היה לי הכבוד היום

שרוֹן

New member
אולי אלה קורות אבן שממשיכות אל תוך עובי הקיר?

(שלושים-ארבעים-תשעים סנטימ, תלוי איפה בודקים). נקודת החיבור שלהן לא משכנעת, ואפילו לא המוט שנתקע בקיר מלמעלה.

eliUSA

New member
אין חוכמות

זה מחובר לקיר מהצד (כנראה די עמוק) אבל חמור מי משתמש בגרם

shellyland

New member
שאלתי את המרצה שלי.

זה גם מה שהוא אמר. לטענטו, לפחות שליש מהאבן בנוי בתוך הקיר, וזה מספיק כדי להחזיק את המשא על המדרגות. אני עדיים מחכה שיום אחד הן יתמוטטו ונראה מה באמת היה שם.

יוסי ר1

Active member
טוב, תחכי לפחות במקום הנכון.

זוזי קצת ימינה, ותראי בדיוק איך זה מתמוטט, ואחרים יראו מי באמת היתה שם. (טוב , זה רק בגלל השעה...
)

Canta Brasil

New member
אשכרה הצומת הזה! ../images/Emo6.gif

רק ירושלמים יבינו... מדובר בבית הפינתי ברחוב הנביאים למטה, מצד שמאל (בואך כביש אחדה), ממש מול בית החולים האיטלקי. זה שליד הרמזור.

מוגג

New member
מקורות ירושלמים דיווחו

כי המונים נהרו אתמול בבוקר למקום לחזות בפלא. בשעות הצהריים אף אירעה תאונה כשנהג סקרן תר אחרי המדרגות הנאות ואיבד אחיזה בכביש.

גם אני חזיתי אתמול בפלא ההמונים.

קומץ סטודנטים רעשניים, מגודר בעשרות שוטרים על סוסיהם, חסם את רחוב הנביאים בשעות הכי עמוסות של היום, כשבקלות אפשר היה להעביר את כל עשרים המפגינים לרחבה שמול בניין לב רם ולהניח לתנועה להתקע כסדרה.

יוסי ר1

Active member
תיקון קטן:

את הרחוב לא חסם קומץ מפגינים, אלא ים שוטרים וסוסיהם שחיכו למפגינים עם אגרופם הקמוץ. הגיעו יותר מקומץ מפגינים. רעש היה שם, אגרופים לא.

יוסי ר1

Active member
טוב, החמישים שראית הסתירו לך

את המאתיים או שלש מאות שלא ראית. וגם לרחבה הכניסו אותם אם איני טועה, אבל לא נשארתי לבדוק. וחוץ מזה איזו מן הפגנה זו אם אין קצת כבישים חסומים ואנשים מעוצבנים?

למעלה