היה לי היום טסט!

היה לי היום טסט!

אם מישהו זוכר כתבתי כאן כמה הודעות... בכל מקרה... עברתי! טסט ראשון!יי :)

Mis Anna

New member
../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הכי טובים בראשון... או שני... או שלישי
תלוי מי נוהג

gold ayelet

New member
יאא מזל טוב!!!!! כיף לך!!! תנהג

בזהירות !!! הלואי על כולם~!!!!!!!!!!!

W R X

New member
שאלה לי..

אגב מברוק! ולשאלה: היכן נערך הטסט ובאיזו שעה?

Daemonlior

New member
מזל טוב!

אבל אל תשכחי שזו רק תחילת הדרך! עכשיו מתחילה העבודה הקשה.. בנינו, ואל תעלבי, אני חושב שתלמיד שעבר טסט ראשון עדיין לא מוכן לכביש (זו דעתי האישית בלבד!).. לכן הייתי ממליץ לך כמה שיותר נסיעות עם מלווה! ותסעי בזהירות..

Daemonlior

New member
שמת לב מה רשמת?

מן הסתם תלמיד שנכשל טסט ראשון עדיין לא מוכן לכביש.. לכן הוא עושה טסט שני, שלישי, ורביעי אם יש צורך.. אני מאמין שהחתימה "עבר" של הטסטר היא לא מה שבאמת קובע את המיומנות שלכם בכביש.. כי לא ניתן לבחון מיומנות ב 20 דקות.. זו כמו שאמרתי, דעתי..

Mis Anna

New member
התכוונתי כמובן

במה שאמרתי הוא שזה ברור שמי שלא עובר טסט אינו מוכן לכביש אבל מי שכן אני לא רואה כל סיבה להגיד שאינו מוכן. אחרי טסט אנחנו מקבלים את הבסיס להכל אחרי זה אתה לאט לאט עם המלווה והכל רוכש נסיון נוסף על הכביש, ככה זה עובד.. הרי אני מניחה שלא תגיד שמי שעבר טסט שלישי יותר מוכן לכביש ממי שעבר טסט ראשון.

Daemonlior

New member
תשובה:

"הרי אני מניחה שלא תגיד שמי שעבר טסט שלישי יותר מוכן לכביש ממי שעבר טסט ראשון." זה בדיוק מה שאני מנסה להגיד.. ככל שאתה עושה יותר טסטים אתה צובר יותר ניסיון.. "מי שכן אני לא רואה כל סיבה להגיד שאינו מוכן" כמו שאמרתי, זו דעתי.. אני מאמין שמי שעבר טסט רביעי יהיה הרבה יותר מוכן ממני למשל.. אני חס וחלילה לא טוען שאסור לה לעלות על הכביש עכשיו בגלל שהיא עברה טסט ראשון.. פשוט לשים יותר לב לדברים.. כי טסט ראשון זה (בדר"כ!), קצת שיעורים, וקצת ידע..

טוב זאת התגובה שלי

קודם כל עשיתי קרוב ל70 שיעורים (לצערי) לפני שהגישו אותי לטסט ככה שהקצת שיעורים לא רלוונטי כל כך למקרה שלי.. ודבר שני הנוסחה הזאת של עשה יותר טסטים = נוהג יותר טוב, לא בהכרח נכונה כי אנשים נופלים בטסטים על דברים שלא תמיד קשורים ליכולת נהיגה כמו לחץ , חוסר ביטחון וכו וכו'..

Daemonlior

New member
לחץ וחוסר ביטחון..

הם דברים שאם אתה לא מסוגל לעמוד בהם בזמן טסט, כנראה שאינך ראוי לרישיון.. זו דעתי לפחות.. אין מישהו שלא נלחץ בגלל טסט.. אבל פשוט צריך לדעת לקחת את זה בפרופורציה ושלוט בזה.. לגבי השיעורים, אם כך, אני מאמין שהתנסת מספיק =)

Metal † Heart

New member
אבל

יש אנשים שחשים לחץ וחוסר ביטחון מעצם הבחינה עצמה בלי קשר לנהיגה.. וזה לאו דווקא אומר שהם לא יודעים לנהוג, לפעמים זה סתם אומר שהם בלחץ כשבודקים אותם תחת זכוכית מגדלת, מכישלון, מבזבוז כסף, מבזבוז זמן וכאלה..

Daemonlior

New member
זה לא משנה ולא ישנה..

את העובדה שככל שאתה עושה יותר טסטים אתה צובר יותר ניסיון... גם אם לא הלך לך ב-7 טסטים.. כל טסט למדת משהו.. עשית עוד שיעורים.. תרגלת.. גם אחרי קבלת הרישיון הלימוד תמיד ממשיך ותמיד לומדים דברים חדשים..

למעלה