היה לכם חם היום?

ayelit

New member
היה לכם חם היום?

היי אנשים מה קורה? איך החופש? חופשים? לומדים? עובדים? =] אז ככה...אני קצת חדשה בפורום ובכללי בפורום כלשהו שמוקדש ללהקה, אז נעים להכיר! אהה...שכחתי...קוראים לי איילת :) סחטיין על הפורום! לפני שכתבתי את ההודעה הזו היה לי ממש כייף לקרוא הודעות, שאלות ומענות וכמובן שזה ממש מגניב שגפן גם ביקר פה...חחח אני בעיקרון עוד מישהו שמתה על הלהקה (אבל לצערי עוד לא הייתי בשום הופעה! זה מה שקורה שלחברים ולי אין את אותה האוזן...=/) ומקווה שיהיה לי פה נחמד ;] נ.ב- סתם כי מתחשק לי לשתף אנשים...יכול להיות שזה יהיה מוזר לשמוע אבל אחד השירים שאני הכי אוהבת זה "כוכב" :mad:

ayelit

New member
שם יפה

מיטל...שם יפה חח אני מאיזור השרון בת 17 עוד קצת...עוד קצת....עוד קצת...טוב...נו...עוד הרבה..יומהולדת 18 =] עכשיו תורי...כמה זמן את כבר מכירה את סינרגיה?

מיטלס1

New member
זה קצת מוזר

כי לפני קצת יותר משנה שהם לא היו הכי מוכרים מישהי מהבסיס שלי השמיעה לי אותם אהבתי מה ששמעתי ובמיוחד את הקול של הופמן אבל לא ממש התייחסתי ואז לפני חצי שנה בערך הלכתי להופעה שלהם ופשוט התאהבתי בהם!!! ואיך את התחלת לאהוב אותם? ממתי? אה ותודה שאהבת את השם....

ayelit

New member
תאמת

שיצא לי לשמוע אותם מלפני כמה חודשים ברדיו ובערך כמוך- קצת התעלמתי כזה...זאת אומרת- שיר יפה ונחמד ואהבתי אבל....נמשיך בחיים...חח..משהו כזה... ואז נסעתי עם ידיד שלי וראיתי אצלו בנגן סינרגיה ושמעתי את השירים וממש התלהבתי (בעיקר מהשיר "כוכב" חח) וזה היה ממש לא מזמן...אז אפשר לומר שאני גם קצת חדשה בכל התחום שקוראים לו סינרגיה =]

סינטטית

New member
אף פעם לא מאוחר!

סינטטית

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

חופש..חופש... ועוד לא הרגשתי חופש! וןתיכף נגמר
לא נורא, אח"כ חופש ארוך-ארוך
בכל אופן, אני אור, תהני פה! כוכב זה אחלה שיר

ayelit

New member
שאלה לי אלייך

ממתי הקמת את הפורום? כמה זמן את מעריצה את סינרגיה? ועוד אחת בקטנה...חח..בת כמה את? אהה...עוד משהו... יאללה...לנצל את החופש...! לא לתת לו להתפספס...חחח

סינטטית

New member
תשובה לי אלייך

לא אני הקמתי את הפורום, אבל הפורום קיים כבר כמעט שנתיים ואני מנהלת אותו כמעט שנה
אוהבת את סינרגיה 3 וחצי שנים בת 17 [עוד 3 חודשים 18!]

ayelit

New member
חח

אני מרגישה קצת חשובה...שאלו אותי פעמיים את אותה השאלה..חח אז למרות שזה כבר כתוב...אני בת 17 מאיזור השרון.. =] סתם שאלה- בהופעות...אתם (חברי הפורום) נפגשים אחד עם השני?

ayelit

New member
רוב הסיכויים שלא תכירי

זה עובדתי...חח..עשית סקר :} מכירה את המושבים שליד נתניה? שם...חח

ayelit

New member
אולי אני מכירה

אם היא בכיתה יב' השנה אז יש מצב..חח.. לומדת בהדסים? דרור?

סינטטית

New member
הממ

היא לא ב-יב אבל אני מכירה מישהו שלומד בדרור ב-יב'... קוראים לו דרור [חחח]...

למעלה