היה לכם חם היום?

אפילו אני מכירה!

וגם לי יש חברה משם, מי יודע פיצ..אולי אותה חברה?
וקדימה זה לא מקום שאנשים לא מכירים! האמתי אני מכירה משם עוד אחד, משה ליכמן נראה לי[זה היה השם שלו פיצ?]. הוא היה פעם בפורום בהייד..

alona37

New member
היי איילת!../images/Emo13.gif

מה שאני עשיתי במקומך , להופעה של סינרגיה-גררתי קרובת משפחה.. והיא-התאהבה

loolilo

New member
ברוכה הבאה :)

יש לך שם יפה
(מה פתאום,זה שגם לי קוראים ככה לא משפיע על כלום. :)) ואני מכירה את קדימה, חח אנחנו עושים שם פיקניקים תמיד באיזה חורשה. P:

ברוכה הבאה

אני מעריצה את סינרגיה כבר קרוב לשנתיים.. מהצועקים על אהבה.. ולא הייתי בהופעה בגלל שאני גרה באיזור לא טוב.. ברמת הגולן.. ואין הופעות קרובות.. ועד שיש לא מסתדר לי.. או שאני מגלה אליהם שעה לפני שכבר אי אפשר לארגן הסעה.. או שאני באילת בזמן שיש הופעה בבראשית.. או שאני בתל אביב.. הרבה מזל... בכל אופן באיזורשלך בטוח יש הופעות ביום העצמאות.. אני אישית מנסה לארגן נסיעה.. חובה חובה לראות !! כבר לא יוכלה חח

ענברוו

New member
ברוכה הבאההה

אני ענבר.. תהניי פה מה שבטוח חח אני לא הייתי פה מלאא מלא זמן כי הייתי בחו'ל אבל כיף לחזור לפה כל פעם מחדש.. אנשים מדהימים ובכלל כל מי ששומע את סינרגיה הוא נחמד חח קיצר שבת שלום ותהני בחופש..

וואי אני בדיוק כמוך!../images/Emo108.gif

אותה סיבה שאמרת זאת הסיבה שעוד לא הייתי באף הופעה שלהם! איזה מעצבן זה, אה?..חח אולי נלך ביחד ? =] וברוכה הבאה כמובן!

SapirLei

New member
מזדהה..

בעקבות הסיבה הזו,הייתי בהופעה אחת,וגם היא לא מלאה..במשך שנתיים שבהן אני שומעת סינרגיה. ברוכה הבאה:) וכן,כוכב הוא שיר ממש טוב.

למעלה