היה לי ויכוח...

JUVENTINI

New member
היה לי ויכוח...

עם חברים שלי .. חלק טענו שלרוב האנשים אין טעם במוזיקה (חובבי אנסינק בריטני וכאלה ..) וחלק טענו שרוב האנשים יש להם טעם .. לפי דעתי לרוב האנשים אין טעם .. גם במוזיקה וגם בסרטים (ראה דוגמא טיטאניק) אבל ממה שאני רואה פה .. לרובכם יש טעם .. לפחות במוזיקה ..

נעל

New member
המיינסטרים החלופי

זה מה שיש לנו בפורום (ונעל בכוונה נמנעה מהמילה ``אלטרנטיבי``, זו מילה קצת מעצבנת, במיוחד כשצריך לחפש אלטרנטיבה לאלטרנטיבה), כך שזה לא מפליא. לפעמים זה לא פחות טוב, ולפעמים זה לא פחות גרוע. נעל ;-)

סבתא גילה- המיינסטרים.

העיצוב הישן מזכיר לי נישכחות- איך הוא הכריח אותי לשנות את השם מrastotman האלגנטי כל כך לrastot man הפחות אלגנטי, ולבסוף לראסטות מן הנוכחי. ואיך נידבקתי במינהג המגונה לא לקרוא את ההודעה שאני מגיבה עליה בזמן שאני מגיבה ולענות לפי איזשהו מסר כללי שנישמר בקרקפתי הענוגה. מיינסטרים חלופי- איזו הגדרה מופלאה.. אז נכון שאנחנו לא הרוב, אנחנו יותר טובים מהרוב [בלי שזה ישמע מוזר מדי, אבל מומלץ לחשוב ככה]. והרוב הזה אוהב מוזיקה מעט כיחסה, ורואה הכספת וברעיון הכללי די מטומטם- אנחנו לא. אבל גם לנו יש את ההתלהבויות הקטנות שלנו, ואם אני הולכת לאביב גפן השבוע כי החברות שלי הולכות ואם אחרים מדברים [הרבה] על פינק פלויד- זה יותר טוב מהילה שהיום אמרה לי שהיא ציכה חומר על אין סינק? הרי אני עוד לא ביטלתי את המנוי על ראש אחד.. גם לנו יש איזשהו מיינסטרים שלנו- אף אחד מאיתנו לא מאוד מוזר, המיינסטרים חייב להיות [או חייבת? לא..] רחב, ככה שיש מקום להרבה דברים, גם לא מטומטמים. ואני רואה את הגבולות מיטשטשים- [למרות שהם לא היו אף פעם ברורים]- ופריקיות מיסתובבות עם פרחות שהן הכירו בזולה, ופריקית רוסיה שרוקדת לצלילי להקות בנים [ואנשי תפילין שלא באים ביום שישי כי בבוקר ירד גשם- וואט`ס אפ ווית` דה וורלד? כמו שפיבי הייתה אומרת..]. וכשמכירים פרחות הן יכולות להיות בעלות מימד נוח לתיקשור, וכשמכירים אנשים שיכולים לדבר איתך על כל מה שלא משדרים באמ טי וי- עדיין זה לא מבטיח יותר מדי. אנשים כאלה יכולים במיקרה גם להיות טיפה נודניקים ומסריחים, והרי ידוע שאנשים שלא מריחים טוב דינם להיזרק למרות ידיעותיהם העמוקות בעינייני קורן [כאילו שהם לא אמ טי וי]. ואולי אנחנו לא יותר טובים מעל בנים ועל בנות- הרי כמה מחתרתיים אנחנו? תפוז, האתר שכוח האל.. אנחנו בדיוק כמו תוכניות עידן חדש בערוץ שתיים- שהן כאילו אנדרדוג, אבל באמת, אחרי צוהוריים בערוץ שתיים? זה כמו לקרוא לכל שנקין אנדרדוג. והאמת היא שמי שקורא לזה ככה אלה רק דודים בני ארבעים פלוס פלוס אצל סבתא בעפולה, ערסים שאפשר [למרות שלא קל] לתקשר איתם- והם המיינסטרים האמיתי, המטומטם והאמיתי. ואנחנו יותר טובים מהם. אנחנו יותר טובים מעל בנים ועל בנות. [עד כמה שלא השקעתי בפורום הזה מספיק זמן כדי להגיד את זה, אולי אם נשב ונעשן ביחד כמה זמן, אני אתחיל להיסתובב איתו- מי יודע?].

