היה לי היום טסט!

לא ראוי לרישיון?!

חח מזל שאתה לא טסטר... תופתע לדעת שלא כל האנשים שווים בתגובות שלהם.. לפי הגישה שלך גם כל מי שנלחץ בבחינות בגרות ומקבל בלק אאוט לא ראוי לתעודת בגרות? בקיצור בוא נסיים את הדיון הזה... תאמין לי שלא כל האנשים שעברו בטסט 7 נוהגים יותר טוב מאנשים שעברו בטסט ראשון או שני...

Daemonlior

New member
מזל שאני לא טסטר..

עם זה גם אני מסכים.. לא נראת לי כמו עבודה מרתקת במיוחד.. (למרות שיש מספיק טסטרים, אם לא כולם, שבדעה כמו שלי..) בכל אופן, כן, מי שנלחץ בבחינות בגרות ומקבל בלק אאוט לא ראוי לתעודת בגרות, עד שהוא יעשה את הבגרות שלו כמו שצריך.. ועובדה שזה מה שקורה.. וכך גם בטסטים.. כל אחד יכול לבוא בטענה ש-"נלחצתי! תרחמו עלי".. אבל זה לא עובד ככה.. מה לעשות.. "תופתע לדעת שלא כל האנשים שווים בתגובות שלהם.." נראה לך שהופתעתי? להזכירך, אני הדגשתי כמה פעמים שזו -דעתי האישית בלבד-, זאת אומרת שישנם עוד דעות.. "תאמין לי שלא כל האנשים שעברו בטסט 7 נוהגים יותר טוב מאנשים שעברו בטסט ראשון או שני..." שוב אני חוזר על מה שאמרתי, לדעתי מי שעבר טסט 7 נוהג יותר טוב מאשר מישהו שעבר בטסט ראשון... וזו לא נקודה לוויכוח, זו דעתי..!

MrJacKasS

New member
וואוו אתה חי בסרט כל כך

אני עברתי טסט 1 ידידה שלי עברה טסט 7 אם תראה איך היא נוהגת אתה תרצה לצאת מיד מהאוטו לעומת זאת חברים שלי שנסעו איתי (אתמול
) אמרו שאני אחד הנהגים (טפו טפו טפו בלי עין הרע) להיכשל ב1,2,3 טסטים מלחץ זה עוד נורמלי, אבל אחרי 7 טסטים אתה אמור לשלוט על הלחץ שלך מספר הטסטים ממש לא קשור לרמת נהיגה ההשתפשפות האמיתית היא בתקופת המלווה.

Daemonlior

New member
חי בסרט? תסתכל במראה..

איך בכלל אתה משווה.. אחרי שלושה חודשים.. אני מדבר על הטווח הקצר!! שבוע-שבועיים מקסימום.. אגב, עוד שנתיים אותה הידידה יכולה לנהוג פי 8 יותר טוב ממך.. ונכון שזו לא נקודה להשוואה, בדיוק כמו הנקודה שאתה הצגת..

MrJacKasS

New member
טוב אני כבר הפסקתי להבין

מה לעזאזל אתה רוצה, אז אני לא אתווכח איתך גם על זה. טווח קצר?? מה?!

Daemonlior

New member
אף אחד לא ביקש שתדחף גם לפה..

אז תודה, אל תתווכח.. =) ואין לי מה להסביר יותר מזה, תקרא הודעה מעל 10 פעמים, אולי אז תבין

MrJacKasS

New member
וואלה עבד

אתה מתכוון שאדם א' ואדם ב' עברו טסט באותו יום: אדם א' עבר ראשון ואדם ב' שביעי, אז באותו הרגע ממש אדם ב' נוהג יותר טוב מאדם א'? חוץ מזה, חוץ ממקרים קיצוניים אני לא חושב שאפשר לאמוד רמת נהיגה, לכל אחד יש את סגנון הנהיגה שלו..במה נהיגה טובה מתבטאת?

Daemonlior

New member
יפה..

במה נהיגה טובה מתבטאת? צברת יותר ניסיון.. משמע, קל לך יותר לתקשר עם נהגים.. וכו' באמת שאין לי כוח לפרט.. כי זה הרבה יותר מדבר אחד.. האמת היא שאני בטוח שאין צורך להסביר לך.. כי בדיוק עשית השוואה בין ידידה שלך אליך.. אז אני מאמין שאתה כבר מבין.. (למרות שההשוואה הזאת לא כל כך רלוונטית לנושא)

MrJacKasS

New member
אני עדיין חושב

שזו שטות גמורה להגיד שמי שעבר טסט 7 נוהג יותר טוב ממי שעבר ראשון. כמובן שיכולים להיות מקרים שזה יהיה נכון, אבל גם הרבה מקרים שלא.

Daemonlior

New member
כמה פעמים אני צריך לחזור על זה?

אמרתי שזו דעתי בלבד!! רצו להבין אותי קצת יותר, אז פירטתי.. זהו! אין ויכוח בעיניין.. לא ביקשתי מאף אחד מכם להסכים..

Daemonlior

New member
רשמתי תוכן אבל משום מה לא נמחק..

בכל אופן, אני כרגע בעצבים.. ושמתי לב שכמה אנשים הפכו את הפורום לפורום להוצאת עצבים/תסכולים וכו', אז אני מנסה את השיטה.. חיחי בכל אופן, שוב סליחה..

Metal † Heart

New member
תראה,

בחינה לא באה לבדוק כמה טוב אתה עומד בלחץ, בחינה באה לבדוק את הידע שלך בנושא כלשהו. (ואני לא מדברת על אלה שמתרצים) חוצמזה, אתה סתם מכליל יותר מדי, יש אנשים שיודעים בטסט הראשון מה שההוא ידע בטסט השביעי.

Daemonlior

New member
תודה על ההגדרה..

הלא נכונה יש לומר.. בחינה באה לבדוק את מה שהיא באה לבדוק, ולא משנה מה זה יהיה.. יש אנשים שנלחצים מבחינות? שיעמדו בזה.. או שיכשלו.. את (או שזו הייתה מישהי אחרת?) נתת דוגמא מעולה, בחינות בגרות.. נלחצת? תשלם ותעשה עוד בגרות.. זה מה יש.. עד שלא תלחץ ותעבור.. "יש אנשים שיודעים בטסט הראשון מה שההוא ידע בטסט השביעי." זה תלוי גם בגורמים נוספים, אני לא אומר שלא.. למשל מספר השיעורים.. יכול להית שאחד עשה מאה שיעורים ועבר טסט ראשון.. ושני עשה 30 שיעורים ועשה טסט שביעי.. בכל אופן, העיניין לא פשוט עד כדי כך, ולכן אני לא מכליל..

הבנת אותי לא נכון

הדוגמא עם בחינת הבגרות הייתה אמורה להסביר שכל בחינה לא משקפת במדוייק את רמת הידע של האדם.. יענו מי שנלחץ וקיבל ציון נמוך לא בהכרח יודע פחות ממי שקיבל ציון גבוה... וזה נכון במיוחד לגבי טסט שיכולת המעבר בו תלויה בהרבה יותר גורמים מרמת הידע של מי שנבחן.. כל אחד והדיעה שלו :)

Daemonlior

New member
אבל לצערך..

אני עדיין לא שמעתי על בחינה שעושים בה בדיקת לחץ ומעלים ציון בהתאם.. בחינה זה בחינה.. ככה זה בכל הבחינות.. נלחצת? חבל.. תלמד לשלוט בזה בפעם הבאה..

למעלה