכים" שיך לאשתי שגולשת בפורומים של תפוז. כשגיליתי את הפורום הזה החלטתי להשתמש בכינוי שלה כדי לא לפתוח כינוי נוסף ולהסתבך עם החלפת שמות וכינויים. קוראים לי עדי (כפי שרובכם כבר יודעים). מהיום, אני אגלוש בפורום בכינוי "בעל הקופסאות". נא לשלוח מסרים רק לכינוי הזה.
המפגש היה נחמד מאוד, נהניתי מאוד, נחמד מאוד להכיר את האנשים שאני מתכתב איתם ומחליף איתם דברים.
לאמא של יותם1 (אני מתנצל על אי ההבנה), לדן, לאלונה, לאבא של נעם ואם שכחתי להודות למישהו
ו
על קופסאות הגפרורים. לבני -
על התקליטים. אחרי המפגש הייתי ב"חור בשחור" וראיתי הרבה תקליטים שיעניינו אותך. בנוסף, אודה לך אם תוכל לשנות את הכינוי שלי ברישומים שלך (בעל הקופסאות במקום דמעות של מלאכים).

python 4

New member
ברוך הבא, עדי!

עכשיו הכל ברור לי. בהחלט נכסתי לשוק שגיליתי כשאתה עומד מאחורי הכינוי הזה, מישהו שחבר גם בפורום החלפת מפיות. אבל עכשיו אני צריך למצוא קנוניה חדשה לסיכום השבועי.

rachelea

New member
לעדי, ברכות על הכינוי החדש

באמת משונה היה לקרוא במסר את ההתנצלות: אני לא אני, אני בכינויה של רעיתי וכו' וכו'. ראיתי שבחרת בכינוי: בעל הקופסאות. האם זה מפני שאתם גרים בקופסא?, אתה אוסף קופסאות? - אם כן, איזה קופסאות או שהתכוונת לאוסף הספרורים? אם רצית לרמז על האוסף, הכינוי מחטיא את המטרה. נא הסבריך.

../images/Emo51.gifעל הברכות, והנה הסבר קצר

על הכינוי: אני אוסף ספרורים וקופסאות גפרורים. "בעל הספרורים" לא מצלצל כל כך טוב לטעמי אז בהברקה של רגע חשבתי על "בעל הקופסאות". ולא, אנחנו לא גרים בקופסא (את מוזמנת לבקר).

ronmerav

New member
היה מפגש נחמד מאוד

כמובן, הגענו באיחור (למצוא חניה...), ועד שמצאנו אתכם, וניסינו לאסוף את כולם לצילום, וכשסוף סוף לא הצלחנו לאסוף את כולם התברר שהמצלמה לא תקינה... ואז ראינו את הגלגל האחורי של העגלה של יותם דוהר מן הכיכר והלאה... בקיצור היה כיף! הדוכנים שם (בלי להתיחס למחירים) מלאים בכל טוב. בשוק הפשפשים של חיפה יש יותר זבל ופחות דברים יפים. ובאמת, כפי שדווחה רחל, היינו בסוף היום גם בשוק הכרמל (חובה בכל ביקור משפחתי בת"א). בזמן שקניתי קצת ירקות (בעיני זה כיף לא נורמלי להסתובב בשוק צפוף, עם כל הצעקות של המוכרים וכו') אשתי ובני המירו גופים בעלי נפח קטן (שטרות הכסף מן הארנק שלי) בגופים בעלי נפח גבוה (בגדים, אלא מה...). מבחינה פיסיקלית זה רווח של 10,000% אם לא יותר. אני חושב שמגיעה הערכתנו ליוזם הרעיון, אאל"ט זה תמיר, שהפגין יויו משובח (מן הכיכר לסנטר וחזרה לפחות 3 פעמים...)

ronmerav

New member
ויש המשך:

(אני לא אוהב הודעות ארוכות מדי). תודה לבני על המעטפות עם חותמות נא להחזיר לשולח, ותודה מיוחדת לאריק שטרח והביא לי פריט שבקשתי במיוחד. היה נחמד לפגוש את כל המכרים, ולהכיר עוד אנשים. את עדי, שכבר ידעתי עליו מן המסרים ביננו, את פיתון, שלא זכר שכבר נפגשנו (לא נורא...), ועוד ועוד. מתי המפגש הבא? חג שמח.

תמיר1991

New member
שכחת את החרקים שלי...

תודה על התודה, ודווקא נהניתי להסתובב בין הכיכר לסנטר. והמפגש הבא ב- 6.5 בתערוכה. תמיר./

בּני

New member
נצלו"שון קטן - תודה לסריוס

המעטפה הגיעה, הצפרדעים מדהימות! תודה תודה בני

למעלה