נעל

New member
סתם הערה

כשהפורום הזה נפתח, לפני פחות משנה, הפורומים של תפוז היו בהחלט מקום שכוח אל. היו פורומים שההודעה האחרונה בהם הייתה יכולה להיות מלפני חודש, וההודעה שלפניה גם כן חודש לפניה, וכן הלאה... ספק אם כתבו אפילו 100 הודעות ביום בכל הפורומים יחדיו. זה היה אמור להיות פורום קטן ומרוחק, אולם במהרה הפורום התמלא בעשרות כותבים. מה לעשות, מזלנו שפר עלינו :) נעל ;-)

ENIGMA

New member
טיטאניק?!

זה פחות או יותר הסרט הכי גרוע שראיתי בחיים שלי!!

Ey@L

New member
זה סרט גדול!

ראיתי אותו פעם אחד, אהבתי, ואני חולה גם על השיר שלו...לדעתי לא היה סרט כמו זה!!!! אולי אולי יחסית לתקופה ההיא, חלף עם הרוח, אבל אני שונא את זה!

amperlamper

New member
זה נושא מפגר.. (אתנוצנטריות למי שלומד סולוגיה)

אם את והחברים שלך הייתם קצת יותר חכמים או פשוט פחות ילדותיים שרואים רק מה שלפניהם ולא בצדדים הייתם מבינים שאין כזה דבר מוזיקה גרועה.יש מוזיקה שהיא גרועה בעינייך, מהסיבה הפשוטה שאין בה מה שאת מחפשת במוזיקה. לי היה גם ויכוח כזה עם ידידה שלי אבל אנחנו הגענו למסקנה שהיא אוהבת ---- כי זה מה שמוצא חן בעיניה ואני אוהב --- כי זה מה שמוצא חן בעיניי. פרשנות ללמה אנשים שומעים מוזיקה שהיא בעינייך גרועה היא לגיטימית. וחוצמזה מה זה בכלל מושיקה גרועה בעינייך??? פולקה?

JUVENTINI

New member
תגידו לי ..

JUVENTINI זה שם של בת ... ?! אגב .. התגובה שלך בכלל לא לעניין .. מוזיקת פופ זאת מוזיקה שעושים ב10 דקות ללא כל חשיבה .. לעומת זאת בפרוגרסיב משקיעים יותר חשיבה ושומעים את זה במוזיקה .. מוזיקה גרועה זה כל מה שקשור לפופ

יש בזה ניחוח נשי.

ואל תתיחס אליו. אם תראה הודעות אחרות שלו תבין שהוא כאן רק בשביל להעליב אנשים.

luka

New member
עזבו את הילד בשקט

הוא לא כ-ז-ה גרוע! נאצי והכל אבל בסדר, נפליג...

זה ממש

נאציזם מה שאת עושה פה (סתם זה לא...), עם ההכללות ה``כאילו לא הכללתיות`` שלך (הרי אמרת ``רוב האנשים`` אבל התכוונת לרובם ככולם, לפחות מנקודת הבנתי). ``טעם במוסיקה`` זה עניין מאוד סלקטיבי. אמנם יש פה ריכוז של אנשים עם טעם דומה במוסיקה לפחות, אבל הרבה פעמים העניין הזה שאת קוראת לו ``חוסר טעם`` נובע פשוט מחוסר ידע. נכון, יש גם כאלה שפשוט אוהבים את המוסיקת פופ המעצבנת הזו (ע``ע MTV), אבל אני יודעת שלפחות לגביי- כל עוד לא הכרתי מה שאני קוראת היום ``מוסיקה טובה``, חשבתי שסוגים אחרים של מוסיקה זה טוב. ככל שמתקדמים ב``רמה`` של המוסיקה, מה ששמעת קודם נראה לך פחות טוב. אפשר להמשיל את זה למתמטיקה (רצוי שלא אבל אפשר): בכיתה ז` חשבת שמשוואות זה קשה. עכשיו את מסתכלת על זה ולא מבינה מה עבר לך בראש... כך שלפני שאת אומרת ``חסרי טעם במוסיקה``, תנסי לבדוק אם זה נובע מקלות-דעת ושטחיות שמובילה אותם לשירי ה``I was born to make you happy`` האלה, שהם מתחברים אליהם פשוט כי הם לא מספיק אינטיליגנטים כדי לחפש יותר במוסיקה מזמרת כוסית ומלודיה מתקתקה, או פשוט כי הם לא מכירים יותר. כדי להכיר מוסיקה טובה צריך להתאמץ יותר מפשוט לפתוח MTV, צריך להקשיב לרדיו הרבה, או לחפש דיסקים וכאלה. (אני למשל, לDream Theater הגעתי ממש במקרה מאיזה שיר ברדיו בשתיים בלילה.) נניח שאנשים אחרים שלא מתעניינים במיוחד במוסיקה, אבל מתעניינים בציור לדוגמא, יגידו שאין לך טעם באמנות. (רטורי, רטורי..) אבל יכול להיות שה``חוסר טעם`` שלך נובע כי את פשוט לא מכירה יותר, או שלא התעמקת בזה במיוחד. (דרך אגב, יש גם את האנשים המוזרים האלה ששומעים מלאני סי ולד זפלין ואוהבים את שניהם באותה מידה, תהרגו אותי איך אפשר, זה כמו לשתות RC קולה לצד קולה ולהגיד שאין הבדל.) דולצינאה.

מצטערת מצטערת! התגובה נכתבה בנקבה מפאת טעות בהבנת הנקרא... רגשי התנצלות כנים.

JUVENTINI

New member
דבר ראשון ...

אני בן .. תודה לאל .. דבר שני .. הרגת אותי שאמרת לי נאצי.. :) אני לא יודע למה .. אבל את לא היחידה כאן שמכנה אותי בכינוי הזה .. :) אני מסכים עם כל מה שאמרת פה .. ואני מודע לכך שכל האוהבי פופ למינהם הם פשוט לא מכירים יותר מידי מוזיקה .. הם לא מתאמצים יותר מידי להכיר מוזיקה טובה .. או שהם פשוט לא יודעים שקיימת מוזיקה יותר טובה .. אגב.. אני שונא קולההההה !!!!

N0

New member
בטח שיש הבדל...

RC קולה יותר מתוק ויותר זול. אבל גם קוקה קולה זה בסדר כל עוד זה לא פפסי N0 יכול לשתות הכול.

מה?!

חילול הקודש! RC קולה זה יותר גרוע מפפסי (טעם של תרופה לעומת טעם של משהו-שמנסה-להיות-דומה-לקולה), וקוקה קולה מנצחת את שניהם בלי להתאמץ אפילו.. (כמו בפרסומת של הילד שדורך על שתי הפחיות כדי להגיע לשלישית, אלא שהשלישית היא קוקה קולה ולא RC כמו בפרסומת, פרסומאים מעוותים.) דולצינאה.

N0

New member
RC !!!

RC קולה וקוקה קולה הן שתי הקולות הטובות ביותר נכון שיש הבדל בטעם אבל שתיהן טעימות (פפסי זה מגעיל !!!) . RC קולה זה טעים הבעיה היא שכשמחליפים בין השתיים קשה להתרגל לטעם השונה בהתחלה!!! (מה שיוצר אצל N0 בעיה שבבית יש לו קוקה קולה ובבית ספר מוכרים רק RC... ) אבל גם RC זה מצויין וזה הכי זול ! N0

למעלה